Fulguleti de nov-dec 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ma gandesc la Miruna si imi doresc din tot sufletul sa fie totul bine
Noi plecam maine spre capitala, acolo nu am net asa ca va urez Sarbatori Fericite!!
Ne reauzim dupa 12 aprilie.

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Paste fericit tuturor. sa aveti sarbatori fericite, pline de sanatate si bucurii.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dianocico (pot zice-asa?) .. si zici tu ca eram zen? Io tin minte numai ce stresata eram sa nu se intample ceva rau si sa reusesc sa raman impreuna cu G pana spre sfarsit.
Apoi, dupa.. imi mai aduc aminte de episodul urlator din H si-mi pare rau.

Acs, am inteles. Cred ca, crescand, copiii se schimba mult. Mai ales daca ii ajutam.. adica putem incerca sa-i incurajam in sensul de a fi mai dezinvolti si, mai ales, de a nu accentua partea cu "vai, da ce timid esti!". Si mai cred ca, buursucii fiind ei trei.. nu prea mai au nevoie neaparat de altii. Adica nu sunt precum copiii singuri care cauta compania altor copii cu mai mult entuziasm.

.. si cum zicea si Danutz, si io care deloc nu zic ca-s timida.. sunt rezervata. Mai intai stau, tac si observ.

Dandusa, frumoase poze de la mal de mare . Inca tot nu-mi vinde sa cred cand il privesc pe Raducu.. cum n-o privesc de fapt pe o Crinuta blonda si cu par scurt.

Lavinia, .

Saryta, felcitari mamica curajoasa. Sa-ti calce cat mai multe minunate pe urme.. tie si Adinei .

Multa, multa sanatate Mirunei.
Sa se faca bine!

Asiza.. sper sa trecu cu bine peste varicela. Si sa nu te simti prea rau, ca sa profiti de pauza.. si sa faca (daca vrei ) si Denis o forma mega-extra-usoara, sa scapati.
Si tu ne-ai lipsit noua mult, mult.

Lizzy, ce planuri faine cu Tenerife. Sa va iasa!

Danutz, de ce sa fii nebuna? Pai in alte locuri sunt inscrisi bb la gradinita, scoala, colegiu imediat dupa nastere sau poate chiar inainte ... sa prinzi loc.. liste de asteptare, blabla.

Chinicoo.. aici is . Zici de zapada? Furam in w-e la un ski scurt.. daca sambata o zi ca-n povesti... cu uns cu crema de soare la greu.. pe duminica un viscol in toata regula.

Laura, G a preluat de cateva saptamani trotineta lui M si este un as in devenire.. chiar prea as, as zice. Merge ca nebunu'.. de-a trebuit s-avem o discutie.

Aka, multa sanatate.

Idem lui Stefy.

Aelita, felicitari pt
Si multa sanatate lui Andres. Deloc nu-mi plac episoadele cu vomitat.. daca la febra, diaree.. fac cat de cat fata.. de astealalte mi-e frica.

Yagmur, vacanta placuta la Bucuresti!

Donia, ma gandesc la tine.
edit: si, si.. vedem ce-om gasi

.. si la Raluca, Teutz, Adina, Luciaro, Danita, Monica, Dia, Roxanica, Luly, Kikineata, Madaluta, a_deju, Bogdana, Bambo, Porumbita, Flore, Leyla, Monique, Shoshika, Mamaana, deeaA, ..., ... si la mai toate minunatele mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

si pentru ca maine plecam si nu stiu cand, cum apuc..

Va urez un Paste minunat, alaturi de oamenii dragi sufletului vostru.

Va imbratisez cu mult, mult drag.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Intru si eu sa va urez Paste fericit, sa aveti parte de sanatate si bucurii in familiile voastre!
Si Iepurasul sa nu va uite nici pe voi!

Sper sa fie o perioada buna si pentru dastefa si Miruna, imi pare tare rau ca micuta nu e bine, Doamne ajuta sa apara vesti bune!

ruxandra, si eu ma gandesc la tine Plecati la zapada sau la zambile?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Minunatele si fulguletii

Am intrat si noi sa va uram

Iepurasul mustacios e de paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete. Pasca, oua inrosite, cozonacu, mielul fript si un PASTE FERICIT!!!

azi am primit ou vopsit la gradinita de printesa ar fi trebuit sa fie rosu...dar era visiniu in dungi era f mandra de el...a venit cu oul in mana

eu ma lupt cu o rinita alergica Antonia si ea ceva muci, creste pe zi ce trece...

Bamboletta 19+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Cu dastefa n-am reusit sa vorbesc aseara, are telefonul inchis.... Sper sa fie ok Miruna... mai incerc astazi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Cititi aici Despre copii si viitor .... despre noua lege a invatamantului.... discutii pe forum.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Minunatili, am intrat sa va urez Paste fericit, sa-l sarbatoriti frumos cu familia, sa fiti cu totii sanatosi si sa ne revedem cu bine!!!
Lacramioara, apropo de subiectul cu noua lege a invatamantului, eu zic ca e noul experiment viitor ratat din invatamant, uite de aia aproape m-am convins ca-l voi da pe Rares la scoala privata. Astia ma ingrozesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pentru toata lumea.
va urez din suflet un fericit, cu noroc si sanatate, multe bucurii si lumina in suflete.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput