Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata!

fetele va scriu tot in formula 2 in 1!
cica azi noapte am dirmit un piculet mai bine, dar 4-5 treziri tot am avut: ba e cald, ba e frig, ba vreau la baie, ba... este bebe asta un dragut si are grija de forma mea fizica.
Acum am mancat si am raspuns la sms-urile ce curg in fiecare dimineata de la prietenele mele care ma intreaba cum sunt, zici ca naste toata comunitatea, nu gluma, ma ia si rasul, le-am zis ca pana marti nu iese bebelinul meu.
Am o prietena care e nascuta pe 1 aprilie ( ca Ina)si mi-a zis ca a vorbit cu fiimiu sa vina si el la fel, mai vedem noi...

pup toate fetele si merg sa citesc.

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Kossir, pup mami de fetita norocoasa, da asa se zice ca va avea noroc
(si eu cica imi placea sa fac la baie si una si alta si cand nu erau atenti mai si mancam, ma gaseau manjita la gurita uneori) nu pot spune ca n-am noroc, ba chiar ma simt foarte norocoasa!
Asa o sa fie si Sofia!!!

Ellanik, eram sigura ca bebelinul tau va fi un dragut si un cuminte, cu o asa mami! bine ca ai scapat de antibiotic si de acuma gata, va "conectati" intim!

GabiHila, ei asa sunt mamicila mai cicalitoare, stii cum e bunicile acum incearca sa faca tot ce pot ( chiar mai mult) pentru nepotei!
Putere sa rezisti si ... nu te supara pe ea, e mama ta si raul nu vi-l doreste, doar ca e asa mai sfatoasa

Ina mi te si inchipui la cumparaturi cu ochelarii aburiti si o mie de ganduri in cap: ce toto pierzi timpul? bagati viteza, ma asteapta acasa bebe Robin!!!!

Ioanact, vezi ce dragalasa este Ioana mica? papa, acum nu vrea sa te mai supere ca vine bebe Iustina!

Ioanaa28, ce frumos povestesti tu de toti baietii tai! Asa trebuie sa fie, sa traiti in armonie. Ma bucur ca esti mai linistita si ca e pace-n casa

Andira, imi pare rau ca te-ai supatat ieri la dr, asteapta analizele de sange, astea sunt sfinte, e adevarat ca problemele astea de endocrine nu sunt de lasat. sa speram ca e doar o alarma falsa. sanatate si ai grija de tine!

miria, tu cum mai esti! sanatate!

oanaiacovita, ce mai faci mamica draga? cum iti mai este? putere sa te pui pe picioare, bebe Eric are nevoie de mama lui!

Fetele va pup acum, ma doare un pic mijlocul si nici-o pozitie nu mai este convenabila, am cand portabil pe un fel de masuta, dar nici in brate, nici pe masuta lui mica, nici alaturi nu mai pot scrie.
Se vede ca bebele meu seamana cu mama lui si nu sta intr-un loc, mai iese si berbec... sa te tii!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata fetelor,

Am ajuns si noi acasa de miercuri, dar nu am avut timp sa intru pe forum ca am fost taaaare ocupata cu pompatul....Am avut sanii ca piatra dintr-o data, ca bebe se invatase cu biberonul in spital si nu prea m-a ajutat cand mi-a venit laptele.
Dar acum santem ok.

Codrin este un cuminte si un frumusel...colici nu prea avem, decat 2-3 reprize in 24 de ore, dar ii dau infacol si se pare ca e ok.

Nu am citit nimic din urma , dar am vazut multi iepurasi noi Voi reveni cu felicitarile.

Eu va multumesc frumos pentru incurajari si felicitari, pt ca sora mea m-a tinut la curent cu "agitatia" de pe forum Asa ca uite cate un si o la fiecare.

Ma duc sa pun si niste poze si revin mai tarziu...sper

Anca-in 41 saptamani si 4 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
Azi , 20 Martie e ziua cea mare!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Bravo papushicata , super tare faza cu sexul copilului , si eu cred ca Vlad al meu este fetita , desi i-am vazut pzica de n ori .

Cenia - multa bafta

babyangel bine ati venit acasa, multa sanatate .

36+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata!

Desi am dormit prost, ca de obicei, cu toate pernele posibile, mici sau mari, lungi sau scurte, sunt bucuroasa ca vine weekend-ul si poate apuc sa mai fac ceva cumparaturi....evident pentru bebe si pentru bagaj.

Acomodare usoara Babyangel!!!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

Eu am dormit relativ bine, cu 2 sculari inevitabile la baie, dar in rest,ok. Mi-a trecut raceala, doar ce mai behai nitel, ca sa-mi dreg glasul.

Bravo, ANNYA, deci nastem la 4 zile distanta, feliciari!
Cum eu, inca ma tin de superstitii, nu prea ma avant sa spun cand si cum nasc.Desi asta conteaza prea putin, oricum mai sunt 4 saptamani pana atunci.

Ieri am fost la cumparaturi pentru bebe si desi hainutele n-au fost putine cele pe care le-am luat, mi s-au parut destul de scumpicele, tinand cont ca nu il voi imbraca cu ele decat foarte putin timp.

Dami ma oboseste la culme. Acuma trece printr-o perioada in care e indragostita de taica-su si face numai pe dos decat ii zic, iar sotul nu reactioneaza la nimic din ce face ea. Asa ca, simt ca ma lupt cu morile de vant si n-am deloc rabdare.

Cristina +34 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Multumesc Miria! Probabil ca atunci cand eu voi iesi din spital , tu te vei interna...si in felul asta o sa apuc sa pun si eu motzate pentru tine!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

hop si eu pe aici. am avut o problema cu calculatorul si azi s-a putut rezolva. mi-ati lipsit si vad ca vin iepurasi pe banda rulanta.
eu sunt tot nasol cu sanul. mi-au facut analize si am stafilococ auriu luat din maternitate . maine primesc rezultatul la antibiograma sa vad ce antibiotic sa iau. am luat alt antibiotic pana acum, m-a pus sa renunt la oxacilina ca cica rezista stafilocolcul la el. nu am voie sa alaptez inca din sanul cu problema. fetita e mancacioasa dar dam completare 30 ml cu biberon caci goleste sanul la o masa si tot ii este foame. a fost f agitata fetita cat am avut eu durerile mari de san. acum s-a linistit, colicii inca nu au aparut si ma intreb daca mai pot aparea de acum inainte avand in vedere ca facem o lunita duminica?
ne pregatim intens pt botez, adica tati e organizatorul, noi suntem doar cu ideile . e innebunita mititica mea de stat afara si de stat la baita. face pisu mereu la schimbat, asa ca traiasca paturicile absorbante
mi-a interzis dr sa beau apa cat mai am sanul rosu si ma usuc pe picioare de sete. ma gandesc sa nu raman fara lapte asa. si sper sa nu se obisnuiasca numai cu biberon. acum primeste cu placere si sanul si bibebronul.

va pup pe toate

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

oanka ce rau imi pare ca ai atata de suferit din cauza problemei cu sanul. Dar cum se ia din spital? se transmite asa de usor?

GabyHila ai rabdare, se calmeaza ele si mamele. dar anumite idei fixe si desi le oferi argumente plauzibile tot nu isi schimba parerea.

castelana vrei sa nasti e 1 aprilie sau am inteles gresit?

Piscotelul nostru a dormit bine azi-noapte, am ajuns la 3,930 kg dar nu suntem foarte mancaciosi. nici gazele nu prea ies asa ca zilnic dupa ora 4 dupa amiaza ne luptam cu colicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila
Yaya tie iti doresc sa nasti normal, adica nu il pelviana! pe cat fugeam eu de naturala, tie cred ca o sa iti fie super easy!

Bebe e acum cranian, toti 'pipaitorii' (medici, asistente) au zis la fel. Si parca asa simt si eu, cel putin cand incepe repriza de sughit, clar jos se simte, deci capul e in jos. Acum stii cum e, fiecare isi doreste ce nu are: eu la Tudor am fugit de cezariana ca...stiti voi. Si pana la urma am reusit. Sper sa imi iasa si de data asta si sa vina natural (de data asta fug de inducere).
Mersi mult!

PS Ce inseamna ca iesi afara prea mult? Aerul curat e una din cele 3 chestii de baza necesare unui bebelus sa creasc frumos, alaturi de papa si somn.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput