nu ma intrebati de poze ![]()
laura,
de ce stai tu sa te framanti daca nu ma exprim eu bine?
cand ziceam ca face asta pt voi nu ma refeream la jucat teatru. nu era nici o legatura cu manipularea, din contra. gandeste-te ca florin vrea sa mearga la un chef si tu n-ai chef. stii ca o sa fie lume multa, ca o sa ai cu cine vorbi, chiar te-ai putea simti bine insa nu ai deloc chef. ai prefera de o mie de ori sa ai un we linistit cu el, sastati mult in pat dimineata, sa faceti o plimbare singuri, sa mancati o inghetata la o plimbare...ei, si mergi totusi. mergi pt ca intelegi ca pt el e important, pt ca il iubesti, pt ca il vrei fericit. si trebuie sa faci chestia asta in fiecare zi.
si ii spui in toate felurile in care poti tu, incerci sa ajungi la el prin orice mijloace, te umpli de frustrari si te apuca plansul (si n o faci ca sa-l impresionezi ci pur si simplu pt ca nu mai poti, nu mai stii ce sa faci sa te inteleaga) si lui nu-i ajunge o zi, nici o saptamana, vrea asta mereu. si o iei de la capt, prinzi putere, ii promiti ca o sa incerci si dupa un timp cedezi iar si iar il rogi...
cam asa il vad eu pe dani, nu ca pe un mic profitor sau un actor, doar disperat sa va faca sa intelegeti ca lui ii e mai bine asa. 
roxanica
direct 8h? of, sper sa fie bine. eu n-as putea, d nici atat :(