Fulguleti de nov-dec 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 12
bamboletta spune:
La multi ani Adina
ma bucur ca va placut burtica
astept cu nerabdare ziua de maine..pt eco
despre gradi..Antoniei ii place f mult..cat a fost in vacanta in fiecre dimineata se trezea si zicea..mami azi mergem la gadinita?
gradinita e de stat nu e ceea ce vroiam pt ea..dar daca ei ii place..are multi copii si e fericita
,programul e pana la 12 deci nu are timp sa se plictiseasca..de la anul vroiam sa o dau la program prelungit dar parca nu prea ma lasa inima..daca tot sunt acasa..de ce sa doarma acolo
asa m-am intristat cand am auzit de Miruna 
ma
la D-zeu sa le dea putere si multa sanatate 
Bamboletta
20+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Laura13 spune:
pentru Miruna! Doamne ajuta sa fie totul bine!
iulia-stefy te ruog sa ne tii la curent, fetele din bucuresti daca vorbiti cu ea sa ne dati si noua de stire.
bambo unde nasti? la cuza? ce se mai aude cu stafilococcul?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aelita spune:
DASTEFA,MIRUNA,ne rugam la Doamne doamne sa ajungeti cu bine la Bucuresti !
fetele din Bucuresti,luati legatura cu ea si vedeti daca are nevoie de ceva,poate medici,relatii,bani,cazare...
Doamne,prin ce trec unii copilasi !!!
multa sanatate,dumnezeu sa va aiba in grija lui si sa va protejeze ! asteptam vesti !!!!!!!!!!! 
21+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
bamboletta spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 pentru Miruna! Doamne ajuta sa fie totul bine!iulia-stefy te ruog sa ne tii la curent, fetele din bucuresti daca vorbiti cu ea sa ne dati si noua de stire. bambo unde nasti? la cuza? ce se mai aude cu stafilococcul? Laura lui Daniel - 14.11.2006Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006 |
tot la cuza-voda acolo e Mihalceanu..oricum nici la elena-doamna nu cred ca e mai bine

va fi maternitate privata in Iasi...la spitalul Arcadia Hospital care se face aici in Alexandru langa strand..dar cine stie cand e gata si cat costa..asa ca pe viitor daca te gandesti la bb2 ai o optiune
Bamboletta
20+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
iulia-stefy spune:
Am vorbit cu Mihaela (dastefa), aseara tarziu.... au ajuns pe la 21.30...... la Budimex. Erau asteptate astazi la prima ora, dar din exces de zel Iasul le-a trimis de ieri..... nici nu au stiut.... sunt la d-na dr. Coltan.
Am vorbit si acum dimineata, asteapta sa vine medicul sa vada cu ce incep.... e speriata, disperata, Miruna a scancit toata noaptea.... Am incercat sa o incurajez, sa ii spun ca toate fetele o sustin, dar nu stiu cum as fie eu in locul ei.... Ii e greu.... deja au mai mult de 3 saptamanai de spitalizare.
Ne
pentru Miruna.....
iulia-stefy spune:
Lizzy, mi-a placut povestea de seara....
chinico, iti dau reteta mai pe seara daca apuc sa intru. E prima data cand o fac si nu o stiu pe dinafara.....
Va ofer o
si ma duc..... cu gandul la Miruna.
iulia-stefy spune:
Sigur e nevoie si de bani... Suntem oameni si e normal sa ne ajutam!
Cine sta prin apropiere poate o ajuta cu o supa calda, cu niste rufe pentru spalat. Incerc sa ma gandesc ce se poate face concret!
E vorba de ajutor pentru dastefa si Miruna. Daca poate cineva sa le ajute. Aici avea sotul aproape, dar acolo.... nu are pe nimeni.
lizzy spune:
eu pot participa financiar. daca aveti o propunere concreta, sunt in zona. eventual cineva din bucuresti sa stranga si sa-i duca bani, efectiv?
simo29 spune:
Salutare!
Sunt trista-am citit ca starea Mirunei s-a inrautatit !
As vrea sa contribui si eu cu ceva banuti - presupun ca oricat- e bine primit.....
Va urmaresc/citesc si atunci cand cineva din Bucuresti preia initiativa,voi contribui si eu.....
Doamne ajuta! 

pentru sufletelul mic....
Simo si David(9 noiembrie 2006)
Yagmur spune:
Sint aici si urmaresc ce se intampla cu Miruna; vreau sa stiu si eu unde pot trimite ceva banuti.... Ma rog la DD sa se faca repede bine

Yagmur si Luca