BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 16
ale1212xa spune:
neatza fetele
dau eu cafeaua in diminetaza asta . E calda si foatre foarte buna Noi am avut o noapte cam grea, bebe s-a trezit la 00.30, a papat si de atunci a dormit cam iepuereste, pana azi diminetaza la 5:30. L-am luat in pat cu mine azi noapte ca croncanea in somn si mai mult ma ridicam sa vad ce are...oricum a tinut-o asa pana de diminetza. Dar eu sut fresh, oare de ce?
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ayanna_xem spune:
'Neata fetele...
A nascut Ioana!!!
Am primit mesaj:
La ora 3.55 s-a nascut Maria Alexandra de 3 kg, natural, nota 9 pt moment atat stiu. va pup pe toate
Ma bag sa modific titlul ca sa stiti cand intrati ca in sfarsit a sosit si ultimul mostru pufulete din odiseea decembrie-IANUARIE-FEBRUARIE-martie 2010.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna seara fetele...nu stiu care mai sunteti pe aici... Am vb cu Ioana acum...e in sala de travaliu, i-au mai pus o perfuzie cu oxitocina, i-a rupt moasa apa...era foarte panicata ca cica lichidul e verde...doctora ei are telefonul inchis si nu poate da de ea si probabil ca va naste cu moasa, care din cate am inteles e o fire asa mai dura si a certat-o ca a plans cand i-a rupt apa...pe motiv ca daca plange pentru atata lucru cand o sa nasca ce o sa mai faca? poftim atitudine...te-ai pomeni ca ar trebui sa rada in hohote! Am incercat s-o incurajez...avea dureri mari ca o simteam la voce cum se stapanea sa nu planga... sper sa scape repede si sa nasca usor, chiar daca se chinuie acum un pic... mai scot niste agitate pentru ea... Hai, Ioana!!! Mai ai putin...curaj...in scurt timp o sa-ti cunosti printesa si o sa uiti toate chinurile astea. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
doamne dar cum sa o lase asa...trebuia neaparat sa ii grabeasca nasterea daca lichidul era verde....doamne ce oameni. Sper sa auzim vesti bune in dimineatza asta
pozele noastre
pufuleti2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
doamne dar cum sa o lase asa...trebuia neaparat sa ii grabeasca nasterea daca lichidul era verde....doamne ce oameni. Sper sa auzim vesti bune in dimineatza asta ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Neata ale1212xa...multumim de cafea!
Ioana a scapat, gata...acum am pus mesajul si am schimbat titlul...
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem 'Neata fetele... A nascut Ioana!!! Am primit mesaj: La ora 3.55 s-a nascut Maria Alexandra de 3 kg, natural, nota 9 pt moment atat stiu. va pup pe toate Ma bag sa modific titlul ca sa stiti cand intrati ca in sfarsit a sosit si ultimul mostru pufulete din odiseea decembrie-IANUARIE-FEBRUARIE-martie 2010. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
gand la gand cu bucurie...vai ce ma bucur ca e totul in regula..cred ca e super fericita ca si-a intalnit in sfarsit mogaldeatza
pozele noastre
xela_07 spune:
neata!multumim de cafea!
BRAVO IOANA! REFACERE RAPIDA!
BINE AI VENIT PE LUME ALEXANDRA!
bine ca a scapat si ea mititica ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
decenuela spune:
neatza si de la noi...
multumim de cofe alexa....aveam nevoie...
mi s-a fc pielea de gaina cand am citit ca a nasc ioana. BRAVO, GATA, MAMI...SA FITI SANATOAsE!
ALEXA SI JIJI de la 4 are prg de scremut si bondareala...n-am mai plecat de langa el...il calmeaza daca sta la tzatza...insa park io nu sunt asa de fresh...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
micki_mica spune:
neata fetele!
ale1212xa multam de
Ioana, felicitari!!!!
Refacere rapida si bebica papacioasa si fara colici!
A sosit si ultimul nostru pufulete!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
micki_mica spune:
noi suntem un pic mai bine, de 3ori azi noapte, asa ca mai luam o portie de cafea dupa ce mai dormim putin .
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multumim de ...
bravo,ioana!
bine ai venit,maria alexandra!
refacere rapida,mamico si mult laptic!
crestere mare lui bb!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze