Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am uitat....aseara dupa ce a scris rebiana, l.am vazut in albumul comun pe deyan de anca_yari :) e tare scump si frumos! bravo anca felicitari :)

apropo de chestii luate din spital, citeam ca la odiseea dinaintea noastra ce abia s.a terminat , la pufuleti , miruna de dastefa e internata la terapie intesniva cu pneumonie dupa un virus luat din maternitate, saracuta...

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

hai ca m-am speriat rau cu infectiile acestea. dar cum de le-ati descoperit, sunt anumite simptome?

andra pe voi cat o sa va tina internati la GR Alexandrescu ppentru investigatii la dr Basca? v-a spus ceva? mi se strange inima cand ma gandesc la spitalul acela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Nino - si noi tot acolo cerusem rezervare, exact in aceeasi perioada!
Numai ca m-a sunat ieri fata de la agentie, sa-mi spuna ca e sold out in perioada respectiva, si ne cauta altceva. Auzisem eu ca hotelul asta e foarte cautat, dar nu mi-am imaginat ca se vor termina rezervarile inca din martie...
Acum sa vedem ce altceva gasim.

37+

Ati incercat si la alta agentie...? am inteles ca e posibil ca unele agentii sa aiba... altele nu ... noi am rezervat prin solis travel ...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am citit pe fuga, scriu pe fuga... e tare maraita Mara si abia-abia doarme! :(
ANDRA scumpel e Ianis! A crescut bine!
CARMEN haioasa trebuie sa fi fost mica Sofia cand a facut kk in cadita! Sa-i dea Dumnezeu noroc!! Mara are obiceiul de a face la mine in palma in momentul in care o scot din cadita ei si vreau sa o asez pe prosop :D Oare trebuie sa pun la Loto?
GABI a functionat jucaria aia cu samburi de cirese la Joy? A mai plans de colici? Eu am avut o noapte catastrofa si vad ca si ziua se incadreaza pe aceleasi tipare… adoarme greu, in brate, o asez pe pat, mai doarme putin si incepe jelania… : ((
ANCA dulce e bebe Codrin! Ma bucur ca nu are colici (ca stiu si simt pe pielea mea cat de neplacut e!) si ca papa bine!
OANKA multa sanatate si sa scapi repede de stafilococ!
BRAVO IOANA_FOTA!! BUN VENIT PE LUME ALEXANDRA!!
ANDIRA felicitari pentru bebelina grasunica (are greutatea estimata cat a avut-o Mara la nastere)!
IRINABOBE nu stiu ce tip de carucior s-ar putea plia ca sa incapa in portbagajul unui Matzi (probabil cele sport sau tip umbrela). A gasit sotul vaccinul BCG in Bulgaria in cele din urma? Felicitari pt greutatea lui bebe, daca asimileaza astfel e f bine!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

rebiana nu a gasit vaccinul in bulgaria. nu se gaseste in farmacii se face doar in spitale. a fost si la spitalul de acolo si i-au spus ca nu il pot da . din cate am inteles se gaseste la unguri si in germania, dar se aude ca din aprilie se da drumul la cel de la cantacuzino asa ca mai astept putin.
legat de punguta cu samburi de cirese eu am si e buna dar pt colici din aia mici cand il doare serios...nu are efect nimic. azi am mai descoperit ca ii place in balansoar asa ca de dimineata l-am pus acolo si vad ca nu mai e asa bazait...sper sa nu il deochi. daca poti sa iti cumperi un balansoar macar scapi de tinutul in brate non stop...
greenfrog legat de microbi eu am descoperit ca il are cand i-au facut analizele la budimex. eu nu il aveam si dr de la budimex mi-au spus ca e infectie tipic spitaliceasca deci cel mai probabil e luat din maternitate ca nu avea de unde sa il ia din alta parte.

35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

briza - ti-ai luat trusa de epidurala?
si mie mi-a zis dr ca pot incerca natural dar fara epidurala,ceea ce ma sperie rau de tot
si parca mi-as lua o trusa,sa fie acolo
poti sa-mi spui de unde ai luat-o si cat a costat?

Dap, ieri am cumparat-o. Am laut de la Sensiblu, Braun ii zice si a fost 92lei (Jeny mi-a zis ca si ea tot de asta a avut si ca e buna)

Fetelor eu inca citesc din urma...nu stiu cum o sa reusesc sa ajung la zi cu noutatile...

36+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna ziua
Fetelor ma ingrozesc cand aud de stafilicoci si virusi si toate dracoveniile luate de prin spitale..bbrr
ANCA,bine ai venit acasa,acomodare rapida.E un scump bebe Codrin,ca si mama de altfel.
ANDRA sa iti traiasca voinicelul. bebe frumos.
FELICITARI PAPUSICATA

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Intru in mare viteza...

bumbitza - miiii de scuze nu am apucat nici sa-ti raspund la SMS nici sa-l trimit mai departe pt ca eram in trafic si mergeau toti ca nebunii...
Nu fi suparata ca nu v-au oprit acolo . Eu cu cine mai nasteam ??
Hai ca ne facem galeria una la alta din paturi vecine

Nu am citit nimic din urma revin mai tarziu. Am cumaparat si cercei bebelunei.
Acum fug sa pun cumparaturile de la piata la loc si sa-i astept pe cei cu usa...
pupici pt burtici si bebebici

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Honey, m-am tot tinut sa iti zic:vezi cum faci cu aia cu usa. La noi a fost asa: am luat usa de intrare de la unii, au venit au montat-o ...si de a doua zi nu iti zic ce scartaia. II sun si imi spun ca e noramal, ca pana se "aseaza" spuma aia..blabla si ca trec in cursul zilei sa o mai regleze...O sapt m-am balacarit cu ei ca nu mai veneau. La usile de interior (iti dai seama ca le-am luat din alta parte), le-am zis din start ca le opresc din bani si ca ii vor primii numai dupa cateva zile. Si a fost f bine asa, ca au venit si le-au reglat dupa catvea zile (chiar dc nu a fost necesar, ca astea nu au scartait deloc), dar macar nu am sta sa trag de ei

37+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Andira, a venit dulapul care l-ai comandat? Cum a iesit?

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput