Fulguleti de nov-dec 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 19
ruxandra_sb spune:
si-acu.. trimit pozele din ultima vacanta pe mailul comun.
special pentru Donia verevariuare..
branduse ivindu-se din zapada 
P.S. o surpriza f placuta gradina zoologica din Sibiu. Animale bine ingrijite, cu spatiu relativ ok (in afara de ursi.. nu prea aveau umbra). Iar Astra - Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale (am obosit numai zicandu-l) un loc deosebit de frumos. Si maaaare.. n-am vazut nici jumatate. Amorezat de Dumbrava Sibiului... locuri tare faine.. Nu mai spun ca se vad, din oras, muntii Fagaras
Si-o minunata si-o puica de minunata, minunata.
lizzy spune:
n-aveam ziua in lista... multumiri tuturor 
mai incolo va si citesc pe indelete. aseara am apucat numa sa frunzaresc si sa ascult dedicatia de la kiki. care dedicatie m-a uns pe suflet si mi-a luat si ultima farama de energie cu rasul aferent ![]()

Yagmur spune:
LIZZY, LA MULTI ANI!!! - te-am si sunat dar nu reusesc sa dau de tine
Laura, eu cred ca va fi din ce in ce mai bine la gradi; sfaturi nu am pentru ca Luca nu a plans deloc, nici macar in prima zi... vorba Ruxandrei: la cate jucarii si fetite erau acolo, nu avea nevoie de mine, sau Olimpia sau de bunica.. era singurul dus la gradi in formatie de 3. Si eu sugerez sa mergeti la un psiholog.. eu inca ma gandesc sa mai merg; acum am timp, dar n-am bani
.
Ruxandra, vreau sa vad poze dar am nevoie pe PM de parola si ID ca am uitat
Kikineata, superba gaza! Pare rau ca nu am apucat sa va vad. Eu mai vin in Buc, dar fara Luca la concert AC DC. Cred ca va fi un weekend greu. Lacramioara, va pup.
Fug la treaba..
Yagmur si Luca
danutz spune:
Lizzy
mamica deosebita! Toate cele bune pt tine si familia ta minunata!
Ktrinela
Luciaro
.
Yagmur, te duci la concert AC/DC? Bravaaaa...Si Cata se duce, poate va vedeti pe acolo, eu am zis pas ca m-am enervat pe el ca nu a vrut sa mearga cu mine la Rammstein
Spor la mutat!
.
Si tre sa fug...
Laura13 spune:
ruxandra era ceva cu vulpea si cu faina ..., chiar nu stiu despre ce poate fi vorba.
offf, io iar cu gradi. azi a plans ff putin acasa, ca el vrea sa stie cand vine geta. l-am luat usurel, am povestit de tabietul lui de dupa masa, cum se duce dupa geta si d-na nu il lasa, ca sa ii dea desertul, dar el fuge oricum, l-am facut sa rada si a trecut. supriza a fost cand mi-a spus florin ca nu a mai plans deloc acolo, l-a lasat, i-a dat pupic si a plecat. sper ca a trecut greul, acomodare, sper ca de acum sa fie ok.
daca l-ati fi auzit aseara, canta:
dechide urechea bine, sa auzi cine te stiga. am strigat-o pe maria, si maria a spus: "dani m-a strigat!!!", si noi am spus ai ghicit, treci la loc fericit! si era atata veselie in glasul lui si bucurie si entuziasm si imi spunea ca lui II PLACE la gradi, ca e distractiv si invata o gramada de chestii!!!!
si aseara cand statea in pat, spunea: "mami, ce bine e acasa cu voi"
. si de asta plang si is suparata, de starile contradictorii, cand de bucurie si veselie si entuziasm vizavi de gradi, cand fraze de genul celei de dinainte care ma sparggggggggggg si ma baga in sedinta. 
oricum, eu zic ca e un semn bun mersul fara plans, fara plans si nu cu resemnare, de parca nu ar avea incotro. ci mersul linistit, eu merg, ma joc, invat si geta vine. chiar cred, ca partial a fost acomodarea si partial frica de a nu veni nimeni dupa el.
sper ca de acum sa fim din ce in ce mai bine.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanica2006 la multi, multi si fericiti ani, Lizzy !!! ![]() ![]() ![]() ![]() iti doresc din suflet sa ai parte numai de lucruri frumoase, sa fiti sanatosi, tu si toti ai tai, sa va iubiti la fel de mult, iar noi sa ne mai auzim inca muuuuuuuulta vreme de acum inainte, sa ne impratasim si bune si rele. Te tzuc !!! ![]() fetelor, azi a fost excelent, fara plansete, dar tot dubios zic io..adica s-a adaptat asa repede, atat a fost?? Aaaa..da' stati, ca nu v-am zis cat a plans dimineata, eram hotarata sa nu-l duc, pana cand a zis Cristi ca daca merge ii aduce nenorocitul ala de CD cu Sportacus, desi citisem pe undeva ca nu e prea corect sa-l tot motivezi asa pe copil, ca daca merge la gradi ii aduci aia si aia...Da' asa in primele zile poate merge, nu retin exact cum am citit ne-am despartit mai greu dimineata, i-am zis ca stau pe coridor, sa plece linistit la joaca si eu il astept o vreme acolo. A intrat in sala si apoi s-a intors spunandu-mi ca " mai bine stau aici cu tine !" ![]() Am mai asteptat o vreme, l-am zarit din nou cum mergea la masa, de data asta muuuuuuult mai bine decat ieri, dar tot de mana cu Mirela...Nu mai stiam ce sa fac, sa mai astept, sa plec. Am sunat-o pe educatoare, mi-a zis ca e f.f.f bine si daca eu pot si sunt pregatita pot sa plec, promitzandu-mi ferm ca ma suna daca arde ceva. M-a sunat sa-l aud pe david cum tzipa si fuge prin sala cu Andrei, baietelul ala de care va povesteam. Am stat cuminte toata ziua, dar cu sufletul in garda, n-am primit niciun telefon, doar pe la 1 ca David doarme, tot pe saltelutza langa usa, dar de data asta a acceptat sa se schimbe in pijama.Am ajuns la 2, am asteptat iar pana la 3 sa se trezeasca, am mers toti dupa pui, si Mariuca. Cam irascibil, nu fericit ca ieri..dar pana acasa a redevenit copilul meu. Si starile astea, ba fericit, ba nervos sunt clar expresia socului emotional prin care trece. Acum ma gandesc ca mai bine ar plange si ar urla, decat sa se cenzureze atat, il simt eu ca se controleaza, se abtine, asa cred.. Vedem si maine. Nu stiu ce sa cred... Kikineata, offf, cel mai bine e cu ei acasa toata ziulica. Io-s varza de doua zile, nu pot face nimic, nici de Maria nu ma ocup cum as vrea, asa-s de trista... Laura, despre voi ceva vesti?? Ma gandesc la voi ![]() Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009) |
Doamne ajuta sa fie rapida acomodarea.
iarta-ma daca gresesc, dar oare chiar poate un copil de 3 ani sa se controleze, adica sa isi controleze sentimentele? nu stiu cum e david, ma gndesc, cand spun asta, la copilul meu. adica e o explozie de sentimente, pozitive, negative, nu conteaza. nu se controleaza, never. daca e suparat imi zice clar. e nervos la fel. e fericit la fel.
eu sper sa nu fie asa, sper doar sa fie, si la el, o chestie de acomodare, sa ii placa gradinita si activitatile de acolo, sa fie fun.
imi place tare mult cum povestesti de apropierea si dragostea dintre copiii tai, mai zi-ne.

| eu cred ca el a incercat foarte mult sa va multumeasca, v-a promis ca merge la gradi numai ca sa fiti voi fericiti. |
diamat de cand ai scris imi studiez copilul de parca ar fi un extraterestru.
| stiu din povestile ei cate chestii se pot ascunde in spatele unui "copil dificil" ... nu vreau sa te sperii sau ceva de genul asta |
dia deja m-ai bagat la ganduri. imi spui, please, ce chestii? si ce inseamna copil dificil ... dani, pentru mine, e un copil normal, cu momente bune si momente rele. e drept ca, cateodata, cele rele is f rele, dar si cele bune sunt atat de multe si de deosebite ... please, spune-mi al ce te referi.
ruxandra trimis PM.
| Laura, am simtit ca te-a deranjat mesajul meu.imi pare rau.imi imaginez cat de dificila este situatia.s-a vazut cat esti de suparata dupa primul tau mesaj.este normal sa simti ca esti sensibila,pt ca este o situatie sensibila... |
dandusa da, m-a deranjat mesajul, l-am perceput f dur. dar, de aceea nu am scris nik o perioada, pentru ca stiam ca sunt super sensibila, necajita, incercand sa ii gac bine lui dani si sa impac si ideeile mele. propabil ca perceptia mesajului a venit tocmai din aceasta sensibilitate. stiu ca nimeni de aici nu are ganduri rele, nici pt mine si cu atat mai putin pt dani. stiu ca toate mesajele sunt din dorinta de a ajuta. cateodata mai uit.
gata, cred ca am rezolvat toate "problemele" restante si sper ca am limpezit atmosfera.
in continuare sunt cu ochii pe el ca pe butelie, la semnele pe care mi le transmite, incerc sa le interpretez corect, voi discuta serios cu florin varianta psihologului (am mai avut noi o data ideea asta, nu mai stiu de ce a picat). si sper sa fie bine.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
m_monique spune:
buna fetelor!
acum am reusit sa-mi fac putin timp sa intru sa va salut si sa va arat poze cu noi
copiii mei sunt bine, dupa 4 saptamani de raceala transmisa de la unul la celalat. dupa injectii cu gentamicina s-au facut bine.
de luni andrei a reluat gradinita. la inceput facea nazuri ca nu vrea sa mearga. cand am ajuns in curtea gradinitei a luat-o la fuga spre intrare. a aparut si prietenul lui si a inceput distractia. din usa mi-a facut cu mana "pa mami!" si dus a fost.
ioana e tare nazdravana. ce se vede in poze e putin in comparatie cu ce face. cu ea sunt in plin proces de intarcare. mai suge doar la 4 dimineata, si nu se satura. sper ca in curand va renunta si la asta.

..... si ma duc....
pot sa plec, promitzandu-mi ferm ca ma suna daca arde ceva. M-a sunat sa-l aud pe david cum tzipa si fuge prin sala cu Andrei, baietelul ala de care va povesteam. Am stat cuminte toata ziua, dar cu sufletul in garda, n-am primit niciun telefon, doar pe la 1 ca David doarme, tot pe saltelutza langa usa, dar de data asta a acceptat sa se schimbe in pijama.