Cu dragoste din Iasi (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

oana, da`mi mai multe detalii te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Horia!

Stefy de ieri acuza dureri de burtica si dimineata la trei avea peste 40 de grade..... si scaun moale.... ea care de obicei e constipata..... Astept ora 9 sa mergem la pediatra....

Va ofer o si ma duc....

Oana, vreau si eu detalii despre scoala.... Multumesc.

Carmen si eu tot in Tatarasi la Ateneu stiu .... Mai e la Octav Bancila, dar prietena care duce fetita spune ca e tare darapanat si nu o mai duce acolo.... eu personal nu am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

oana, da`mi mai multe detalii te rog

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

carmen, saptamana aceasta a fost domnisoara cu care vor face baletul si a testat fetitele din gradinita si cateva fete din exterior. Cel mai probabil balet se va face miercuri, de la oras 16 la 18. Se mai poate modifica ora, in functie de solicitari, adica sa fie mai tarziu. Daca vrei poti sa o aduci miercuri.
Da-mi un telefon inainte sa iti mai dau detalii exacte despre ora. Spune-mi si ce ora anume ti-ar conveni.
(0743.020620 -nr meu de telefon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ani, Horia!

Stefy de ieri acuza dureri de burtica si dimineata la trei avea peste 40 de grade..... si scaun moale.... ea care de obicei e constipata..... Astept ora 9 sa mergem la pediatra....

Va ofer o si ma duc....

Oana, vreau si eu detalii despre scoala.... Multumesc.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Lacramioara, cel mai bine intri pe site si vezi acolo toate detaliile. Stiu insa ca trei zile sapt viitoare (19, 20 si 21) vor fi niste prezentari. Trebuie insa programare la un numar de telefon, caci va incepe la ora 18 si va dura cam o ora, o ora si...Puteti merge (cei interesati) cu tot cu copii. Scoala se numeste Varlaam Mitropolitul. Gasiti site-ul cu siguranta, desi e clar ca i-am facut reclama deja. Gata, ma opresc sa nu imi iau avertisment. Nici pentru ”gradinita” nu am scris atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nu cred ca ai lua avertisment; doar nu faci reclama nici la un site concurent nici la vreun produs.
despre scoli au mai fost discutii si subiecte.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Oana, nu e publicitate... multumim. E interesant site-ul, am citit, insa noi din cauza religiei nu am fi eligibili... noi suntem ortodoxi, dar cum eu nu sunt de acord cu religia in scoala, motiv pentru care am si facut optiunea la inscrierea copilului (fara religie...)...
Asta e... nu le poti avea pe toate. Vine Alex cu o idee de a lui ca oamenii cand mor devin stele si apoi daca vor se intorc iar pe pamant si se nasc copii si gata, pleosc... out... mai bine nu.
Si apoi ideea lui Alex mi se pare prea frumoasa ca sa nu il las sa creada ce vrea - bine a fost influientat de filmul Printesa si broscoiul dar si inainte era convins ca omul traieste mai multe vieti si ca el a fost si dinozaur si smilodont si rege in trecut... deci stia el ceva...

Acvi, ti-am trimis PM...
Cristina, mai spune ceva... esti o aparitie efemera si asteptata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna ziua,
Interesanta scoala....Aveti idee aproximativ de la ce preturi lunare se discuta la o scoala particulara?Ca eu voi avea 2 copii si am o limita lunara disponibila...daca ar depasi nu are rost sa ma duc sa vad despre ce e vorba,oricat de mult mi ar place probabil nu mi voi permite.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Paula: pana intra Oana, pot sa spun doar ce am vazut aseara la stiri(iasi tv life) despre scoala patronata de Mitropolie.

Anul ac. la cl. I vor fi 20 de locuri.
Taxa 700 ron/luna.
Program 8-17.
Preotul spunea ca in taxa sunt incluse pranzul si 2 gustari(dimineata si dupaamiaza) + optionalele + diverse activitati - daca am inteles bine.
Vor respecta programa ministerului.

Despre alte scoli nu stiu nimic fiindca nu ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Oana, multumesc. Interesanta scoala... nu cred ca e publicitate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

LA MULTI ANI HORIA!!!!
Sa cresti mare pui mic, sa fii sanatos , voios si in curand sa te vedem cu motocicleta!!!
Pupici Loredana si sa va traiasca flacaul!

Gabriela si baietii
Carmenp, balet se face la Palatul copiilor, dar inscrierea se face la inceputul anului scolar.

Maine o sa am preadolescent, de 12 ani, iar duminica petrecem sa fie si tati acasa.
Azi am inceput sa facem pinata...daca iese ok...promit sa fac si la altii.

Pupici si wk-end placut,

Tot eu, mandra mamica de doi flacai

Mergi la inceput