Cu dragoste din Iasi (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabiarama

Hristos a inviat !

In alta ordine de idei , , sunt si eu in cautare de invatatori care sa ia clasa I in 2011 .Ma intereseaza Scoala 11 sau 23 .

GABI ,de 3 ori mama

Of, Gabi, nu te-am uitat, dar m-am luat cu altele. Uite, chiar acum m-am interesat de invatatoare care iau clasa I la Sc 11. Te-am sunat, dar nu cred ca ai semnal sau e inchis telefonul.
So..recomandari am asa: d-na Andrei si d-na Hu#539;upa#537;u.
Daca vrei ne auzim la un telefon, cand poti.
La Sc 23 nu cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Citat:
citat din mesajul lui gabiarama

Hristos a inviat !

In alta ordine de idei , , sunt si eu in cautare de invatatori care sa ia clasa I in 2011 .Ma intereseaza Scoala 11 sau 23 .

GABI ,de 3 ori mama

Of, Gabi, nu te-am uitat, dar m-am luat cu altele. Uite, chiar acum m-am interesat de invatatoare care iau clasa I la Sc 11. Te-am sunat, dar nu cred ca ai semnal sau e inchis telefonul.
So..recomandari am asa: d-na Andrei si d-na Hu#539;upa#537;u. (e Hutzupashu sau fara transcriere Hutupasu - ai priceput, nu?)
Daca vrei ne auzim la un telefon, cand poti.
La Sc 23 nu cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte..... si o felie de prajiturica....

Noi ieri am facut prajituri.... adica am facut pasca dupa reteta nasei Stefaniei.... cu ciocolata si alta cu branza si budinca de cocos.... Au iesit super.... Daca o vedeati pe Stefy cu sort si cu mixerul in mana.... mama ce mandra era de ea, ca e mare si o ajuta pe mami.... eu turnam una alta si ea ma ajuta.... A fost.... super.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Hristos a Inviat!

bine v-am regasit si la cat am lipsit ma mir ca am mai tinut minte parola...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Lacramioara, esti grozava! Imi place la nebunie cand povestesti despre Stefi cand face prajituri! A...si multumim de cafea si prajitura...
O zi frumoasa si mult spor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Adevarat a Inviat!
Bine ai revenit, Herra. A revenit soarele pe strada ta, ca ultima data cand ne-ai scris erai cam suparatica ?
Poate am uitat, da' va spun acum. Daca tot e frumos afara si trebuie sa iesim la aer, mi-am luat role. Ei si sa ma fi vazut in Copou, cat de lunga sunt pe jos, ca nu am invatat sa pun frana si in goana mare ca plecasem la vale, nu am mai prins banca si m-am tot dus. Noroc ca am cazut doar in fund, care nu se vede ca e vanat, decat de o anumita persoana .
Noi ne pregatim de ziua lui Calin, adica am inceput sa facem lista cu invitati si pana acum am jumate de grupa . Asa ca probabil vom invita toti copiii, ca parca nici sa fac asa o triere nu imi vine. Om vedea. Vedem si cum negociem la locul de joaca, pe care inca nu l-am vazut, dar vreau sa merg zilele astea. Stie cineva, e vorba de Fun Fan Party, e nou, l-am gasit pe net si e aproape in Pacurari?
Si una draguta de-a lui Calin. Aseara ne uitam la TV in timp ce mancam, la stirile cu legea invatamantului si vorbea madam, cum o fi chemand-o, purtatoarea de cuvant, iar micu', cand a auzit-o, spune: "Da ce, doamna asta e domn?. Ca vorbeste ca un domn". Ne-a pufnit rasul pe amandoi, vocea copilului adevar graieste. Ca asa cum spuneam, ne e si tare draga doamna respectiva .
A, si le-am facut blog la voiniceii mei dragi, grupa lui Calin. Priviti ce draguti sunt: www.voiniceii.blogspot.com.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui connie1974

Adevarat a Inviat!
Bine ai revenit, Herra. A revenit soarele pe strada ta, ca ultima data cand ne-ai scris erai cam suparatica ?

nu chiar, dar am gasit un motto pe care sa-l aplic "viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni, ci sa stii sa dansezi in ploaie".

si eu vreau sa-mi iau role...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Azi sunt necajita.... fetita de care v-am scris pana la urma a revenit infectia si ieri au dus-o cu salvarea la Bucuresti....

Gabi, multumim pentru aprecieri.

Constanta, se pare ca nu numai mie "mi-e draga" domana/domn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Herra... adevarat graiesti
Connie nu merge pagina... super ala micu.
Stiu cum e cu rotilele... eu am inceput asta iarna pe gehata si am experimentat doar 2 cazaturi dar cum incep cu rolele sigur-sigur recidivez...
Lacramioara, imi pare rau... nu am avut imp sa citesc dar ma doare cand aud de un copilas bolnav...
O zi buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

se pare ca trebuia
http://www.voiniceii.blogspot.com/

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput