Bobocei de sept-oct 2008 (270)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

BRAVO DAVID!!!! hai soricelule ca te asteapta multe fete frumoase in parculet!!

piolica daca nikolici a dat startul, eu ma alatur!

HAI PIO!!!

Nu te mai gandi, lasa sa vazi cum alergi luni dimineata sa faci testul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

vreau sa va arat ceva:

aici schita

aici originalul

ce ziceti??

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mie una imi place originalul... acuma...tu pastrezi pe care vrei....

Ffff fain! Cine din familie are acest talent???

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

cum adica eu pastrez pe care vreau?? pai am de ales?

nimeni din familie. e facuta de o fata f talentata, de 16 ani, intr-o situatie f dificila in acest moment. am ajutat-o cu hainute cum am putut si, incercand sa n-o jignesc, dar stiind cata nevoie are de bani, am rugat-o sa-mi faca o schita pe care i-am cumparat-o. invata la Tonitza si mi s-a spus ca are talent. nu mi-au fost inselate asteptarile. acum astept si un tablou, pe panza, nu cu hunii, insa.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi

babytza, niste vesti extraordinare!!! ma bucur tare de tot sa aud asta! BRAVOOOOOOOOOOO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bravooo soricel mic si frumos!!!

Pio,Pio!!!

Lumi super schita..nu se compara cu originalul,da' e f frumoasa.

Pio eu n-as putea sa o culc pe Alexia fara lp seara..tin pumnii sa rezolvati.

Noi suntem mai mult pe afara.azi am facut si curatenie

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

multumesc frumos pt raspunsuri, mi-e teama ca nici eu nu o pot culca fara lapte. I l-am dat acum mai devreme, o sa vad cum va reactiona. oricum, daca e sa fac aceasta incercare va fi progresiv. cred ca o sa-i iau lapte fara lactoza sa vad ce si cum, insa, aici, se pare ca se scoate laptele de seara f devreme, adica pe la 12 luni.... am citit pe forumuri, sotul meu si-a intrebat toti colegii, eu am fost si am intrebat in 2 farmacii... cu toate astea celalalt pediatru nu mi-a zis niciodata sa-i scot laptele de seara, de fapt nu m-a intrebat daca-i dau, poate a presupus ca nu-i mai dau.... O sa ma mai gindesc. Inca o data multumesc. Multumesc mult si pt majorete, sper sa fie bine. stau cu inima cam strinsa. am trecut pe la laborator, era inchis, asa ca nu ma mai gindesc la asta. poate o sa alerg la farmacia de garda sa-mi iau un test, ce frumos ar fi...

ada, merci frumos pt oferta, deja am vorbit cu o tipa de patut, daca nu iese cu ea, o sa te recontactez ref la asta.

Lumi, ce dragalasi sint hunisorii! f frumoasa schita, se vede ca tipa are talent.
babaytza, ma bucur fff mult ca soricelul e ok, o sa-si revina repede. iar tie multe

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Mamaaaaaaa, Babytza, ce usurare. O veste nemaipomenita! Imi vine sa chiui de bucurie. IUHUUUU.

Kllemi, multa sanatate.

Luminita, f reusita schita.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza stiam eu, eram sigura...tot timpul am zis ca are febra sau ceva de genul asta....hi, hi, hi, am avut dreptate bravoooooooo...capu sus mami, gata a-ti scapat

IUUUUUHHHHHUUUUUUUUUUUUU....SUUUUPEEERRRR

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

David uuuf mami prin ce-ai trecut... Hai sa va reveniti mintenas si sa apuci si tu sa te odihnesti

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, frumos din partea ta. Frumoasa si schita, si de hunisori... sa-ti mai zic inca o data?? Manca-i-ar mama!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, iar plang acum, de bucurie pentru vestea minunata! Ce-o fi in sufletul tau ... a trecut! Bravo, soricel!

Piolica
, sa fie cu ochisori! Eu n-as avea rabdare sa nu fac un test de sarcina
Lumi, la dublu hunisorii dragalasi si iar si iar ma gandesc cat de fericita si implinita esti! Schita e super, cam cat ar costa un tablou mic?

Ramo, drumetiile mele de noapte in casa sunt dintr-o camera in alta, la distanta de minim 10m. Gruia nu a dormit niciodata cu noi, e o chestiune imposibila din multe puncte de vedere. Au mai fost cateva nopti cand am dormit eu cu el intr-o a treia camera, insa nu a fost ma bine pentru niciunul din noi, el se trezea mai des, cam de cate ori dadea de mine prin pat, iar eu dormeam foarte prost, inghesuita intr-o margine, ca sa aiba el loc de piruete. Deci, in fiecare noapte il aud scancind sau plangand in videofon si dau fuga la el, il mufez, cam in 10-30 min adoarme la loc, eu ma intorc in patul meu, ma enervez pe sforaitul sotului, imi pun dopurile de silicon in urechi, mut videofonul pe vibratii, samd. Nu rezist toata noaptea cu dopuri, asa ca are loc si operatiunea inversa ulterior.

In sfarsit, patul lui Gruia arata asa
Iar noua tunsoare este un fel de castronel

Am plecat la somn, ca-s rupta ... nu stiu de ce ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput