Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Neata fetelor! Am dormit doar 4 ore aseara dar nu ma simt obosita deloc. Cred ca am avut oaresce contractii, la un moment dat am simtit nevoia sa ma duc la toaleta dar nimic...cred ca era doar senzatia. Ieri am avut o stare de greata permanenta desi n-am mancat ceva greu sau naspa. Ori sunt semne clare, ori e autosugestia. Acum nu mai am nimic. Mai e si sarbatoare, nu pot face treaba prea multa, cred ca ies sa ma plimb de nebuna si la intoarcere urc si scarile pana la 9 la mine

Castelana, Rebi multumim de aprecieri. Si mie imi plac alea tip gogosar de mor.

Felicitari Michelle! Bun venit Andrei!
Multumim Rebi pt vesti

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

da si mie imi plac, la fel si gogosarii!!!
Nepotelei mele de 11 lini ii mai iau frumuseti de tipul asta si visez si eu ca dupa bebelin o sa avem si fetita ceva sa bagam si noi volane si rujutete!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

FELICITARI MICHELLE!! BUN VENIT PE LUME ANDREI!!

Sa fiti frumosi sanatosi si fericiti.

36+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Honey, astazi ma duc la recoltat si la control si la programat de nastere.

Bravooo Michelle!!!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Mesaj de la Michelle_sf:
Neata, ne laudam si noi cu falcute si pletute, cu 3840 g, 50 cm si nota 10, cezariana. Sunt un cumintel si mami imi da laptic bun inca de ieri. A, si ma cheama Andrei!

Bun venit pe lume, Andrei! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Michelle_sf! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Cred ca am pierdut si eu ceva din dop , dar era gelatinos,albicios fara firisoare roz sau maro,era destul de mare, oare sa fie dopul?

Si a inceput de ieri si o scurgere mai abundenta , apoasa si albicioasa, oare sa fie lichid ?
Cred ca o sun pe dr. sa-i zic .

36+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

buna dimineata,

Felicitari Michelle!!!

refacere usoara.

fetelor intreb si eu ca nu am retinut au fost mamici care au nascut la filantropia...? acolo ar trebui sa ajung sa nasc ... desi sunt din ploiesti, dar am urmat la doamna doctor Bari Maria, ca lucrez in Bucuresti si mi-a fost usor cu controalele.
stiti cumva tarifele la nastere mai nou...? nastere naturala

o zi buna va doresc, se pare ca frumoasa cel putin din punct de vedere al vremii va fi.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Felicitari Michelle!!! Bun venit bebeAndrei!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Doamne, fetelor, ce mi-ati lipsit!!!. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, dar azi fiind sarbatoare sper sa recuperez.
Am reusit sa ne mutam si noi in cuibu nostru desi nu era chiar totul gata, dar asa am putut sa "inaintam mai repede"...Acum, inca suntem inconjurati de maldare de saci, sacosi..inca nu avem multe lucruri (sufragerie, perdele, lustre, etc etc)..dar am reusit sa finalizam ce era mai imp: dormitorul, inclusiv patutul lu bebe si bucataria. Sunt f obosita si fizic si psihic, ca mi se pare ca nu mai reusesc sa ajung la liman.
Vad ca modelul dayanara a mers de minune si la mine pana acum: colul deja e moale, cam sters si intredeschis, bebe e pozitionat unde trebuie...dar, cu tot efortul depus acum cu mutarea, inca e la mami in burtica.
Si acum..ultima noutate...s-a "schimbat modificare": cum fibromul a disparut si bebe e asezat unde trebuie...dr a zis ca nu mai imi face cezariana, mergem pe normal. Ce m-a cam dat peste cap (recunosc sincer) e ca atunci cand am intrebat ce trusa de epidurala sa cumpar, mi-a zis ca niciuna, ca la cat e colul de paradit el crede ca nu o mai apuc..si ca dc o sa mai fie timp de pus, o sa se gaseasca prin spital o trusa si o platim. Va da-ti seama ca azi i-am dat "ordine" sotului sa nu imi vina acasa fara trusa..dar tot am emotii rau, sa nu fie asa cum zice nene dr. Va da-ti seama ca am trecut d ela cezariana la nastere naturala 100%..m-a cam bulversat.

Pup fiecare burtica, mamica si iepuras dragalas ..si merg sa citesc din urma

36+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Felicitari Michelle! Bine ai venit Andrei!

ce de iepurasi noi apar in fiecare zi! Noi am avut o noapte mai buna, fara colici si acum dormim iar.

Am citit mesajele voastre din urma si binenteles ca retin putin. e mai rau decat in timpul sarcinii, se intampla frecvent sa nu mai imi amintesc chestii. Am retinut superstitia cu buricul si chestia cu placenta. mare e gradina lui Dumnezeu!

sa aveti o zi minunata! Roxana cum te simti? Rebiana voi sunteti mai bine cu mucisorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Felicitari Michelle! Bun venit bebe Andrei!

bumbita sunt superbe hainutele, pe masura ce ma uitam , vroiam sa.ti spun care imi place, dar deja erau foarte multe, cum spune denisa, toate imi plac!

briza felicitari pt mutatul in casa noua, sa va bucurati de ea fericiti si sanatosi!

yaia da si aici daca nu mergi la control, se uita in computer si vede ca ai nascut , dar ma gandeam ca nu nasti pana marti :)
si eu pierd dopul aiurea asa alb si un pic gelatinos, daca ala o fi! la ivan nu am avut nici.o indoiala, acum da

bumbita apropo de mancaruri, in cambogia se mananca oul de rata cu tot cu fat in el

placenta vor sa manance pt ca are foarte multe vitamine, de obicei dupa nastere spitalul o tine in frigorfice speciale si o dau sau vand celor de la firmele de cosmetice printre altele

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput