Fulguleti de nov-dec 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

offf, laura, mi s-a rupt sufletul cand am citit... sincer, eu as fi leguma toata ziua dc as fi nevoita sa-mi las copilul asa, deci te inteleg..... eu chiar cred ca tb sa tineti cont de ce vrea dani, sa incercati sa-l intelegeti... cred ca ati putea incerca niste intalniri cu un psiholog de copii "la o joaca", ati reusi poate sa faceti lumina in comportamentul lui ... daca ati fi in tm ti-as recomanda un psiholog care cu asta se ocupa- verisoara mea- are rezultate exceptionale cu copii, si stiu din povestile ei cate chestii se pot ascunde in spatele unui "copil dificil" ... nu vreau sa te sperii sau ceva de genul asta, dar sa stii ca astfel de comportamente sunt cauzate de ceva, nu face el asa numai ca nu vrea sa renunte la chestiile obisnuite... eu zic ca merita incercata si varianta asta .... pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ieri Miruna a implinit 3 luni.

Va ofer o fierbinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Luciaro!

La multi ani Ktrinel!

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chinico

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Chinico,
4 Iulie zici?!ieeeeeeeva asteptam cu drag!abia astept sa ne cunoastemo sa mobilizez si mama pisica,care btw,am intalnit-o de curand si arata intr-un mare fel!slabaaaa si cu alura de pustoaicaaaa,cu psihicul upppp si la fel de plina de viata cum o stiam!planuiesc o revedere si cu motanul de care mi-e dor cu adevarat

...eeee...daca sunteti toate slabe, io nu mai vin.

Io ce sa mai zic..

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Ma bucur ca a fost eliminata suspiciunea de malformatie la Miruna.

Laura, eu am o singur sfat. Dar am ezitat daca sa-l scriu sau nu.. Pentru ca nu stiu daca gasiti acolo o persoana potrivita. Sfatul e simplu, l-au mai zis si fetele. Sa gasiti un psihoterapeut (psiholog) bun, da bun!, specializat in lucrul cu copiii. Dar este ESENTIAL sa fie unul adevarat si nu un "macelar". Un profesionist care sa-l evalueze pe Dani si, mai ales, sa va consilieze pe voi.
Am editat textul, Laura daca nu l-ai citit inainte de modificare da un semn.

Aka, stai cumintica!

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006
Si acum rade de se prapadeste cu David in camera, el face ceva lumini pe pereti cu lanterna.Chiar zicea mami ca mai bine s-ar descurca David cu Maria, s-o calmeze, distreze..

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Stefy ieri a tot facut febra, de aseara de la ora 20 si pana dimineata la 5 nu a mai facut deloc.... Rezultatele la analize au iesit negative....

Ce analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani Luciaro,Ktrinelmai dati si voi un semn din cand in cand!
Mirunel,
sa te faci bine repede,pui mic si scump!
Roxanica,
scumpa esti fata!cum scoti tu vorbe bune si calde pentru toata lumea.si asta-i tot dragoste cu 'iri' cu tot
cu o mama asa atenta si dedicata,copii n-au cum sa nu fie atat de speciali!citindu-te,mi-ai deschis noi orizonturi despre gradi.la noi este destul de complicat.Crinuta nu-i consecventa.azi vrea,maine nu vrea.plus bla,bla-uri...dar asa mi-ar placea s-o vad implicata.sa-mi lipseasca putin,s-o ascult povestind cate-n luna si in stele,s-o privesc de undeva din spate.s-o las independenta mai mult etc.mai vorbesc cu ea
Laura,
am simtit ca te-a deranjat mesajul meu.imi pare rau.imi imaginez cat de dificila este situatia.s-a vazut cat esti de suparata dupa primul tau mesaj.este normal sa simti ca esti sensibila,pt ca este o situatie sensibila...
Diamat,
mai bine promiteai ca vii la intalnire cu beoaca,decat sa pui poze pe picassa.pfui...,greu domle,greuapropo,nu-ti iei concediu la iulie?pe 4.hai sa facem gaska mai mare
Doniaaaaa,
mi-e dorrrrrrrrr de tineeeeeeeeeeee.un dor nebun...,nebun!de copii,nu mai zic...nici ca-i mai fac din ochi vorba lu' bunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna minunatelor!
ma mai cunoasteti?la cat de rara apar eu...dar aici sunt,cu multe treburi socoteli!
Am pus pe mailul comun poze,albumul "intalire cu minunati"....surpriza!
Luciaro,LA MULTI ANI CU FERICIRE SI SANATATE!!!
kTRINEL
VA PUP

Mergi la inceput

Ruxandra, a facut o coprocultura si un sumar de urina si nimic.... Acum e bine...

Am vorbit cu dastefa si "se lupta cu depresiile" ca sa o citez... e speriata, desi tomografia a iesit bine, MIruna e apatica, nu mananca... dar din cate am inteles ea primeste prin perfuzia de intretinere a cateterului glucoza cam 360 ml pe zi... deci... cateterul avea doua cai si una deja s-a infundat... E speriata de faptul ca boala ar putea recidiva... iar Miruna deja vene nu mai are... adica toate sunt.... vai de ele.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna seara, fetelor !
La multi ani sarbatoritelor Luciaro si ktrinel !!!

Ce zi ciudata !!! Ideea cu "stai cat vrei si o suni pe mama" e o utopie. Am dat gres. Pai n-a vrut sa stea deloc...
Totul bine pana s-a inchis usa in spatele lui. seara, dimineata increzatori, curajosi, veseli, i-am dus buchetul de flori Mirelei, totul numai un zambet, io chiar mirata, mai, stai ca nici asa nu-i bine sa nu planga deloc copilu'. Se inchide usa, pa, pa...si brusc un racnet : "vreau la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!" pauza, Mirela incerca sa-l linisteasca, imi face semn sa nu intru un-doi, sa-i dau o sansa, mai stau in spatele usii cu lacrimile-n barba...si iar un racnet: "vreau la mariaaaaaaaaaaa, iubita meaaaaaaaaaa!!!!!!!!" No, pan' aici, gata !! Dar stupoare, Mirela lasa usa deschisa, io stau intr-un loc strategic sa nu fiu vazuta si nu mai aud deloc plansete, atat a fost toata tanguiala, dar nu i-a fost nici bine. L-am vazut mergand in sala de mese la micul dejun cu educatoarea de manutza. A analizat tot timpul, n-a stat la masa, ci pe un scaun langa usa, a mancat o perisoara toata ziua, a dormit pe saltea langa usa, nu in patutz ca ceilalti copii. Nu s-a dezbracat in pijama. A lipit, a analizat jucariile, a participat tacut la activitati.
Mirela m-a sunat sa ma conving ca nu plange si sa-mi ceara sa/l mai las putin , inca putin. Am ajuns dupa el la 2, inca dormea, am stat pana la 3, eram acolo cand si-a deschis ochisorii.
Toata dupa-masa exagerat de fericit, dubios de vesel, de energic, parca n-ar fi avut o zi asa de naspa.
Am fost pustiita toata ziua, si Maria la fel. ce s-au bucurat piticii de revedere !
Nu stiu ce sa cred.

Aka, ai mare grija de tine !!
Dandusa, voi pana la urma ce ati hotarat cu gradinita?? Numai de la anu' sau deloc??
Flore, ce mai faci ??? Hai, doamna educatoare, zi ceva !!!

La multi ani micutei Miruna si multa, multa sanatate !

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Roxana, capul sus.... si la noi a fost..... acceptabil prima zi.... a doua zi a fost mai rau.... ca deja stia ca urmeaza sa plec.... dar s-a acomodat. Felicitari cavalerului.

Mergi la inceput