Cu dragoste din Iasi (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

La multi ani,David si Cerasela

WOw,Gabiarama,se cunoaste experienta in petreceri,foarte faine activitatile.
Am gasit aici cateva experimente interesante,mi s-a parut cam mult pt Alex anul asta asa ca le-am lasat pt la anul: http://www.ghidpetrecericopii.ro/trucuri%20magice.html

Telefonul american am vazut ca e savarat de copii.
Carmen,nu stiu nimic de tabara,cand, unde, cum..??Sper sa ne vedem maine sa-mi dai detalii.A mai fost Alex??Doamne, eu cred ca sunt o mama denaturata...mi-e frica sa-i las undeva unde nu-i pot controla ,joi ALex a fost invitat la un coleg si a mers la bunicii colegului la Tomesti toata ziua..nu va spun cum am fiert toata ziua si eu si sotul meu am sunat de cateva ori la mamica sa vad ce face( a mai fost in vizite la colegi dar niciodata asa departe si atatea ore),incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca vine momentul cand tb sa-l mai las si singur dar mi-e fricaaaaa.
W-end placut.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Gabi , vezi ca pe site-ul indicat de Acvi am vazut modele de pinata .

Experienta in petreceri am de vreo 3 ani incoace ,de cand ne-am mutat la casa , inmultit cu 3 sau 4 (in cazul in care ne sarbatorim si pe noi tot acasa ) .Candva , de mult , faceam tot eu si torturile , asa ca imediat ce terminam o petrecere si curatenia de dupa incepeam documentarea pentru urmatoarea (retete de tort, prajituri , decorarea torturilor etc.).Dupa fiecare party am zis ca urmatoarea o voi face intr-un loc de joaca , dar pana la urma mi-am schimbat parerea .De cand am reinceput munca am renuntat totusi la facutul tortului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

http://iasi.inoras.ro/eveniment_desene-pe-asfalt-personaje-din-lumea-lui-creanga-sambata-17-aprilie-2010-la-bojdeuca-ion-creanga.htm
Inca ceva interesant :

http://iasi.inoras.ro/eveniment_grow-1-15-aprilie-2010.htm

Ca de obicei nu pot tine numai pt mine,tb sa va spun si voua.

Gabi,raspandacul se serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Aime!

Va ofer o fierbinte...

Am si eu nevoie de o informatie de la voi. Ce scoli din Iasi, inafara de Titu Maiorescu au "step by step" sau "after school"? Stiu ca voi va pregatiti pentru clasa intai la toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, David!!

Cerasela!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Am ajuns acasa...Matei deja a fost la petrecerea colegului lui...suntem harnicuti.
Lacramioara, majoritatea scolilor au afterschool, daca nu face invatatoarea la clasa , sigur sunt invatatori la scoala respectiva. De step by step nu stiu sa-ti spun...
Pupici,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Aime! Sa fii fericita si tot ce iti doresti.

Lacramioara, nu stiu nici daca 23 mai organizeaza step-by-step... sorry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna mamici,
va deranjez si eu cu o intrebare: stiti cumva vreun camp cu narcise prin jurul iasului?
as vrea sa imi scot jr-ul la o plimbare prin natura, eu sunt inragostita de aceste flori si as vrea sa le combin.
multumesc anticipat de raspunsuri.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La multi ani, Aime!
Sa fii sanatoasa, fericita impreuna cu toti cei dragi si sa indeplinesti ce doresti

Laura: camp cu narcise nu cunosc dar in botanica sunt plantate ac. flori, pe langa altele.

o saptamana placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara.

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri.

Laura, nu stiu sa-ti dau un raspuns. Si mie imi plac, dar .....

Ieri Stefy a primit cadoul promis de la mama mea.... banutii i-a dat la ziua ei in decembrie, dar am zis ca nu am ce face cu bicicleta pana vine caldura, asa ca abia ieri a primit-o. Am zis ca trebuie cumparata cu proba, sa vedem daca o poate impinge, asa ca mama a zis va dau banii si va duceti si luati voi.... La pranz cu greu am dus-o acasa.... ca ea voia sa se plimbe.... si cand s-a trezit a inghitit pe fuga, "sa aiba putere sa impinga" si apoi cu bicicleta afara.... Aseara a picat franta....

Mergi la inceput