Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Selina, Dayanara, Rebiana, Ioanaa28, Kossir, Bumbitza, Cenia, Castelana - va multumesc pentru incurajari!

Selina - multumesc pt raspunsul legat de Nati!
Ideea e ca daca ar fi scapat acum cateva luni de pampers, poate as fi zis ca e accident. Insa nu cred ca e asta, ea mai are putin si face 4 ani. Inclin sa cred ceea ce imi spunea Rrox, pur si simplu e felul ei de a imi cere mai multa atentie.
Am programare la psiholigie miercuri seara, daca nu nasc pana atunci incerc sa gasesc o abordare cat mai potrivita, pt ca amandoua simt schimbarea, e clar.

Nino - si noi tot acolo cerusem rezervare, exact in aceeasi perioada!
Numai ca m-a sunat ieri fata de la agentie, sa-mi spuna ca e sold out in perioada respectiva, si ne cauta altceva. Auzisem eu ca hotelul asta e foarte cautat, dar nu mi-am imaginat ca se vor termina rezervarile inca din martie...
Acum sa vedem ce altceva gasim.

Cenia - stii ce m-a enervat la medicul de familie ieri? Atitudinea asta gen caciuleala, pe care o asteapta din partea tuturor, de parca el e destept si toti ceilalti sunt prosti. Cam cum e sistemul medical in Romania, de fapt.

Cum l-am luat mai tare a dat inapoi, dar vad si ce pacienti are: era una acolo, de vreo 21-22 ani, cu copila de 6 luni la vaccin.
Si povestea mandra de ea cum i-a bagat copilului cereale de la 2,5 luni, pt ca nu se satura cu lapte (evident formula, nu va ganditi la alaptat).
Iar acum la 6 luni, copila mananca supa cu diverse legume, carne de pui, etc. Mi-a cazut fata cand am auzit, dar doar nu ma apucam sa-i spun eu ca greseste, daca ea nu se intereseaza.
Alta, plina de sfaturi, facea nu stiu ce legatura intre ceaiul verde baut in timpul sarcinii cu lichidul verde avut la nastere.
Ma durea capul cand le auzeam...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80
mi-au facut analize si am stafilococ auriu luat din maternitate .

Ce rau imi pare! De asta urasc eu spitalele, intri sanatos si singur si iesi insotit de cine stie ce lighioana rezistenta la orice!
Sanatate multa, sper sa scapi repede de el!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

felicitari tuturor noilor mamici si nastere usoara gravidutelor. imi pare rau ca nu am timp sa va enumar pe toate dar profit sa va salut si eu cat doarme bebe.
noi am ajuns acasa cam de 2 saptamani, dar am fost raciti inca suntem asa ca ne chinuim in continuare cu medicamente, bebe a facut 3200 gr si sunt foarte fericita ca ia in greutate, insa ne omoara colicii. plange destul de mult si il doare burta rau rau. ce nu imi place e ca are scaun mult mai rar uneori o data la 2 zile iar inainte avea cam 4-5 scaune pe zi. probabil din cauza asta are si dureri de burta, insa nu am reusit sa le gasesc remediu asa ca daca aveti solutii le astept .
oana ma bucur ca ai revenit acasa. sper sa nu mai aveti probleme de acum inainte.
dayanara tin pumnii sa nasti rapid .
gabi la tine functioneaza pernita cu samburi de cirese? la mine merge doar cand are dureri de burta mici dar altfel...e criminal.
legat de microbi si noi ne-am ales din spital cu klebsiella asa ca...se pare ca peste tot sunt probleme.
fetelor eu nu am cumparat inca carucior. aveti idee ce model de carut intra in matiz? adica imi trebuie un carut care cand se pliaza sa fie foarte mic si din pacate nici nu mai am timp sa citesc pe net...

35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

briza - ti-ai luat trusa de epidurala?
si mie mi-a zis dr ca pot incerca natural dar fara epidurala,ceea ce ma sperie rau de tot
si parca mi-as lua o trusa,sa fie acolo
poti sa-mi spui de unde ai luat-o si cat a costat?

andira - n-am fost la dr,am stat cuminte aici si m-am minunat cum am ajuns eu in saptamana 39
stiu ca trebuie sa-l sun si ma astept sa ma ia de urechi ca am disparut ca magarul in ceata

ce nelamurire am eu : stiu ca firul de cerclaj se scoate la 37 de saptamani...dar e musai?
care e problema daca-l scoatem mai tarziu,sa zicem la 39 implinite?

ninocikap - ai PM

38+

Mergi la inceput

Si m-am intors si eu acum de la dr, cu ultimele noutati: bb are 2900g, deci a crescut cam cu 400g intr-o saptamana, ceea ce e super ok.
Colul e deschis (iar!!!!!), si ma vad cu dr intr-o saptamana, pe 3 aprilie, adica in sambata dinainte de Pasti, cand e de garda.

Mi-a zis ca el nu prea crede ca mai apuc 3 aprilie, dar daca ajung pana acolo, ma si tine in spital.
Si iar ajungem la povestea cu indusul, pe care eu nu o vreau, si el vad ca insista. Ca hir, ca mir, incearca sa ma convinga ca e mai bine sa nasc atunci cu el. Asta inseamna sa stau de Paste in spital, inclusiv luni, pt ca n-are cine sa-mi elibereze certificatul de nastere, ceea ce nu-mi doresc chiar deloc.

In concluzie, daca pana miercuri bb nu apare, ma apuc de smotru, wild sex si sporturi extreme. Io 3 zile n-am nici un chef sa stau in spital.
Poate imi dati idei.

37+

Mergi la inceput

Jasmine - esti de groaza!
Mie mi l-a scos mai devreme ca sa se refaca colul pt nasterea naturala. Si pt ca era in tensiune, ma rog.

Tu ai hotarat, nastere naturala sau cezariana?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca bine-ati venit acasa! am vazut poze cu bebe codrin, e un urias frumos , dulce si scump foc

kossir ce norocoasa sofia !

andras, a crescut iannis mult de tot! si ce burtica are, se vede ca papa bine, e tare frumusel!

ella hai mai ca m.am corectat nu fii rea :)))

gaby cum o vrea doar sa iasa mai repede, ca eu bebe mare sau gras stii ca nu vreau:) vreau bebe repede!

yaia si eu ma gandeam ca ai nascut tu in pelviana, de data asta va fi floare la ureche!

cenia nu.mi mai spune de inducere ca mor de pofta :)))

jasmin nu ma pricep la cerclaj dar poate ar fi bine sa ti.l scoata sa nu ai vreo problema doamne fereste, sa se rupa sau cine stie
oricum ti.am zis ca vei ajunge la 39 :)

oanka imi pare rau de tine, sper sa treaca repede sa poti da tzatzi si din cealalta , sa se sature maria cum trebuie!

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Am intrat la pufuleti si am vazut mesaj de la Ioana_fota:
"Am primit mesaj:
La ora 3.55 s-a nascut Maria Alexandra de 3 kg, natural, nota 9 pt moment atat stiu. va pup pe toate."

Felicitari, Ioana! Bine-ai venit pe lume Maria Alexandra!

Nici nu stiu la care din cele 2 odisei este..

Eu aseara iar m-am confruntat cu dureri de burta si contractii dar de data asta neregulate. Luasem un no-spa pe la 20, mi-a trecut, iar la 23 iar ma luase durerea si la 00:30 nu am m rezistat si am m luat un no-spa. In 30' mi-a trecut..culmea ca nu facusem efort.
As vrea macar dupa Pasti sa vina, sa apuc sa ma impartasesc..as putea Duminica (de Florii), dar eu vreau de Inviere.
Asa imi fac si eu target-uri si sper sa le ating.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia si eu ma gandeam ca ai nascut tu in pelviana, de data asta va fi floare la ureche!

Si sotului meu ii e firca sa nu nasc PREA repede. Ca la prima nastere, de cad s-a rupt apa pana am nascut, au fost 6h40min. Dar contractii dureroase au inceput abia dupa 2 ore, deci 4:40. Si expulzia a fost 1:45, ca de, iesea greu 'pliat', deci mai putin de 3 ore ar fi fost la tudor. Cum e al doilea, de nu se rupe apa si cum expluzia nu va mai fi asa complicata, sotului ii e teama sa nu nasc acasa si el sa nu stie ce sa faca cu noi. Dar l-am linistit, i-am zis ca eu acasa nu nasc, sa nu murdaresc unde am facut curat.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Jasmine - esti de groaza!
Mie mi l-a scos mai devreme ca sa se refaca colul pt nasterea naturala. Si pt ca era in tensiune, ma rog.

Tu ai hotarat, nastere naturala sau cezariana?

37+

n-am hotarat absolut nimic,o sa vad ce zice dr

38+

Mergi la inceput