Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Am 40+ sapt si se vede ca bb-lina nu se grabeste absolut deloc. In afara ca ma obosesc ffffff repede nu am nimica. Va invidiez pe cele ce deja ati nascut. Am fost azi la control si totul e in ordine, fara contractii si cu bb-lina necoboratä. Vad ca la mine nu merge al 2 lea vine mai repede sau fetele vin mai repede ca baietii.
Va pup pe toate.

Anca 40+ cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Acum am facut si eu ochi dupa o noapte destul de agitata. mai toata noaptea am avut burta ca un bolovan...abia spre dimineata mi-a venit ideea cu no spa-ul (ptr ca incepusem sa ma si dureri de burta destul de puternice) si am luat unul pe la 8 am. abia acum o ora a inceput sa revina la normal...

Sper sa stea bebe linistit pana duminica seara ca abia atunci se intoarce tati acasa! conform celor zise de doctor pana pe 6 aprilie nu crede ca voi naste desi am colul moale...dar cine stie...

FELICITARI SI BRAVO IOANA FOTA! RECUPERARE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS!

Din cate vad si iepurasul ei s-a grabit caci avea DPN 30 martie!

Cenia - sper sa reusesti sa-ti mentii calmul astazi si sa te odihnesti pe cat posibil! Nastere usoara! motzatele sunt la incalzire in asteptarea vestilor!

Ioanact - sper sa reziste bebelina pana dupa Paste , ca sa te pregatesti cu tot ce e importnat ptr tine si sa te simti 100% pregatita ptr marea intalnire! Dar oricum... daca se decide sa vina mai repede , e voia lui D-zeu la urma urmei!

Bumbitza - asteptam pozele de la miezul noptii! Tu esti exact opusul meu la faza cu pozele! eu vreau atat de mult sa scap de burta incat nici nu vreau s-o mai vad! Era simpatica si interesanta mai la inceput dar acum de cand a devenit mai mare si greoaie.... eu sunt obisnuita cu o viata f activa si lancezeala asta la care sunt fortata in ultima vreme ma irita la culme! pana si sotul meu imi spune ca abia astepta sa ma vada ca inainte , nu miscandu-ma in reluare ca acum cu dureri la fiecare pas...
Oricum sunt constienta ca dupa ce nasc ..o sa-mi iasa activitatea pe nas! dar nu ma sperii! important e sa fim sanatosi!

Andira - felicitari ptr bebe grasunel. a luat f bine intr-o saptamana! al meu a luat aproape 1 kg intr-o luna ( 19.02 - 24.03) , de la 2.2 la 3.1 kg. sunt tare curioasa sa vad cat mai ia pana la nastere (in jur de 6 aprilie a fost "pariul" ginecologului meu).
Sa speram ca nu va fi nevoie de inducere!

Irinabobe - bine ai revenit printre noi si ma bucur ca merge totul bine!

Oanka - insanatosire grabnica! ce aiurea si cu spitalele astea! 9 luni ne stresam , ne agitam sa fim cat mai sanatoase ptr bebeii nostri si tocmai in spital te alegi cu pacatosul de stafilococ sau mai stiu eu cu ce minune! e clar ca problema igienei in spitalele astea e strigatoare la cer! si nici macar nu stim cum sa ne ferim! ar trebui cineva sa scrie un ghid ceva de genul " cum sa nu te imbolnavesti in spital si sa iesi cu o problema in minus in loc de una in plus!"

Acum iau o pauza de la scris si ma duc sa fac o tura prin casa ca am amortit deja...

O zi frumoasa tuturor! Pe mai tarziu!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna fetelor! ne-am intors de la spital, tot 2in1...se pare ca mai avem de asteptat. Ma pregatisem sufleteste sa nasc azi, desi mi-era teama de inducere si speram sa se fi dilatat colul cum trebuie si sa fie totul gata de start.
Asa ca acum asteptam, cand va vrea berbecuta atunci va veni. Urmatoarea data cand e dr de garda e pe 9 aprilie, daca nu se intampla pana atunci (desi eu SPER ca da), mi-a zis ca atunci vom provoca nasterea.
Va pup, ma duc sa ma odihnesc ca m-am trezit cu noaptea-n cap.
Nici nu stiu ce sa fac azi cu timpul, ma gandeam ca il petrec in travaliu si n-am niciun plan...bine macar ca e vremea frumoasa!

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

BRAVO PAPUSHICO !!! BUN VENIT DAVID!!!

BRAVO IOANA_FOTA !!! BUN VENIT MARIA ALEXANDRA!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Buna dimineata fetelor,

Am ajuns si noi acasa de miercuri, dar nu am avut timp sa intru pe forum ca am fost taaaare ocupata cu pompatul....Am avut sanii ca piatra dintr-o data, ca bebe se invatase cu biberonul in spital si nu prea m-a ajutat cand mi-a venit laptele.
Dar acum santem ok.

Codrin este un cuminte si un frumusel...colici nu prea avem, decat 2-3 reprize in 24 de ore, dar ii dau infacol si se pare ca e ok.

bine ati venit acasa

ma bucur ca bebe codrin e cumintel, la cat a fost el de incapatanat in burtica, uite ca a demonstrat ca este un gentleman cu mami

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita ce.ai facut la medic? ce ti.a zis de col? dilatatie?

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

kossir sa vezi ce fatuca norocoasa o sa ai!!! noi am facut pishu de cateva ori la baita, pt caca mai exersam

oanka sper sa rezolvi rapid problema cu pacatosul ala de stafilococ sa poata mariuca sa se bucure in voie de tzitzi lui mami

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Cum l-am luat mai tare a dat inapoi, dar vad si ce pacienti are: era una acolo, de vreo 21-22 ani, cu copila de 6 luni la vaccin.
Si povestea mandra de ea cum i-a bagat copilului cereale de la 2,5 luni, pt ca nu se satura cu lapte (evident formula, nu va ganditi la alaptat).
Iar acum la 6 luni, copila mananca supa cu diverse legume, carne de pui, etc. Mi-a cazut fata cand am auzit, dar doar nu ma apucam sa-i spun eu ca greseste, daca ea nu se intereseaza.
Alta, plina de sfaturi, facea nu stiu ce legatura intre ceaiul verde baut in timpul sarcinii cu lichidul verde avut la nastere.
Ma durea capul cand le auzeam...

37+

moooooama!!!!!!!!!!!! ce fenomene

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

legat de microbi si noi ne-am ales din spital cu klebsiella asa ca...se pare ca peste tot sunt probleme.

si eu raportez o infectie cu enterobacter capatata tot in spital, din fericire am scapat de ea imediat dupa nastere cu tratament.

POZE

Mergi la inceput

FELICITARI IOANA FOTA!!! SA AI UN BEBE CUMINTEL, PAPACIOS SI NOROCOS!!!

POZE

Mergi la inceput