Fulguleti de nov-dec 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am nevoie pe PM de contul Dasfetei, please.
In rest, sintem binisori, rugbistul cu inca o cicatrice noua pe fata, destul de adanca , nu stiu ce sa ma fac cu tenul lui nasol la care orice zgarietura cat de mica lasa semn, iar el se loveste des, deja are 4 semne de fata .
Mi-am gasit unde sa ma mut, mai trebuie putere si ajutor o si fac ..
Va pup pe fiecare in parte

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI Lizzy!
Sa fii sanatoasa si fericita!
Sa te bucuri de si cu cei dragi!

si, cu scuze pentru intarziere,

LA MULTI ANI Luciaro!
Multa sanatate si numai bucurii!
Ce mai face Serban?

LA MULTI ANI Ktrinel!
Multa sanatate si fericire iti doresc!

LA MULTI ANI Teodora!
Anateo, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si mereu vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Lacramioara, multumesc pentru vestile despre Miruna! Sper sa-si revina mititica si sa inceapa sa manance!
Multa sanatate lui Stefy! Sa nu va mai sperie cu febra!

Manu, spor la mutat!
Cat despre semne, nu-ti fa probleme. La cum il stiu oricum va cuceri multe inimi!
Trimis pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Lizzuca ti pup de ziua ta cu mult drag http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Poze noi cu Garga mare si dulcica foc http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi5Luni#

Roxanico cum fu la gradi? Io ba ma gandesc ba ma razgandesc Asha bine ma trezesc cu ea la 10 si ceva dimineatza. E asha iubareata, buna, cuminte, lipicioasa si dragastoasa, exact cum zici de David. Heheiiii

Ktrinica, La Multi Ani si Dvs., stimata lady! Ce mai faci ce mai zici?

Doamna educatoare Floricica fara frica nu are net. Ingrozitooorrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

la multi, multi si fericiti ani, Lizzy !!!
iti doresc din suflet sa ai parte numai de lucruri frumoase, sa fiti sanatosi, tu si toti ai tai, sa va iubiti la fel de mult, iar noi sa ne mai auzim inca muuuuuuuulta vreme de acum inainte, sa ne impratasim si bune si rele. Te tzuc !!!

fetelor, azi a fost excelent, fara plansete, dar tot dubios zic io..adica s-a adaptat asa repede, atat a fost?? Aaaa..da' stati, ca nu v-am zis cat a plans dimineata, eram hotarata sa nu-l duc, pana cand a zis Cristi ca daca merge ii aduce nenorocitul ala de CD cu Sportacus, desi citisem pe undeva ca nu e prea corect sa-l tot motivezi asa pe copil, ca daca merge la gradi ii aduci aia si aia...Da' asa in primele zile poate merge, nu retin exact cum am citit
ne-am despartit mai greu dimineata, i-am zis ca stau pe coridor, sa plece linistit la joaca si eu il astept o vreme acolo. A intrat in sala si apoi s-a intors spunandu-mi ca " mai bine stau aici cu tine !" Mirela sarmana era la capatul puterilor, de fiecare data iesea pe hol toata ceata lui pitigoi, asa ca la un moment dat a exclamat " Hai sa vedem oul de strutz !! Daca au iesit puii?????" si toata gasca buluc dupa ea, cica chiar are un ou de strutz
Am mai asteptat o vreme, l-am zarit din nou cum mergea la masa, de data asta muuuuuuult mai bine decat ieri, dar tot de mana cu Mirela...Nu mai stiam ce sa fac, sa mai astept, sa plec. Am sunat-o pe educatoare, mi-a zis ca e f.f.f bine si daca eu pot si sunt pregatita pot sa plec, promitzandu-mi ferm ca ma suna daca arde ceva. M-a sunat sa-l aud pe david cum tzipa si fuge prin sala cu Andrei, baietelul ala de care va povesteam. Am stat cuminte toata ziua, dar cu sufletul in garda, n-am primit niciun telefon, doar pe la 1 ca David doarme, tot pe saltelutza langa usa, dar de data asta a acceptat sa se schimbe in pijama.
Am ajuns la 2, am asteptat iar pana la 3 sa se trezeasca, am mers toti dupa pui, si Mariuca. Cam irascibil, nu fericit ca ieri..dar pana acasa a redevenit copilul meu.
Si starile astea, ba fericit, ba nervos sunt clar expresia socului emotional prin care trece. Acum ma gandesc ca mai bine ar plange si ar urla, decat sa se cenzureze atat, il simt eu ca se controleaza, se abtine, asa cred..
Vedem si maine. Nu stiu ce sa cred...

Kikineata, offf, cel mai bine e cu ei acasa toata ziulica. Io-s varza de doua zile, nu pot face nimic, nici de Maria nu ma ocup cum as vrea, asa-s de trista...
Laura, despre voi ceva vesti?? Ma gandesc la voi

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Lizzy

LA MULTI ANI FERICITI!
- esti o persoana deosebita si meriti tot ce e mai bun pe lumea asta!

Laura
Nu stiu ce sfat sa iti dau..poate sa nu il mai lasati singur aclo..sa ramai tu sau geta cu el cateva ore.Eu l-am lasat in prima zi 2 ore si am venit,sa nu intre in panica.Si nu amplecat brusc..am mai stat pe acolo ,langa usa...mihaita e diferit,el se joaca singur,sta si la desene..a inceput sa coopereze cu copii in parc fara sa astepte sa fie invitat..
Acum nu merge la gradi,poate pe la jumatatea lui mai vom incerca.
Oricum du-te si la un psiholg,clar! nu vei regreta.
Si de ce spui ca e tot mai bolnav?
Noi am facut prevenarul si,nu stiu daca e meritul lui,dar a intrat de atunci de 2 ori in contact cu copii bolnavi si nu a avut nimic.Acum ii dau Luivac,si dupa sa mai incerc cu gradi.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

hotarata sa fac o pauza de la forum ... nu ma intrebati de ce, doar asa. si totusi uite ca tot aici citesc.
azi a plans f putin, doar pana s-a schimbat, dupa care a spus: "pleaca tati si eu ma linistesc ca vine geta dupa ce mananc". si asa a fost. dupa ce a iesit florin s-a linistit. a trecut verisoare mea pe acolo (e prof. de engleza in gradi) si l-a gasit f bine si vesel, entuziasmat ca urmau sa picteze (acasa nu se atinge de acuarele). apoi cand a fost pe la el se jucau, iar mai tarziu erau la lectie, pe scaunele, dani raspundea la intrebari.
acasa a venit la mine f fericit, spunandu-mi ca el nu a plans decat putin, ca a luat bulina pt. povestea cu vulpea (nu stiu care ), ca a mancat tot si a stat d-na langa el pana a mancat si ca dupa aceea geta era pe banca si il astepta.
in continuare povesteste, atunci cand e acasa, cu mare drag de gradi si plange, mult mai putin, dar plange, dimineata.

sambata am fost la film, i-am promis de mult, dar nu am reusit pana acum, la 3D, cum sa imblanzesti un dragon. a fost ffff cuminte, a stat pe scaun, ma rog ... s-a mai plimbat, dar doar prin scaunele din jurul nostru care erau libere, a stat cu ochelarii. dupa am fost la o tura de alergat ca tot avea energie cat pt 2h.
duminica am fost sa il vad si eu in corzile elastice, cum sare "pana la varful copacilor", la un fotbal si prin parc.
am facut si ceva poze, poate le descarc anu' asta sa vedeti ce mare a crescut ... mie asa mi se pare.

lizzy sa iti de DD tot ce iti doresti, multa sanatate, bucurii si impliniri.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Lizzuca ti pup de ziua ta cu mult drag http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs

Super tare!

si noi pe langa veverite: La multi ani Lizzy!!!

Sa ne traiesti prietena draga!

Kikineata gata, gata sa te trag de urechi .. pai se poate asa ceva??? se repeta palaria (cea superba cu carouri) gargaritei????????? Vai, vai!

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006
fetelor, azi a fost excelent, fara plansete, dar tot dubios zic io..adica s-a adaptat asa repede, atat a fost??

De ce nu??? Perfect posibil.
Eu n-am plans.. ba chiar in prima zi mi-am intrebat mama de nu mai pleaca o data , nimic nu se compara cu jucariile de-acolo.. ce vremuri.. . M n-a plans. Am emotii cu G.. cu toate ca-i cu gura mare... parca-l vad ca..

Lavinia, ma bucur de Mihaita.

Laura, cumva ursul pacalit de vulpe??

Dandusa, io cred ca un program scurt (8-12) i-ar place Crinutei. Normal, cu o educatoare faina si calda. Aveti ceva prin apropiere? Stiu ca parca pi la voi nu-i nebunia cu locurile din Buc..

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput