Fulguleti de nov-dec 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari,
si eu pe aceeasi lungime de unda, daca pot fi cu ceva de folos/ajutor, cat de mult/putin pot ...
Doamne ajuta!
cumva, dupa ce citesc de ele nu prea mai conteaza ca dani plange la gradi, e suparat pe noi si pe viata si doar un pic mucos ... e sanatos!!!!!!!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nici o veste despre Miruna?

Azi am fost la eco..bebe e ok e mai mare cu 2 sapt si are 465gr..la masuratori a iesit de 22-23 sapt..a cascat de 2 ori..riposta la sonda..se tragea cu mana de cucisi punea mana pe fata,tati e f fericit si eu la fel,colul e lung si inchis..abia peste 6 sapt mai merg iar..fiind la a doua sarcina si nefiind probleme a zis ca nu e necesar sa vin asa des...
data nasterii dupa ecograf ar fi 15.08.2010..cred ca o sa fie Leu
am primit si cd cu filmulete dar cam scurte

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si fug....

Nu am nici o veste.... si nici telefon.... azi am plecat cu capul..... poate o sun mai tarziu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

am ajuns ieri la Mihaela. e inca pe medicatia de la Iasi, maine vor sa-i faca o tomografie sa vada exact ce e acolo. spune dr. ca la o infectie cu streptococ cum se presupunea la Iasi, sunt afectati ambii plamani, pe cand la Miruna doar unul are probleme. tomografia o va face maine. probabil dupa tomografie se va hotari daca se va face operatie. aseara spunea Mihaela ca trebuie sa-i puna un cateter pe o vena centrala sa poata continua tratamentul, nu reusisera sa mai faca la manute, picioruse. Daca o vedeti pe Mirunica, e o scumpa, are niste falcute iti vine sa le mananci. si e o frumoasa...
n-as stii ce sa va spun despre banii, i-am spus de propunenea voastra, ea spunea ca deocamdata are cate ceva. Dar eu zic ca stim cu toatele ce inseamna o internare, ce implica din acest punct de vedere. nu mai zic ca ea e de o luna internata. zic ca nu poate strica.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aka, ai putea sa ii ceri contul si sa ii viram niste bani?
sau iti viram tie si tu ii dai ei cash?

mai poate merge cineva, cumva pe la budimex? stiu ca e nebunie in bucuresti, stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

luati-ma si pe mine in calcul cu banutii.
sa-mi spuneti in ce cont sa-i trimit, pls
.
atat, io iar bolnava...

Mergi la inceput

Am vorbit cu Mihaela, dastefa si i-am cerut un cont.... a zis sa vorbeasca acasa, ca nu il stie si cand il am il trimit pe mail-ul comun.... e ok?

Alte vesti decat ce a scris aka, nu mai sunt... ii dau Tienam, parca, daca am inteles bine, ca ei nu folosesc Invanz.... Asteapta tomografia de maine... si sa ii puna cateterul in alta parte, ca cel fixat aseara.... a iesit.... Ce chinuita e saracuta .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am vorbit cu Aka si am rugat-o sa-mi dea de stire despre mobilizarea ptr Miruna.
Nu cred ca voi reusi sa mai intru pe net pana luni; incerc sa-mi iau liber maine si sa mai vizionez apartamente....
Sinteti minunate

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Datoria la chinico

Prajitura cu branza si cocos

Pentru aluat ai nevoie de:

125 g margarina/unt
150 g smantana
aprox 500 g faina
Se amesteca si se framanta pe masa, ca la foetaj, pana nu se mai lipeste de maini. Trebuie sa fie un aluat nici moale nici tare...... Lasi aluatul la frigider doua ore.

Pentru crema ai nevoie de:1 kg branza de vaci
4-5 oua
un plic praf de budinca de cocos sau vanilie
stafide dupa preferinta
faina, doar daca e prea moale, eu nu am pus deloc.
Separi ouale si bati separat albusul spuma iar galbenusurile le bati cu sare si le adaugi peste albus. Adaugi branza de vaci, praful de budinca si stafidele. Daca e prea moale pui 2-3 linguri de faina.

Intinzi aluatul pe masa, sa fie cat tava de la aragaz. Trebuie sa fie un strat subtire de 5mm. Eu am pus hartie de copt in tava, peste am pus aluatul si apoi crema. In functie de puterea cuptorului, o tii intre 45-60 de minute la foc potrivit. Aluatul trebuie sa fie putin crocant, atunci e gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

stau de multe ori si ma intreb de ce nu ma pot schimba intr-o privinta. sa nu ma mai astept. la nimic. de la nimeni. la nimic bun, la nimic rau. ce o fi, o fi. ce-o sa vina si o sa imi dea DD aia e.
ma asteptam, recunosc, ca dupa multele povesti, cateodata si santajari, copilul meu sa se acomodeze f bine si usor la gradinita. ma asteptam ca, dupa ce am reusit sa il invatam ca vom veni dupa el mereu (la locul de joaca - da, la 3 ani si 4 luni a inceput sa accepte sa stea singur cate 15 minute la locul de joaca) sa inteleaga ca nu va fi lasat/abandonat nicaieri. ca merge la gradi si geta va fi mereu acolo sa il ia. sau mami. sau tati.
ma asteptam ca dupa multe, multe discutii cu sotul meu vom fi amandoi pe aceeasi lungima de unda. ca vom discuta amandoi cu copilul avand in cap idei asemanatoare, macar, despre cum trebuie sa vorbim cu el si ce trebuie sa ii spunem.
nu m-am asteptat deloc la ce se intampla. crizele lui dani se agraveaza din nou. in fiecare dimineata, timpul in care plange, intensitatea cu care plange creste. in fiecare dimineata creste numarul de intrabari. cand vine geta sa ma ia? cat stau la gradi? de ce ma duc la gradi. EU NU VLEAU LA GRADI!!!!!!!!!!!!!
mami innebuneste. si il iau in brate si incerc sa il linistesc, ca sa nu il las sa iasa asa din casa. si incerc sa ii explic ca merge sa se joace cu copiii, sa invete cantecele, poezii. ca sunt fff fericita cand imi aduce buline. ca bulinele inseamna ca a mai invatat ceva. etc.
tati innebuneste. lui ii este probabil mai greu pentru ca el il lasa dimineata la gradi. si il lasa plangand. si tati tipa. si se rasteste la copil. ca trebuie sa mergi. ca asa fac toti copiii. ca daca mai plangi te las acolo toata ziua. fraza nou adaugata azi. la care mami innebuneste si mai rau. si isi ia si mai tare puiul in brate, sa il calmeze din noul acces de plans.
si tati se supara pe mami ca il cocoloseste. mami se supara pe tati ca e prea dur. si mami si tati se cearta. daca reusesc sa se abtina dimineata, se cearta toata ziua prin telefon. si seara dupa ce se culca. si atmosfera e de kk.
si copilul tot plange si a doua zi. cand o luam de la capat.
niciuna din atitudini nu e buna. sa nu credeti ca nu stiu. va zic doar ce se intampla de fapt, indiferent ce stim noi in capsor. pana la urma, oricat am incerca sa punem in practica teoria, ajungem, invariabil, la ce scriam mai sus.
nu e totul rau. adik a fost verisoara mea alataieri la gradi (e profesoara de engleza acolo). l-a luat cu ea la ora (era cam suparat) si a fost totul ok si a venit acasa fericit si mi-a povestit cum a fost.
ieri dupa amiaza mi-a facut capul calendar cu topoganul de la gradi, cu desenele pe care le-a facut, cum s-a jucat cu erica si robert. ca erica e cea mai frumoasa. si ca a fost distractiv. iar azi dimineata l-a lasat florin intins pe jos si dand din picioare.
nu stiu ce sa fac. sunt convinsa, dupa cum il cunosc pe copilul meu, dupa cat e de atasat de noi, de bona, de tabieturile lui, de prietenii lui de afara, de casa lui, de jucariile lui, ca, chiar daca l-as retrage acum de la gradi, cand voi reincepe o voi lua de la capat. sunt sigura de asta.
este, efectiv, un omn al tabieturilor, care nu intelege nici o modificare de planuri/trasee, etc. noi si acum avem crize de nervi daca venim acasa pe alt drum decat cel pe care il stie el. cand iesim din bloc, daca facem stanga, in loc de dreapta cum facem de obicei, trebuie sa stam 5 minute sa ii explicam de ce mergem pe acolo, ca avem treaba nu stiu unde ...
este un copil care nu stie cum sa isi petreaca timp singur. nu se joaca niciodata singur, nu sta niciodata singur in camera, la desene sau oriunde. la gradi, atunci cand sunt activitati e ok, uita de geta si de plecatul acasa. dar cum sunt mici pauze, pauze in care ceilalti copii isi vad de joaca, el incepe sa bazaie/planga.
is suparata. suparata pe mine, suparat pe florin si suparata si pe dani. pe viata. pe tot si pe toate. imi vine sa plang. si sa nu ma mai opresc.
si gata. m-am descarcat.
a! si dani e din ce in ce mai bolnav, in ciuda isoprinosinului si a oscilococcinului.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput