Bravo papushicata! Iepurasi de mar-apr 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Aia cu gustatul Kossir e din buric...sau era placenta?Eu stiu ca daca face in scaldatoare are noroc cu caru'.Si daca mai si mananca ....sa-ti traiasca !

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Dayanara!!!! unde esti mai, sa iti dau rindul meu la nastere indusa. iar m-au sunat de la spital sa vin sa imi provoace nasterea! miercuri seara. acum e joi dimineata la noi ca suntem in urma voastra! sotu le-a zis ca-s programata vineri si o lasam pe atunci. eu m-am suparat! nici eu nu stiu de ce. doar nu am semne de nascare,nu doresc cu ardoare sa scap neaparat, era frumos ca era ziua mamei mele de nastere!si tot azi faceam 3 ani de cind am ajuns in America ( dupa 5 de grea asteptare).
Acum is nervoasa si nici eu nu stiu exact de ce : ca sotu are treaba si a zis ca abia vineri termina, ca ma supara copii, is nervoasa si atit! gradul meu de toleranta este cica 0.

Andira: hai ca citesc de problemele tale si ma minunez de dr., de sistem, de toate. multa sanatate si tarie iti urez. sa dea Domnul sa se rezolve de la sine si sa nu trebuiasca nici o interventie!

Papushicata: cum se poate gresi sexul? parca din ce in cemai rar auzi asta! aici nu am auzit la nimeni. ca si eu tot speram sa fie baiat, dar nu e cum vrem noi!

Annya: auleu! mi-ai bagat si mie motate ca sa ma ia cu emotii? multumesc ca te gindesti la mine.

Ioana: am vazt papusa ta care maninca bine! ce are? lasa-o in pace e grasuta frumoasa! sa-i vezi pe ai mei mofturosii secolului! maninca numai prostii: crenvursti, pizza.

Kossir: m-am uitat mai bine la lamii mei, deja au fructe mici, mici. am pierdut cind au fost infloriti ca miroase demential. o fi plouat si poate e asta nu a mai mirosit asa! mai plimbi printesa pe sub lamii?

Ellanik: bravo! bine ca nu s-a lenevit la biberon! a mea copila s-a lenevit si ii dadeam foarte rar! numai 4 luni a supt. dar cunosc un caz frumos, ciudat la cealalata odisee, mama a nascut prematur la 7 luni, copilul tinut 2 luni in spital in Canada, apoi adus acasa si, (in tot timpul s-a pompat si a dus laptele la spital) bebe a inceput sa suga bluza, i-a dat pieptul si l-a luat. acum e de seama fetei mele (aproape 2 ani ) si inca nu e intarcat, nu poate si basta!

Andras: sper sa nu pied epidurala! ha ha ha! eu is acum la dilatatie 3 si stiu ca se pune la 4!!!!!

Kossir: ha ha ha! si eu am patit cu fata mea asa. nu stiam cum sa o scot mai repede din cicaceala, balaceala, dar niciodata cu baiatul! se relaxeaza fetele la SPA, masaj, uleiuri mirositore.....

Cenia + 38 s cu Sophia + Naomi 21luni + David ( acusi 5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetele, hai ca acuma am reusit si eu sa citesc. am umblat zilele astea si ne-am tot plimbat in genere. bineinteles, deja s-au gasit comentatori, ca ies prea mult cu fata. cine? MAICAMEA!!!

Asta seara fata avea colici. dupa n` incercari de a face diverse imi aduc aminte ca o prietena buna are jucarie din aia cu samburi de cires. era 21.45... o sun si fug pana la ea. o iau si pe mama cu mine pana acolo si dus intors niste teorii de am ametit. ba sa ii dau caciula, ca de aia urla, sa NU MAI TOT PLEC ATATA, sa poata dormi si copilul in pat. CUM DE MA DUC LA ORA ASTA LA OAMENI ACASA?

e super bine intentionata dar maine o bag in sedinta.

ma chinui cu picaturile de fier. a iesit la analiza ca e anemica. dar ce credeti ca le tine in ea? dau fier... bleax afara...

eu nu iau fier ca m-am luptat cu constipatia de nu mai pot gandi numai cand imi aduc aminte.

Vroiam sa ii scriu mihaeleigrosan despre icter si papa. am si sunat-o dar no answer. poate citeste aici. a mea a avut icter si la 6 saptamani, cu analize dovedit. in primele 2 saptamani a fost lupta pt trezire si molfairea sanului. te rog eu nu te stresa cu suplimente. copilul doarme si se reface. daca chiar vrei mulge-te si dai cu un sistem alternativ. la mine merge in paralel titi biberon. pana nu ii trece icterul in proportie mai mare nici nu va lua in greutate bine. nu te lasa pacalita de lapte praf. dupa ce isi revine, mananca ca haplea. Honey si tie iti suna, ca parca iti faceai griji ca aveti incompatibilitate de grupa. TZITZI E SFANTA! e panaceul universal, mama tuturor medicamentelor si jucaria lor preferata!

hai ca trimit mesaj a nu il pierd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Cenia, bafta multa maine! Tinem pumnii stransi!

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Ce credeti ca fac la ora asta? Poze...l-am zapacit pe bietul sotz

38+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

va doresc tuturor sa nasteti daca asta vreti! Roxana, ti-am zis parerea mea... good job au facut aia cu perfuziile alea! lasa ca iese Aroa o mica karatista, grasana si faina!

Yaya tie iti doresc sa nasti normal, adica nu il pelviana! pe cat fugeam eu de naturala, tie cred ca o sa iti fie super easy!

Cenia la fel, sa nasti cand vrea bebe si e pregatit!

Kossir te invidiez pt plimbarile sub lamai! trebe sa fie demential! eu astazi am urcat bebelusa in Paltinis pt aer curat! eu stiam ca ai noroc in viata daca papi kaka sau faci in mana preotului la botez!

Delia mi-am luat wrap si mi-e greu tare de el sa stii! lung cat o zi de post si sunt destul de neindemanatica! mai exersez! aa, daca nu e too late airbagul la masina mea se dezactiveaza cu cheia din torpedou!

ce trebuia sa mai zic? ca imi place rau de Petic a lui Honey! a venit inapoi de la curtat pisici pe strada?

ce trebuia sa mai zic?....nu mai stiu

Noapte buna fetelor si pruncilor!

Gaby & Joy

Mergi la inceput

Bumbitza lasa mai omul sa doarma! ai mila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

gabi: asa isi manifesta mmele nervozitatea cu cicaleala maxima! dupa c se obisnuieste cu bebe ii mai trece!

bumbita: o sa fie simbata ziua la voi, ca suntem in urma voastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cenia

gabi: asa isi manifesta mmele nervozitatea cu cicaleala maxima! dupa c se obisnuieste cu bebe ii mai trece!

bumbita: o sa fie simbata ziua la voi, ca suntem in urma voastra

Chiar...la asta nu m-am gandit, deci sunt inainte...poate

Gaby, l-am mai stresat un pic ca nu se stie maine daca mai putem face poze cu burtica, maine poate facem direct cu Ilinca, nah ca am facut si o rima

Va pup, ma duc si eu sa ma odihnesc, aseara n-am dormit decat vreo 4 ore, azi n-am putut...maine s-ar putea sa am nevoie de multa forta. Tineti-mi pumnii stransi, cum o vrea D-zeu!

38+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Cenia nasti sambata?

Astept sa se potoleasca mama! cu nerabdare

Mergi la inceput