Fulguleti de nov-dec 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cu scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI tuturor celor care s-au sarbatorit de Florii!

Dastefa, multa, multa sanatate Mirunei! Sa treaca cu bine peste operatie (daca va fi nevoie)!

Manu, in afara de mesele la socri si parinti, n-avem niciun plan pentru Paste. Mi-ar face mare placere sa ne intalnim!

Lacrimoara, la multi ani multa sanatate si numai bucurii! Te trezesti la 5? Ufff! Mie imi e greu si la 6.30 :(.

Dandusa, sa-ti traiasca floricica, de fapt floricelele! La multi ani! Sunt tare frumosi amandoi!

Danutz, voi unde ati stat in Lisabona? Ne-am luat bilete de avion pentru mai, cam putine zile, dar macar sa ne facem o idee.
Uau, Rares stie literele, la fel si d. Bravo lor! Maria stia sa citeasca inainte de a incepe scoala, insa nu citea foarte bine, iar de scris, numai cu litere de tipar. Dar nu se plictiseste la scoala. Cred ca depinde mult si de invatator(oare). Iar pe Ioana vreau s-o mai tin un an la gradinita; nu mi se pare pregatita emotional, chiar daca la activitati e mereu laudata de educatoare.
Multa sanatate lui Rares!

Lizzy, multa sanatate lui M! Tenerife... suna excelent!

Asiza, multa sanatate!

Lavinia, deci nu sunt singura deprimata :(. Cred ca statul prea mult in casa nu-mi face bine. Dar e luni, o noua saptamana, un nou inceput si-s hotarata sa-mi ridic moralul. Sper sa reusesc si la fel iti doresc si tie!

Laura, Dani e matinal la fel ca Victor. Dar zau ca nici jaluzelele nu-l opresc de a se trezi cel tarziu la 7 in timpul saptamanii ca si in weekend. Ce frumos v-ati distrat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Acs, am trimis PM!
bafta la cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna mamici dragi,

Mai inainte de toate sanatate multe pt Miruna

Dandusha super copiii iar acele opere de pe pereti mi se par mult prea cunoscute . Noi in disperare de cauza, pentru ca nu se limita doar la peretii din camera de joaca, am pus pe pereti niste coli mari de hartie pe care sa mazgaleasca. Culmea e ca de alea nu s-a atins numai pe langa . Asa ca nu ne-am mai stresat. In mansarda s-a urcat pe canapea si a ajuns sa scrie si pe tavan, fata mamii.

Si Bia recunoaste toate literele. Cand am dat-o la gradinita avea 1 an si 10 luni, nu spunea decat cateva cuvinte, si alea stalcite, dar recunostea aproape toate literele (majuscule de tipar). Educatoarea a ramas perplex cand Bia a inceput sa-i arate intr-o carte de jucarii care-i "A de la abinuza" si "R de la bunicu" (il cheama Radu :-) ).

O zi buna tuturor si sanatate multaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.

Eu sunt stresata, ca dimineata era putin calduta si a inceput iar sa tuseasca tare.... Sper sa nu ajungem acum la mai mult....

Aseara am vorbit cu dastefa, analizele zice ca au iesit bine, dar merg mai departe pe acelasi tratament si medicul nu i-a explicat nimic.... Acum asteapta sa vada ce zice medicul.... poate scapa de terapie intensiva si se intorc la medicul lor de etaj.... Ca e mai dragut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
ce liniste e pe aici.
iulia-stefy multa sanatate, multumim de vestile de la dastefa. multa sanatate ii dorim si ei.

noi suntem bine sanatosi. ne-am hotarat sa ii cumparam lui dani trotineta cadou de iepuras ... oricum vroiam, el isi doreste tare tare mult si nu vreau sa mai aman. tot ce inseamna miscare e bine, deci va fi, sper eu, o investitie buna.
noutati nu am. nu citit, nu stim literele , da' oricum e destept foc.
sper sa mai scrieti si voi, ca mi-e dor de vesti de la fulguleti.
va pup pe toate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Va ofer o si ma duc ca-s zombie.... Stefy e .....

Mesaj de aseara de la dastefa
"Azi am facut radiografie si a iesit rau. Mai urmeaza 5-7 zile de tratament dar e foarte probabil sa ajungem la operatie...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata dragelor. multam de cafea.

Lacramioara da-mi si mie pe pm nr. de tel al Dastefei. daca ai acordul ei.

va pup. nu sunt extraordinar de bine. analizele sunt tot proaste, sa vad azi ce mai zice dr. parazitolog.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

azi am fost la ecografie.sa-mi vad fata din burta,ca asa sunt eu convinsa.sotul tot credea el ca e baiat,domleee eu nu ma insel,eu am fata ! ma intreaba dr.daca vreau sa stiu sexul,zic da,dar imi venea sa-i zic oricum stiu ca e fata,de unde??ei,de unde,dar eu stiu tot !! mai bine ca ecografu.Concluzia:fata mea cica e baiat.domleeee,cum asa cand ecograful mintii mele imi spusese ca e fata,cand nu stiu cum prin ce abtinere divina nu am cumparat deja rochii.domleee,asa ceva,sa ma insel tocmai eu!
eu care ieri ii spuneam sotului"ma duc sa vad ce e fii-ta " si radea pe sub mustati_"o sa vezi tu ca e baiat ".
deci,fata mea e baiat,domle !

lasand veselia,spre spital Andres a vomitat in masina,a dormit acolo la mine in brate,gemea ,acasa a vomitat iar,uuun pic de febra,nu vrea nimic decat lapte.
si in brate .

20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Aka, am sa o intreb si daca e de acord trimit PM.

Ieri nici mie nu mi-a raspuns decat tarziu la telefon. dastefa e tare necajita.... Toata ziua a plans... si o inteleg, e normal.... Pana marti la o a doua radiografie merg pe acelasi tratament. Medicul ii spune zilnic ca azi e mai bine decat ieri... dar ea nu vede nici o schimbare. Miruna scanceste mereu in legea ei... de durere mititica. Ne pentru ele sa fie bine, dar se pare ca Pastele il petrec in spital.... sa fie asta singura problema....

aelita, sa fie sanatosi si cel din burtica si Andres. Sofia cum mai e? Andres acum e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

pt micuta Miruna. Lacramioara, daca mai vb cu ea, transmite-i ca ne gandim la ea si ne rugam la DD sa fie bine micuta mica!
Aka, tin pumnii pt tine. Nu stiu care e problema, dar ma gandesc la tine si sper din tot sufletul sa fii bine.
Aelito, mi-ai smuls un zambet sa-ti traiasca samburelul baiat atunci Si sanatate lui Andres!
.
Noi cu munca pe ultima suta de metrii. Vrem sa plecam cateva zile la ai mei, dar momentan Cata e prins in Bucuresti cu treaba, asa ca nu stiu ce o sa iasa...

Mergi la inceput