Bobocei de sept-oct 2008 (270)
Raspunsuri - Pagina 15
baby_boy spune:
Dya noi am iesit afara azi..ca deobicei- 2 ore . De e ploaie de e vant...noi tot iesim. N-am cum altfel..vine si-mi aduce pantalonii de fas..pantofiorii..hai. Ce sa fac?![]()
Multumesc ca tu te-ai oferit sa ma ajuti cu gradi. Esti draguta ca intotdeauna

piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Piolica - pana nu apar uratii nu poti considera totul pierdut...noi tinem pumnii . Cu laptele de seara nu stiu ce sa spun...o fi studiat ceva pediatra respectiva, nu cred ca a vb pe de rost....Mark refuza laptele (nu-i place) si l-am inlocuit cu un biberon de...iaurt![]() |
ii dai iaurt de baut? cred ca o sa incerc si eu daca ma hotarasc sa-i scot laptele de dupa baita. Merci pt sfat!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui anamona ada, si eu imi strofoc mintile in cautarea unei idei de afacere care sa imi permita mai mult timp cu Thea.....fac o gramada de scenarii, gasesc hibe la orice si apoi imi e teama de sa nu imi perd banii ![]() intr-adevar ar fi mult mai usor cu unu/doi asociati, ne-am mai incuraja reciproc si s-ar iesi la liman..... in fine, eu inca as vreas a gasesc afacerea ideala in care sa nuinvestesti prea mult dar totusi sa iti iasa un pic mai mult decat castigi la servici.....si daca s-ar putea ceva care sa mearga, barem o vreme, in paralel cu jobul actual..... din ce scriu aici, o idee ar fi sa incep ceva in online....dar ce anume mai exact nu stiu.... |
pai hai de ne punem niste creieri pe moatze
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
claudinna spune:
hello!
am citit tot, abia apuc sa scriu cate ceva, ca nu ma lasa R...
Abe, ai o dulceata de fetita! si harnica tare, am vazut!!!
unghiile de la maini le taiem relativ usor...dupa ce a avut o perioada in care ma cam chinuiam (eu nu i-am taiat niciodata unghiile in somn), am cautat solutii, asha ca l-am asezat pe ursul gigantic (preferatul lui) si i-am spus ca sa-i aratam lui Mo-mo cum taiem noi unghiile...dupa ce le taiem pe ale lui R, R o sa-i taie lui Mo-mo unghiile...asha ca sta cuminte si dupa ce termin, ii dau forfecuta si-i taie si el lui Mo-mo, prapadindu-se de ras![]()
la picioare nu prea are rabdare sa termin, asha ca le tai in reprize, in acelasi fel
in urechi il spal si apoi il curat cu betisor, dar atat cats a absorb apa ce ar fi putut ramane acolo, eventual, daca mi s epare mai murdar, insist putin, la suprafata. mi-e teama sa nu-i fac rau
buricul il spalam la baie, nimic deosebit, adica nu insist, ca e la suprafata si se vede ca e curat
Lumi, am vazut si eu la R de cateva ori chestia asta si i-am aratat sotului, care a zis ca e normal...pe R l-a vazut si un medic barbat, care l-a pipait pe acolo si l-a verificat, n-a zis absolut nimic...
R ii zice lu' tac'su "tatalutu" nu "kakaluta
(kakaluta zice la kaka
)
azi mi-a zis: mamaluta mea!!! m-a terminat, nici acum nu mi-am revenit
cand R a fost bolnav nu l-am scos din casa, de teama de a nu i se agrava boala. la locuri de joaca nu prea mergem, ca nici nu avem unde...singururl loc unde este o aglomeratie de copii este platoul din fatza primariei. locul de joaca din parc mi se pare nasol, pentru ca are nisip pe jos si daca afara e umed, e jale. plus ca acum, pustimea chiuleste, ca deh, a venit primavara, iar la locul de joaca cu pricina sunt bancile pline de puberi indragostiti si caprite care se dau uta in leaganele copiilor, sau se invart in minitiribomba...nu va spun ce mi-au auzit urechile ieri, cand doar am trecut pe acolo...ca sa nu mai spun ca nu ai loc de ei, se imbrancesc, se alearga, nu poti lasa un copil mic pe acolo sa se joace
acuma, virusii circula prin aer, mergi pe strada si nu stii de unde te plesneste...copii sunt mici, au deja sensibilitati...oricat am incerca sa-i ferim, e peste puterile noastre
multumesc pentru raspunsurile despre imunizare!
nikolici, iarna trecuta, aflsem de imunobaby si am intrebat pediatra care mi-a zis ca pot sa-i dau, dar nu ma sfatuieste, pentru ca baiatul este sanatos si nu a racit delok (pana la un an si vreo 4 luni decat i-a curs nasul vreo 2 zile), deci nu este cazul
iarna asta, a avut episodul acela de febra in noiembrie, apoi in dec iar febra si nasul in pioneze...atunci mi-a zis sa-i dau osccillo cate un tub pe sapt. pana la sfarsitul iernii, deci nu i-am dat de capul meu.
medicul a zis ca ar fi bine sa-i dau ceva pt intarirea imunitatii si acum caut pareri, ca asha ne informam, mai intreband, mai afland de experienta altcuiva, printre altele.
azi am inceput imunogrip jr., se fac cure de 4-6 sapt, in serii de 4 zile da, 4 zile nu. as vrea sa-i dau macar pana cand se stabilizeaza temperaturile, pentru ca trecerile acestea de la foarte frig la foarte cald, mi se par periculoase.
Ada, parerea mea este sa stai linistita in privinta lui Radu.
sunt copii si copii.
pt linistea ta, incearca sa raspunzi la niste intrebari: aude? vede? intelege??
daca la toate aceste intrebari raspunsul este Da, atunci trebuie doar sa ai rabdare si multa incredere in copilul tau.
Joy, felicitari! sarcina usoara sa ai!
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Muuh Eu am studiat problema unei scoli si in conditiile in care locatia este a mea investitia minima initiala este pe la 20 000 Euro. De exemplu legea iti cere ca intr-o scoala cu clasele 1-4 sa ai 15 microscoape, nu, nu ma intrebati de ce va rog frumos. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
si si? cauti asociati?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
Piolica,
eu ii dau lui Radu laptele la ora 17.30-18. Seara la culcare (19.30, 20), in functie de cheful lui, ii dau cereale, iaurt, branza de vaci sau budinca cu vanilie de la Humana.. sau daca e prost dispus, numai biscuiti).
Cand merge la gradi mai are un lapte de dimineata, cand nu, e singurul lapte pe toata ziua, aprox240ml
Eu tin pumnii sa fie cu oki la tine acolo, si daca e, ai pat de la mine (asta daca-l vrei asa cum ti l-am descris ca e... mama lui de pat.)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
Nocom spune:
dya eu am zis ca am de vanzare, nu ca le-am vandut, deci n-am ce numara...
INCA..
pio eu n-as renunta la lapteled e seara decat se dovedeste ca ii dauneaza intr-adevar.
Referitor ca pana la ce vartsa beau copiii lapte seara, depinde de copil, Matei a baut lapte din biberon pana la 3 ani, iar acum nu este seara in care sa-l sara, numai ca il bea din cana normala. Ii place laptele ff mult si bea si dimineata si seara cate o cana de 250 ml.. So,....
cristineescu spune:
Anamona, tzuki a ta prin padure parca e Lizuca din dumbrava minunata. F frumoase pozele.
Abe, am vazut pozele si am vazut un copil fericit: am gradinarit ce a gradinarit, si pe urma a papat si niste pamant, taaaare buuuun.
Am si eu o intrebare off topic: cum pot sa imi salvez nr de tel din telefon si cartela? Asa, preventiv, in caz ca gasesc tel in masina de spalat/wc/aruncat cine stie unde. Am fost la cei de la vod..afone si nu au o solutie.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
gaia.nevia spune:
nu ofera agenda online, ca nu mai stiu...?
orange-afonii sigur ofera.
Dupa ce am pierdut odata toate nr din telefon, le-am salvat pe sim. Asta asa ca sa stiu ca nu mai caut la functii 1000nr cu tzispe mii de feluri de intrari, ca pe sim poti doar un nume, max 10 caractere ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
300 spune:
cristina aia la care ai fost sunt niste...
Ai agenda online in myvodafone dar iti recomand sa-ti faci backup pe pc. Ce telefon ai? O sa-ti spun pe mes cum se face.