Bobocei de sept-oct 2008 (270)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
pio, hunii n-au baut niciodata prea mult lapte, m-am mai vaicarit eu pe aici despre asta. dimineata n-au biberon, exceptie fac diminetile dupa noptile dormite snur, putine la numar pana acum, cand se trezesc pe la 6.00-7.00 cu foamea-n gat. atunci beau bibe, dar nu mai mult de 150ml, si dupa o ora urmeaza micul dejun. asa stand lucrurile, pentru a beneficia totusi de strictul necesar de lapte, daca ma pot exprima asa, si seara si dimineata avem mancare cu lapte: biscuiti cu LP, orez cu lapte (UHT), cereale cu lapte and so on. de cand au mai crescut, seara le mai sar 'masa cu lapte', le dau altceva, iar atunci mai cer ei un bibe inainte de culcare de... 90ml. cam asta-i cu noi. parerea mea e ca Elsa e cam mica pentru a avea doar o portie de lapte/zi. eu as mai cere o parere, ca sa verifici daca intr-adevar problema exista... te pup si-ti tin pumnii sa nu te invadeze niciun rus.
dya, multam de intrebare, hunii sunt mai bine. ceva muci si tuse, doar atat, azi am iesit si afara. sper sa ne treaca pana luni de tot. ma bucur ca voi sunteti mai bine azi, ca nu v-a luat raceala.
claudinna, 'mamalutza mea', ce frumos.... bine ca am citit eu gresit, ca 'tatalutzu' e 'tatalutzu' si nu 'kakalutza'
. va pup.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
gaia.nevia spune:
sunt deschizator de drumuri la PHD... am sunat sa comand o pizza si nu aveau straduta mea in baza de date
foarte draguti, au bagat-o imediat.
Au sediu in Sun Plaza, livreaza pe toate "soselele" mari din jur, dar nu aveau niciuna din strazile mici in baza, desi sunt toate incluse in perimetru ca sa zic asa ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Mimihoo spune:
gaia, ma gandisem la doctorat phd ... nu la pizzerie :))
Pofta buna!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
luminita2008 spune:
vreau sa va arat ceva:
aici schita
aici originalul
ce ziceti??
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
mai ada esti tare domne, daca ai ajuns si deschizator de drumuri ![]()
![]()
lumi 
pio hmmmm...fara laptele de seara nu traim...deci nu exista asa ceva...nu stiu cum as putea sa te ajut 
cristinescu pai daca cei de la vodafone nu te pot ajuta...atunci cine???![]()
Noi am iesit un pic pe afara ca ne mai trecuse febra..am fost un pic prin piata unde am cheltuit o gramada de bani...si nu va ganditi ca pe oaresce mancare..nuuuuuu...pe prostii rimel, creion de ochi, idiotenii...si cand ne-am intors a revenit si febra cu noi
...offf
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 vreau sa va arat ceva: aici schita aici originalul ce ziceti?? Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
Mie una imi place originalul... acuma...tu pastrezi pe care vrei....
Ffff fain! Cine din familie are acest talent???

kllemi spune:
lumi subscriu...si mie tot originalul imi place
...tu le-ai facut??? sau cine???ca tare misto este si schita 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Scuzati de intarziere, dar la pranz nu erau gata analizele, la 2 inca nu le citise dr si am iesit pe afara. M-a sunat ea intr-un final si ne-a zis ca avem febra musculara !!!!!!!!!

O sa ne treaca si o sa mearga. Doar sa nu il fortam noi, ca o sa ceara singur. In parc asta a si facut
A cerut in picioare langa bancuta si a stat ceva acolo sa se joace cu o fetita cu creta ei.
Apoi a impins la o tricilcleta , a facut cativa pasi
E minunat sa il vad ca vrea iar in picioruse
Cred ca am imbatranit 10 ani zilele astea
Revin mai pe seara sau maine, ca am o clienta si nu stiu cat ne intindem cu barfa pe urma
Puuuup toate mamicile 

piolica tin pumnii 

Babytza si puii
Valentina
David