Fulguleti de nov-dec 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
Lizzy, bine ca ai dat tu lamuririle.... eu am scris asa ca sa ma verific, sa fiu sigura ca l-am scris corect....
Mihaela(dastefa) inca nu a dat nici un semn.... a zis ca da un semn dupa tomograf....
iulia-stefy spune:
Au facut tomografia, dar ptr ca au facut-o acum, dupa amiaza dr. lor era plecata deja, vor vorbi maine ca e de garda.
In schimb, dr. de la tomograf i-a spus sa stea linistita ca e de bine. Deci....Doamne ajuta sa fie asa
Mihaela spunea ca pana maine cand va vb cu dr ei ii e teama sa se bucure ptr ca s-a mai bucurat o data atunci, la Iasi, cand i-a spus ca ii merge bine cu antibioticul ala.
roxanica2006 spune:
una seara , dragutzelor !
Multa sanatate Mirunei, mi se sfasie sufletul cand citesc ...nici nu stiu, cred ca e de varsta Mariei mele, Doamne ajuta-le te rugam! O sa intru si eu pe mail sa iau contul pentru banutzi.
Lacramioara, sa inteleg ca sunt vesti bune de la tomograf ...da ce nenorociti si dr. astia, cum au plecat fara sa-i dea un semn mamei??? io nu pot intelege asa ceva
Dragele mele prietene, va multumesc mult pentru sfaturile cu gradinita, sunteti atat de saritoare, scriu asa rar si totusi ma primiti asa cald si atent cand am nevoie. Va multumesc !
Dianocica, Ruxandra, Lizzy, sa stiti ca exact asa am gandit si eu inceputul asta cu gradi, cat vrea, cum vrea, cu discutii ca intre oameni mari. ideea e asta: copiii din parc sunt toti la gradi, deci noi nu folosim termenul "gradinita" , ci "mergem la joaca cu prietenii ce lipsesc din parc". Cand nu mai vrei, te duci frumos la doamna care are nr. de tel al mamei si ii spui sa o sune, iar mama vine de indata sa te ia. Educatoarea la inceput ne-a sugerat ca nu procedam tocmai corect si ca ar fi mai eficient sa-l obisnuim din start cu programul lung, inclusiv somn acolo, dar pana la urma s-a aratat intelegatoare si am batut palma
Exact asa gandesc si eu, ca voi, David deja a trecut de varsta tavalitului pe jos fara un motiv anume, numai de dragul spectacolului, daca el va plange inseamna ca nu-si doreste sa fie acolo, si mai rau fac daca merg pe drumul asta gresit.
Am emotii colosale si el ma simte, nu intuiesc deloc cum va fi luni dimineata, dar oricum eu sunt acasa si am tot timpul din lume pentru el, nu ma preseaza absolut nimic, asta e partea cea mai buna.
Am fost intr-o zi la gradi in vizita, s-a aratat extrem de incantat, dar asta strangandu-ma de mana. Copiii s-au strans toti in jurul lui, Andrei, un baietel din parc, a venit atza la el, i-a pus mainile pe umeri, parca dadea sa-l pupe, asa s-a bucurat cand ne-a vazut ...parca eram niste rude apropiate de la tzara O fetitzuca mititica de acolo i-a trimis o bezea...
Dar mie...mie totul mi s-a parut ciudat, da' nu mai zic nimic...Concluzia e ca daca pana acum aveam indoieli ca l-am tinut prea mult acasa si l-am privat de activitatea de la gradi, acum cred, cu mana pe inima, ca nu puteam face ceva mai bun si mai cald pentru el. Poate nu stie el sute de poezii si cantece, dar, prin exemplul nostru, si gratie structurii sufletelului sau, e atat, da' atat de iubitor, dragostos...Pe Maria o iubeste sincer, o adora, atat o imbratiseaza, pupa, daca vede o poza cu ea zice " nu mai pot, tebuie sa merg s-o pup de doua ori", iar Maria accepta cu maaaaaaaaare placere toate astea chiar daca o striveste, toceste, sufoca, nu comenteaza deloc, mai repede sarim noi ca nenoroceste fata, dar ea e toata un zambet. Si acum rade de se prapadeste cu David in camera, el face ceva lumini pe pereti cu lanterna.Chiar zicea mami ca mai bine s-ar descurca David cu Maria, s-o calmeze, distreze..
Buuuuuuun...Laura, in primul rand te imbratisez tare tare, cum face David cu Maria, da? numa' ca de la tine ma astept sa nu ma balesti la greu 

Apoi iti spun ca nu stiu concret ce sfaturi sa-ti dau, dupa ce incepem gradi, mai vorbim, vreau doar sa-ti zic ca am citit pe undeva ca parintii nu trebuie mereu sa fie de acord, e chiar nefiresc ca doi oameni sa aiba perceptii identice asupra unor lucruri. trebuie sa-i spui puiului " Vezi, eu si tati avem pareri diferite, dar cu toate acestea ne intelegem bine si ne iubim". asta exclude clar cearta in fata copilului. Iti doresc putere, intelepciune si rabdare. Laura, fa cum simti tu , sunt sigura ca asa e cel mai bine !
Dianocicooooooo, bine-ai venit !!
Mai, mi-a fost un dor nebun de tine, de ideile tale, de d...Noi am mai vorbit, dar nu se compara sa te am zilnic la indemana...
Lizzy, esti extraordinara, copiii tai, familia ta, toti apropiatii tai sunt privilegiati sa te aiba , inclusiv noi
Chiar asa, cum se mai simte tatal tau?? Si ma mai gandesc si la Marc, ce frumos si lin s-a acomodat la gradi, Doamne ajuta-ne si pe noi !
Danduso, tie dragostea asta mare pe care o respiri, inspiri, transpiri, si alte "iri" , iti dicteaza tot, te face priceputa in orice, te ajuta sa intuiesti solutii in problemele tale , dar si ale altora, ce frumos i-ai scris Laurei, esti o maestra !

Offfffff, atatea as avea sa va mai spun, dar mi-e somn si foame de inghetata, si vreau sa stau un pic si cu sotul meu ca puii au adomit intre timp...
Astept poze cu Ruxandra in vacanta si cu D mic , mai, Dianocica, am cunoscut un copilas Alex, hi, hi,
, care aduce perfect cu D cand era mai mititel. Incerc sa-i fac o poza si sa fentez protectia datelor personale.
Hai ca a adus Cristi galeata de inghe...asa ca va pup pe toate. Noapte buna , aveti grija de voi !!!
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
diamat spune:
roxanico, chiar ca esti raza de soare
voiam sa-ti mai spun ceva de gradi, daca v-ati hotarat saincercati. sa nu te deprimi, sa incerci sa nu-ti faci asteptari. poate o sa vrea o zi, sa zica ca i-a placut dar ca nu mai vrea a doua oara. la cate chefuri asa n-am fost...
faine faine dar obositoare si...ma lecuiam cate-o luna
. poate iesi ceva foarte fain din experienta asta cu gradinita 'optionala' dar poate fi si o sursa de stres pentru tine daca nu esti relaxata si deplin increzatoare in el. eu sunt sigura insa ca, fiind linistita ca oricum esti cu maria acasa, ai sa poti fi relaxata si gradi sa fie pentru david doar o activitate extra, cand are chef si simte nevoia. daca totusi ai niste dubii apropo de ce e pe acolo, poate incercati si alta.
poze n-am reusit sa pun, dar mai incerc ![]()
chinico daca veneati acum erati blocati in ro cu norul cel mare ![]()
laura am atatea sa-ti spun si totusi nu reusesc sa-mi aleg cuvintele. cred ca multe din problemele voastre s-ar rezolva daca ati avea un pic de incredere in dani si in faptul ca nimic nu se intampla pur si simplu. ca pentru orice comportament exista un ceva care l-a provocat. si ca nu de al naibii sau de obisnuit cu geta (in sensul rau) nu vrea acolo.
eu cred ca el a incercat foarte mult sa va multumeasca, v-a promis ca merge la gradi numai ca sa fiti voi fericiti. si totusi nu se simte bine acolo, are nevoie sa fie tratat cu blandete si intelegere si cu multa multa dragoste. nu suntem toti asa?
iti amintesti cand dani avea 'crize' si nu va lasa sa plecati dimineata de acasa? si cand de fapt geta se purta urat cu el? sau cand fetita lui aka era nervoasa acasa si de fapt era stresata la gradi? nu se poate, efectiv nu e posibil ca acest comportament al lui dani sa fie...'asa'. ii e imposibil sa aleaga un loc unde NU se simte bine, in favoarea unuia unde se simte bine. si are asa mare nevoie de voi sa ii fiti alaturi...
dianocica cu d (3+)
iulia-stefy spune:
Stefy ieri a tot facut febra, de aseara de la ora 20 si pana dimineata la 5 nu a mai facut deloc.... Rezultatele la analize au iesit negative....
lorex spune:
Asteptam si noi vesti de la Dastefa! Bune! 
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
iulia-stefy spune:
Am vorbit cu Mihaela, (Dastefa). Medicul lor spune ca nu e nici un chist, nici o malformatie, e de fapt o infectie, ceea ce au spus si cei din Iasi. Deci nu e nevoie de interventie chirurgicala... Se mai vede inca pata pe plaman.... Mai merge o saptamana pe tratamentul asta si vineri mai fac un tomograf. Sa dea DD sa fie bine si la sfarsitul saptamanii viitoare sa se intoarca acasa.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Luciaro!
La multi ani, Ktrinel!
Va ofer o
fierbinte....
Stefy e mai bine....
aka spune:
La Multi Ani Luciaro si Ktrinel.
si cu totul special
La Multi Ani Mirunica de Dastefa.
azi am experimentat niste contractii de mai mare frumusetea. asa ca m-am apucat de urgenta sa bag cate ceva in bagaj. si no spa, ca si asa n-am luat deloc. bebelusca trebuie sa mai stea la caldurica ca e prea devreme. si in plus mai am o gramada de rezolvat.
va pup.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina