Cu dragoste din Iasi (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Kiss,eu am luat 2 seturi de baloane de modelat din Carrefour,erau mai multe variante,am ales un model cu chestie din aia de umflat baloanele,dar stiu ca mai este in Siraj un stand cu articole de petrecere eu am luat anii trecuti de acolo ochelari si coifuri ..acum mi-am dat seama ca era misto sa iau niste insigne comice..de acum next time...
Tortul l-am facut la patisesia de la intrare in kaufland -Nicolina,piesele si tabla din martipan 40 lei /kg,a fost bun am mers pe varianta recomandata de ei ceva cu crema de vanilie s-a mancat bine fata de anii trecuti,singura mea obiectie a fost ca eu l-am gandit din alb si maro si l-au facut alb si negru..si piesele nu erau chiar la cel mai inalt nivel ..ma rog ...ai mei au spus ca ma uit prea mult la emisiunea cu torturi de pe Travel &Living.
Connie eu mereu am fost de principiu sa fac petrecerea chiar de ziua lor ,de aia si acum am facut sb desi e fost putin incomod..dar m-am gandit ca daca faceam vineri sau duminica sb cu siguranta eram toata ziua prin bucatarie,deci nu ar fi simtit ziua lui.Eu una anul asta as fi vrut sa-i fac ziua in Tatarasi la FLora s-a deschis un loc de joaca nou si mi s-a parut foarte mare..vazut din masina,era 480 lei pt 10 copii si peste 10 se majora cu 20 lei pt fiecare copil in plus,dar el a spus ca se simte cel mai bine acasa asa ca m-am conformat.Acum ca parere personala pt ca intr-adevar e mai incomod luni ai putea sa faci duminica iar luni sa mergeti dupa gradinita undeva in oras la o prajitura asa in familie,mie asa mi-ar place sa fac (am vazut eu odata la tv,o tipa care spunea ca de ziua ei iese cu fiul ei doar ei doi la un restaurant,si mi s-a parut fain).

O zi frumoasa.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Pupicei pentru raspunsuri.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Multumesc Maine dimineata sunt la Siraj.
Noi ii vom face ziua lu H duminica, desi ea este vineri. Locul va fi casa/curtea soacra-mii
M-a impresionat un tort facut la Select in forma de Fulgerica din Cars, dar am dubii pt ca e imbracat in martipan si nu stiu ce gust are si mai e problema ca nu ma vor lasa copiii sa il tai. Cred ca pana la urma voi opta pt un tort dreptunghiular de la Montecatini ornat cu un teren de fotbal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Kiss,standul cu articole de petrecere e in partea cu standuri mai putine(intrarea dinspre unitatea militara) pe partea stanga cum intri cam pe la mijloc(mai demult erau pe alea principala dar s-au mutat),daca stii standul cu decoratiuni pentru casa ,e chiar in spatele lui.Ca idee baloanele se sparg f usor asa ca-ti tb cateva de rezerva(bine noi la inceput le-am umflat la maxim
pana ne-am descaltat.
Tortul sa stii ca si eu initial nu am vrut martipan pt ca ma gandeam ca la copii nu or sa le placa dar curios ca s-a mancat (de aia nici nu am facut toate piesele cum voiam initial ca am zic ca e inutil si raman cu ele,dar oricum ca efect a fost misto.Imi amintesc acum ca si Alex la 3 ani tot cu Cars era ca i-am luat fata de masa pahare,farfurii cu Cars..deci la anul urmeaza Ben 10...la Fulger e dificil ca se vor certa care sa manace oglinzile cauciucurile....la terenul de fotbal e mai simplu..doar portile pot fi subiect de cearta.
Spor la pregatiri
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Kiss, ti-am trimis un mesaj pe PM...
Gabi, ce frumos ai povestit tu de ziua lui Alex, acum imi storc si eu creierii sa vad ce sa fac de ziua lui Otto, cati colegi invit, ce si cum se petrece la 12 ani...aseara mi-a dat Matei ideea sa fac o pinata...un fel din balon din hartie plin cu bomboane...am retinut ideea, trebuie s-o mai rumeg. Cred ca-i buna ideea cu diplomele, o sa incerc sa le caut si o muzica adecvata, desi cred ca mai mult pe calculator vor sta....sau nu...oare cum e o petrecere cu copii de 12 ani?
Tre sa intreb pe forum...la sectiunea copii mai mari, sa vad ce noutati mai aflu.
Pupici,noi inca suntem in vacanta,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani David de Cenia!
Sa cresti mare si sanatos si fericit!

Gabriela, tot in vacanta? Pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, David!
La multi ani, Cerasela!

Va ofer o fierbinte....

Mergi la inceput

Am intrat sa savurez cafelutza oferita de Lacramioara...multumesc, delicioasa
Carmen tot in vacanta, pana deseara, de maine intram in modul normal "de functionare" si apoi scoala....
Va doresc un wk-end placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Hristos a inviat !

Salutari tuturor mamicilor si pupici pe obrajori ...copiilor ( era cat pe ce sa spun picilor , dar multi dintre copiii nostri s-ar supara,cred, daca le-am spune asa ).Ai mei,cel mare mai ales, ma judeca deja .Aseara ,ne intorceam acasa, eu cu miinile ocupate cu sacose ,sacosele ,geanta etc . si ii mustruluiam ca nu m-au ajutat deloc la carat, iar Mihnea imi spune :"Da, voi va ganditi ca eu sunt camion , nu copil !"

V-am urmarit cu mare interes discutiile si ideile voastre despre petreceri . Ma intereseaza si pe mine , mai ales ca la fiecare petrecere trebuie sa aduc ceva nou ca sa nu se plictiseasca .Desi lor le-ar place foarte mult sa mearga la un loc de joaca (preferatul lor fiind cel din Iulius Mall ),pina acum le-am facut acasa cu muzica , dans ,clovnite , baloane, face-painting .Printre jocurile preferate de copii s-au numarat cele cu statuile ( in momentul in care se intrerupe muzica ei trebuie sa stea nemiscati ,in pozitii cat mai amuzante),dansul in jurul scaunelor (cred ca toata lumea stie acest joc,nu?), cel cu dusul unei masline intr-o lingurita tinuta intre dinti ,.La o petrecere de copii mai maricei ,de clasele I-II ,am vazut ca preferau activitatile sportive jucate in echipa si bazate pe forta,rapiditate,precizie.

De pasti ,am facut pentru prima data cu baietii mei acel obicei cu ouale ascunse in iarba .Am folosit bomboane mici Kinder , iar jocul l-am repetat de mai multe ori in acea zi (bineinteles ca bomboanele erau din ce in ce mai putine ).Ne-am amuzat copios de cum incercau ei sa ne pandeasca ,de cum mergeau in genunchi prin iarba, cum se bucurau atunci cand gaseau "oul", dar si de placerea lor de a schimba rolurile , de a fi ei cei care ascundeau bomboanele ,iar noi parintii (noi doi si inca 2 prieteni) le imitam gesturile si bucuria . De aceea ,cred ca acest joc il voi repeta si acum in mai la ziua lui Bogdan si cu siguranta se vor amuza si copiii si parintii.

La fel de mult as vrea sa incerc si niste experimente distractive (de ex. simularea unui vulcan folosind bicarbonatul ).Am vazut cateva filmulete pe Youtube si le-au placut si copiilor .Imi pare rau ca nu am putut ajunge cu ei in Carrefour atunci cand au fost activitati de genul asta .Dar stiu ca unele dintre voi ati fost.Poate ne mai dati ceva idei de asemenea experimente mai usor de realizat ,dar si spectaculoase .

Mai aveam in minte candva si ideea unui baon mare in interiorul caruia sa se afle multe baloane mici si confetti ,dar nu am gasit balon cu gura atat de mare sa incapa cele mici .

In alta ordine de idei , , sunt si eu in cautare de invatatori care sa ia clasa I in 2011 .Ma intereseaza Scoala 11 sau 23 .

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CENIA!!!! si inca o data LA MULTI ANI PT DAVID! Sa-ti traiasca si sa va aduca bucurii!
Gabiii...bine ai revenit printre noi, chiar ma intrebam ce mai faci...E super ideea cu cautatul oualor sau oualelor (cum e corect) in iarba, e grozav ca aveti curte. Azi am cautat pe net cum sa confectionez o pinata din aceea cu dulciuri si jucarii in ea...si cred ca voi incerca pe saptamana viitoare cumva, caci trebuie lasate sa se usuce fasiile de hartie de pe balonul initial. Baloane mai mari cred ca se gasesc, si stiu ca pentru a le baga pe cele mici, erau doi adulti care incercau sa largeasca gura balonului mare ...trebuie incercat.

Pupici din nou,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput