Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 10
Iasmin08 spune:
Buna dimineata!.
Lacramioara multumesc de cafea, tare bine imi prinde in dimineata asta. Si eu sunt speriata de noul model de invatamant care urmeaza a fi implementat. Si ce ma sperie cel mai tare este ca urmeaza a fi copiii nostri cobai, iar noi n-avem (a cata oara, oare) nici o putere si nici un cuvant de spus....
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui connie1974 se pare ca trebuia http://www.voiniceii.blogspot.com/ Constanta si Calin Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre |
Gradinita e cea de langa scoala 23?
l_carmen2003 spune:
Am vazut blogul... tu te ocupi de el? Frumosi copiii... veseli, incantati...
Sincer nici nu sunt sigura daca asta e gradinita de langa lic Cantemir sau nu...
herra spune:
buna,
cine mai face sah la gradi Sf Parascheva?
ati primit o invitatie la un concurs astazi la Ateneul din Tatarasi?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
connie1974 spune:
Bine ca merge, ca deja mi-era ca nici parintii nu il pot vedea, ca am pus un afisulet frumos pe usa la sala de grupa, ca sa intre sa ii vada.
Da, eu ma ocup, imi place treaba asta de nu mai pot, le-am compus si imn, adica am facut versurile pe baza melodiei "The lion sleeps tonight" si acu ma gandesc cum sa fac sa il pun efectiv pe melodie. Am gasit pe net numai orchestratia, dar nu prea seamana cu melodia originala si imi da peste cap versurile. Asa ca imi bat capul sa vad pe cine as gasi sa cante, sa inregistrez si sa le dau cu tot cu melodie, ca le-am dat versurile, dar nu ii ajuta la nimic fara melodie. Asa ca nu va spun ca ma pregatesc sa debutez in muzica .
Ei, chestiile astea ma destind, desi cum ajung acasa iar cu laptopul in brate, de ma intreb de unde ma dor ochii. Dar, macar imi face bine la bibilica .
Gradinita e langa Billa.
Acu ma pregatesc intens ca maine am prezentarea de proiect de design la master si imi fac ppt.
Apropo daca sunteti cumva interesate de un master in Marketing Industrial, acreditat, va dau adresa: http://www.tex.tuiasi.ro/marketing/doc/competente%20adresabilitate1.pdf
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
carmenp spune:
fetili, vreau s-o dau pe ilinca la balet, stii vreun loc unde as putea`o duce? adi, catalina mai merge?
edit, la multi ani sarbatoritilor!
connie1974 spune:
Carmen, la ateneul Tatarasi auzisem ca se mai faceau, dar nu stiu detalii.
sau
http://www.cursuri-dedans.ro/orar-cursuri-de-dans.html
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp fetili, vreau s-o dau pe ilinca la balet, stii vreun loc unde as putea`o duce? adi, catalina mai merge? edit, la multi ani sarbatoritilor! tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
Carmen, la mine la Gradi facem balet dupa amiaza de la 4 la 6. Urmeaza sa stabilim o zi. Daca te intereseaza grupa acum se formeaza.
ghinetz spune:
Fetele, stiti ca se deschide Scoala Varlaam Mitropolitul, patronata de Mitropolia Moldovei si Bucovinei. E in Copou, pe Lascar Catargi.
Daca sunteti interesati sa-mi spuneti sa trimit PM. (Nu vreau sa se considere reclama sa se supere moderatorii). Sau ma puteti suna daca vreti informatii. Cautati pe net site-ul si gasiti si acolo detalii. Sunt ”Zilele Deschise” saptamana viitoare, merita macar sa vedem o alternativa. Eu vreau sa ajung. (si nu doar ca e o continuare a ceea ce fac la gradinita, ci pentru ca e tare interesant tot ce s-a propus.)