Fulguleti de nov-dec 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Va rog frumos, pentru idioti ca mine.

Un IBAN.
Un SWIFT code al Bancii..
Sau macar, daca carnatul de pe mail e ce va cer eu, ordonati-le. Care e ce. Asa ma duc degeaba la banca, si ele pricep cat pricep si eu. Sau mai putin,ca macar eu pricep BRD.
Si euro pot sa trimit?

Eu nu inteleg ce are biata Miruna. E un bebe mic, de ce trebe plimbat cu salvarea de la Iasi la Bucale? Si daca e infectie cu stafilococ sau streptococ sau ce coc mai o fi, pentru ce operatie? Si Iasul, ditamai orasul, nu face fata???
Saraca Mihaela cred ca e la capatul puterilor...of.

Si tre sa va spun ca sunteti minunate. Serios. E o chestie sa fii intr-un spital cu copilul tau, speriat si stresat si disperat, departe de toti ai tai, si sa vina cineva sa te ia de o labuta, sa-ti spuna "Salutare x, eu sunt y de pe forum, hai ca ti-am adus o banana pentru z, na si-un umar la nevoie, zi ce-ti mai trebuie, ca rezolvam noi cumva.."...E o chestie.

iulia_stefy multumesc mult pentru reteta, daca ma tin puterile si am chef o fac sambata. Daca nu fac iar tort de capsuni. Macar sa stiu de ce, oare doamne, de ce oare nu slabesc..
Iar e bolnava Stefania?? ..da' si ea din raceala in raceala da.

Laura eu n-am sfaturi.Adica nu altele decat ce au spus fetele inainte.
Tu ai mai spus ca atunci cand atmosfera in casa e kk, si Dani e mai agitat.
Daca cunosti vreun psiholog, intreaba. Sau cere-i medicului pediatru sa te indrume catre cineva, nu sa-l duci la terapie pe Dani, ci sa te duci tu sa intrebi ce solutii exista, cum sa iesiti din cercul asta in care va invartiti de atata timp. Daca e psiholog de meserie, o stii mai multe decat stim noi, amatorii.

Noi suntem in continuare fara scarlatina.
Si in continuare asteptam primavara, ca acusi scot iar manusile la purtat de frig ce e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Chinico,
4 Iulie zici?!ieeeeeeeva asteptam cu drag!abia astept sa ne cunoastemo sa mobilizez si mama pisica,care btw,am intalnit-o de curand si arata intr-un mare fel!slabaaaa si cu alura de pustoaicaaaa,cu psihicul upppp si la fel de plina de viata cum o stiam!planuiesc o revedere si cu motanul de care mi-e dor cu adevarat

...eeee...daca sunteti toate slabe, io nu mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinico

Va rog frumos, pentru idioti ca mine.

Un IBAN.
Un SWIFT code al Bancii..
Sau macar, daca carnatul de pe mail e ce va cer eu, ordonati-le. Care e ce. Asa ma duc degeaba la banca, si ele pricep cat pricep si eu. Sau mai putin,ca macar eu pricep BRD.
Si euro pot sa trimit?

Cand primesti informatiile necesare imi trimiti si mie schema? ca si eu imi prind urechile cu ibanu si swiftu'

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am trimis si eu niste banutzi, direct in cont. si ma rog sa isi revina mititica, Doamne, saracele, prin cate trec.

fetele mele, dani se distreaza la gradi, participa la activitati, se joaca cu copiii, ia buline ca raspunde frumos si corect la toate cele. adica, daca ar avea o problem a cu asta nu as sta pe ganduri. daca nu i-ar placea acolo. el vrea cu geta. asta-i problema lui. e obisnuit cu ea. nu ca nu ar fi ok la gradi. a! sunt sigura ca "sufera" ca nu mai are desene, ca nu mai sta nimeni cu el/langa el cand se joaca. dar astea nu cred ca sunt probleme decat de obisnuinta. e lipit de educatoare, deci se intelege bine cu ea. vom vedea saptaman viitoare cum va fi, cand este doamna "mai dura". azi a luat 3 buline, ca a rapsuns la intrebari despre numere, au numarat, au adunat nu stiu cate jucarii, etc. si i-a impuiat capul getei cu cat s-a distrat el. de asta is asa intoarsa. ca ii place. dar nu ii place schimbare. ca il entuziasmeaza. dar dupa ce pleca tati si vede ca nu are incotro. nu stiu cum sa va explic. poate exagerez cand zic ca STIE ca are o portita de scapare, adica geta, si se agata de ea, ca totul sa revina asa cum era. habar n-am.
dar voi mai sta, voi continua sa vorbesc cu el, cu florin, cu educatoarele, daca e nevoie si cu un pshiolog si vom vedea cum vor decurge lucrurile.
pentru raspunsuri/sfaturi, chiar daca nu le pot pune in aplicare pe unele chiar acum, tin cont de ele, ma gandesc la ele, le sucesc si analizez pe toate partile ... trust me.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

daca nu ma insel, BRDEROBU este BIC code pt transferuri internationale valabil pt toate conturile BRD. de asemenea, daca nu ma insel, voi puteti depune euro si ea sa primeasca lei la rata de conversie a bancii (minus comision, banuiesc)

nu stiu, danutz, tu parca le mai aveai cu bancile...

iar IBAN-ul, pt contul dastefei, este cel din mail-ul comun. pt cele care ati scris azi aici va trimit acum PM cu IBAN-ul.

edit: pe site-ul BRD, la utile/contacte apare
Cod SWIFT: BRDEROBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
nu mai inteleg nimic...
daca ii place la gradi si nu are o prb cu asta,de ce se exprima ca si cum nu i-ar placea?ziceai ca il lasa tavalindu-se pe jos si plangand in fiecare dimineata.de aici,inteleg ca nu-i convine ca il lasa acolo.de ce s-o vrea pe geta langa el,daca la gradi se impaca bine cu educatoarea care btw ar trebui sa fie langa el.ok,nu non stop,dar cand nu este educatoarea,sant copii si tot asa.n-ar trebui sa se simta singur dupa cum povesteti ca decurg treburile acolo.eu nu cred ca-i atat de roz la grdai,doar deaia alege a doua varianta=geta!si face tot posibilul sa va arate cat de mult o doreste!nu neaparat ca-i sufla in coarne cat ca-l asculta,amuza,ofera totul exclusiv.Dani pare un copil sensibil,genul ala de copil care te stoarce de dragoste pentru ca totul la el functioneaza cu dragoste.si-a luat portia,este linistit.nu si-a luat-o,vine singur si ti-o cere!Dani vrea mai multa dragoste.incearca sa inlocuiesti santajul cu promisiuni de dragoste si de iesiri in familie.incerca sa-l surprinzi.gen ,stie ca vine geta sa-l ia de la gradi si du-te tu.ofera-i zilele libere doar lui.da-i posibilitatea sa aleaga singur prg unei zile,fa-l sa se simta seful.din cand in cand ,asculta-i dorinta de a nu merge la gradi.explica-i ca din cand in cand se poate sa va abateti de la asta,dar ca nu se poate zi de zi.ca maine fac nush ce prg preferat la gradi si pana sa riposteze,spune-i ca dupa gradi mergeti direct in parcul x la o inghetata.nu-l mai lasa singur la locul de joaca.mi-aduc aminte ca intrebai odata daca ai nostrii stau singuri cat ne facem noi cumparaturile.eu n-am facut si nici nu voi face curand asta.la noi TOTUL se face in 4.este mai greu,adevarat...dar mult mai ok pt toata lumea.eu zic sa nu-l mai lasi singur pe Dani la locul de joaca.oricum voi aveti timpul de stat impreuna mai mic,datorita serviciului.atunci,ala care este sa fie al lui Dani!va tin pumnii sa treceti cu bine

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pls, sunt la munca si nu pot sa intru pe yahoo.
bagati si la mine PM cu info despre cont si cine e titularul.
Codul SWIFT/Bic este intr-adevar BRDEROBU.
Impreuna cu codul IBAN si cu numele titularului e suficient ca sa ajunga banii prin transfer.
Pls, care aveti contul sa-mi raspundeti, ca sa pot trimite si eu banutii astazi.
Merci

Mergi la inceput

mentiune: IBAN-ul se scrie FARA SPATII intre cifre
deci ce e in mail-ul comun e corect, dar nu puneti spatii deloc deloc.

danutz dau PM cu IBAN-ul

va multumesc la toate si va pup. lipsesc complet din peisaj de duminica pana miercuri, din motive de plecat de acasa cu jobul...

pt miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

cred ca-s un pic (sau mai mult) prea "sensibila" si cred ca iau lucrurile un pic (sau mai mult) mai aiurea decat ar trebui.
incerc sa fac bine pentru toate partile implicate. dar, cumva, nu simt ca asta conteaza.
[omulet trist]. si atat.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

cred ca-s un pic (sau mai mult) prea "sensibila" si cred ca iau lucrurile un pic (sau mai mult) mai aiurea decat ar trebui.
incerc sa fac bine pentru toate partile implicate. dar, cumva, nu simt ca asta conteaza.
[omulet trist]. si atat.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

nu esti prea sensibila. daca ar fi asa, atunci fiecare cred ca trecem prin momente in care suntem... prea... cumva...
pt ca intotdeauna temerile legate de puiul propriu sunt cele mai cele. si, am mai spus-o candva, e normal sa fie asa. arata ca ne straduim sa gasim solutiile cele mai bune.
iar stradania asta vine, mi-e clar (!) numai si numai din dragostea ce le-o purtam.

Mergi la inceput