Fulguleti de nov-dec 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy
il privesc cu uimire cum devine pe zi ce trece un baiat in toata firea. cu sentimente, temeri, satisfactii asemanatoare cu cele ale unui adult. este fantastic sa pot vedea acest proces. parca privesc cel mai valoros film din viata mea si nu-mi doresc decat privilegiul de a face parte din acest film, in orice mod are el, protagonistul, nevoie de mine. chiar si numai de muscata in geam

.. unele din cele mai minunate vorbe, Lizzy

incercam, mai demult, sa explic unei prietene (fara copii si cu cariera) ce fascinant poate fi primul an de viata.. cum il vezi transformandu-se dintr-o mogaldeata intr-un omulet complet.. si ca satisfactia pe care ti-o da "jobul" acesta nu se poate compara cu nimic. Toate astea in timp ce-l stergeam la fund.. si simteam ca nu prea intelege..

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Intrasem tare deprimata, dar citind atatea cuvinte minunate, care exprima ceea ce simt si eu.... incepe sa-mi treaca deprimarea...
Deci pe scurt:
Adina, LA MULTI ANI
Acs, M-am bucurat enorm ca am apucat sa-i vad pe fuga pe bursucei; sint tare frumosi si cuminti - o familie pur si simplu frumoasa
Am fost si noi la dinozauri.... ne-a placut mult, mult...
In fine, a fost o vacanta scurta, cu multe vizite, nu am avut timp sa ma vad cu cine imi doream.... dar s-a terminat. Cand ne-am intors am aflat ca apartamentul s-a vandut asa ca iarasi trebuie sa ne mutam.. firma e in plina concediere colectiva, sper sa nu ma mut degeaba . Deci alt stres, alt timp pierdut cautand ceva in loc sa stau cu Luca.... oare mai iese soarele si pe strada mea candva?
Va pup cu mult drag

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici minunate,
roxanica ce sa iti zic mai mult decat ti-au zis fetele? eu raman la parerea mea: atata timp cand ne dam toata silinta, incercam, asa cum stim/putem sa facem ce e mai bine pentru puii nostrii trebuie sa iasa bine. cu gradi ... eu cred in gradi, cred ca tuturor copiilor le face bine colectivitatea, sa isi faca prietenii. de ex. dani: ieri a plans la gradi si azi dimineata cand s-a dus. apoi, dupa ce s-a luat cu copiii a fost ok. dar aseara, in pat, imi soptea: "mami, ieri cu robert si cu david am gasit bomboane in camara (cred ca in camera unde au educatoarele lucruri) si am m,ancat multeeeeee bomboane". si era atat de fericit ca a facut o "nazbatie" cu prietenii lui. m-am mai linistit si eu cu gradi.
diamat f. buna semnatura . ce faci cu poezele alea?
lizzy tare frumos mai povestesti de joaca cu muschetarii. asa e si preferata lui dani, gadilitul, imbratisatul, iubitul.
seara, la culcare, ma cheama sa "te iubesc, sa te pup si sa iti spun vise placute". si dani e super afectuos, are nevoie de pupacit, imbratisat, iubit (imbratisat strans, strans). multumesc lui DD ca e asa, ca imi satisface si mie nevoia . vom vedea cand va mai creste cum va fi.
acs ce ma bucur ca si-au revenit bursucii. am remarcat si eu pe al meu copil ca dupa boala mananca parca special sa recupereze.
iulia-stefy o fi ceva cu iesenii si cu mixerul , dani imi face maioneza cu mixerul, eu torn doar uleiul. si piureul de cartofi. si cred ca azi o sa faca niste clatite cu el. ca tare ii mai place.
yagmur tin pumnii sa fiti bine si sa iasa soarele cu o forta nemaivazuta.
fetele

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

hello. again.
io tot asa si asa ..

am mutat beletele de avion pe 2 iulie.aia de la lufthansa au intrebat oripilati "inca o data??"..ca le-am luat de fapt in septembrie pentru decembrie. 2009.costa deja dublu decat erau initial. eeeee. mai conteaza..
prin 4 plecam la mare, prin 12 ne intoarcem in timi. asta e planul. pana atunci, dumnezeu cu mila...in 1 va spun daca zburam au ba.
asa ca, dandusico, veniiiiiim! pune parul pe bigudiuri, fa rost de braga si covrigi, lustruieste pruncii!
shine merse in ultimul timp cu trenul, cu cuseta, sa pove. sa stiu si eu..

mamaana nema bube,nema nika...aici e incubatia mai lunga, pana la 12 zile, iar in ro, am auzit, e pana la 21 de zile

bea e la gradi. si Roxanica, sa stii ca dupa socul initial acum se simte bine...dar ea nu are copii in jur acasa, asa ca pentru ea e o adevarata aventura in ficare zi. salbateca lu' mama.

dianocicadiamat unde e pozele??
bambo ce faina-i burtica!
lacramioara da' si mie reteta,aia cu cocosi...si oaca da cu mixerul, cand face clatite. mare nebunie.
lizzy bine spusei...am uitat de smacurile cu pricina, dar data viitoare precis nu uit.

telefonul mobilul, al meu e 99% descarcat. deci nu suntem in primejdie. al piromanului insa e non stop in actiune. hm..microunde nu am, tocmai din cauza.
cat despre restul primejdiilor, daca stau sa ma gandesc aprofundat imi vine sa ma mut in varful muntelui, sa-mi cumpar vacacaluloaiagaina, sa plantez bumbac si grau, sa cresc viermi de matase, sa cultiv legume, sa forez fantana...sa nu mai folosesc pasta de dinti sau deodorant, sa spal vasele cu cenusa...
dupa cum spune bea. iiiigit!

asizul?
DOOOONIIIIIAAAAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ce mult imi place ultima saptamana de pe forum .

acum vin cu alta rugaminte mare. vreau un neonatolog foarte bun. nu conteaza spitalul, ne ducem la oricare. din cate am inteles ne trebuie o evaluare imediat dupa nastere. ma gandeam la dr.Culcer, dar nu sunt hotarata, si nici contact nu am pentru ea.

36+

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Adina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, Miruna nu e bine deloc. In momentul asta e in salvare in drum spre bucuresti. Ne pentru ea sa fie bine. Mihaela (dastefa), aproape mi-a inchis telefonul, ca palngea.... se simtea disperarea ei.... Are nevoie de sustinerea noastra, de un gand bun, de o incurajare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aka, poti sa-mi trimiti un PM sau mail cu telefonul tau?

Hei.. deloc nu-mi place ce aud .
Lacramioara, la ce spital se duc????

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La multi ani, Adina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Fetelor, Miruna nu e bine deloc. In momentul asta e in salvare in drum spre bucuresti. Ne pentru ea sa fie bine. Mihaela (dastefa), aproape mi-a inchis telefonul, ca palngea.... se simtea disperarea ei.... Are nevoie de sustinerea noastra, de un gand bun, de o incurajare....

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

pui mic ne sa te faci bine cat mai repede
cred ca au stat prea mult la iasi

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput