Bobocei de sept-oct 2008 (270)
Raspunsuri - Pagina 18
piolica spune:
Nerantula, eu prefer sa astept, nu vreau sa vad o liniuta, mai bine vad ca mi-au venit rusii, decit o singura liniuta. Cred ca sint cam dusa cu capul, pot sa-ti spun ca eu nu am vazut niciodata in viata cum arata o singura liniuta, iti vine sa crezi? Si am tras la greu pina am avut cele 2 liniute de la Elsa, dar nu am facut niciodata un test pina nu am fost aproape sigura ca sint insarcinata.
Gruia este un dulce, ce-mi place cum arata castronel. Iar camera lui este asa de frumoasa, patutul arata tare bine. Eu nu cred ca o sa-i scot prea curind patutul de bebe Elsei, ea ar sta numai pe la usa pina ar adormi.
Am incercat in seara asta sa nu-i mai dau Elsei lapte dupa baie, i-am dat pe la 7 seara, asa ca la 8:00, ca-i era iar foame, i-am dat niste legume + iaurt, iar dupa baie niste mere cu gutuie pasate. Plus ca am incercat cu un biberon de ceai, mai ca nu mi l-a aruncat in ochi, s-a strimbat la greu de la el si mi l-a dat inapoi cu o fata tare mirata.
Maine ii dau laptele la gustare, sper ca noaptea sa fie linistita si sa nu mai tuseasca, si daca e asta, va trebui sa-i scot laptele de seara. Vad ca in seara asta nu a urlat dupa lapte dupa ce i-am facut baita, ceea ce e o mare usurare pt mine.
o seara buna si un weekend cit mai placut.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
marinush spune:
Babyta, iar am plans
Mititelul, prin ce-a trecut...Si voi...E bine ca e totul bine
Doamne ajuta!
Paula-Laura spune:
Buna!
Babytza, ma bucur mult ca sunteti ok 

Piolica Mihnea cand e racit are tendinta sa vomite dupa ce bea lapticul. Cred ca are un reflux ceva mai pronuntat, incepe sa tuseasca si de cele mai multe ori vomita. Ca sa evit situatia asta ii dau sa manance inainte de baita (cereale sau iaurt sau ce are el chef) si dupa baita ii dau maxim 150 ml de lapte. De cele mai multe ori nici nu il bea pe tot si evit sa mai vomite. Pentru mine are sens ce ti-a zis homeopata.
Ce tratament v-a dat pentru tuse?
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
kllemi spune:
nerantula e superba camera lui Gruia..poate ai spus dar nu am fost eu pe faza...spune-mi si mie de unde ai luat patutzu ca tare misto e si cat ai dat pe el??
Iar despre "castronel" 
...chiar nu am cuvinte sa ma exprim, cat este de scump 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
Nerantula eu nu as rezista la asemenea regim. De-aia si dorm cu anda, mai bine dorm pe-o dunga si o mai mut pe fata la mijlocul patului, si tot mi se pare greu cand merg sa beau apa noaptea.
Nu stiu ce sa-ti urez, e clar ca Gruia e tipul care se trezeste noaptea.
Babytza ma bucur ca sunteti bine. 
Andei i s-a format nodul de la vaccin, locul e tare si rosiatic. In cat timp trece, e musai cu comprese, ca nu sta.
300 spune:
in atare situatii se pun comprese ude sau uscate? Anca, tu cum ai facut?
E normal sa apara febra la mai bine de 24 de ore de la vaccin? Andei i-a crescut temp cu un grad dupa amiaza. Nu e nici pe departe febra dar nu stiu la ce sa ma gandesc.
Altfel e ok.
S-a lasat frig in seara asta si a batut un crivat... se schimba vremea.
Nerantula spune:
Neatza! Treziri din ora in ora
Totusi, sunt prea dese, as vrea sa existe o explicatie ..
Pio, sa fie bine si frumos asa cum stii tu .. fiecare ora e ora castigata acum
Cand e ziua in care ar fi trebuit sa vina rushii?
Kllemi, mobila din camera lui Gruia e facuta pe comanda, sa stii ca nu a fost asa o idee buna sa facem patul pe comanda, avantajul e ca e solid si ne tine bine pe amandoi, insa, de exemplu, partea cu gratii nu e prea faina, ca nu se vede asa bine din interior ca la un patut clasic, iar acum, cand l-am modificat, a fost destul de greu de scos partea din fata, de mesterit si montat cat de cat aspectuos protectia pe care am pus-o acum. Aaa, alt avantaj este ca am putut folosi culorile preferate la mobila ![]()
Ramo, e chestie de obisnuinta, cand se trezeste maxim de 2 ori e chiar ok, pot sa ma odihnesc mult mai bine decat daca ar fi langa mine, insa nopti ca cea de azi-noapte ma duc cu gandul la intarcare
, ultima trezire a durat o ora jumate, imi amortisera sfarcurile (si asa sensibile de la sarcina), el nu accepta nici un fel de alta alta alinare in afara de san, se enerveaza daca il mangai sau incerc sa-l iau in brate si nu ii dau ce cauta ..
Azi am gustat din laptele praf pe care i-l fac dimineata ... E HORROR, e oribil la gust, nu stiu cum il pot bea copiii ... acum inteleg de ce nu se intarca Gruia desi ii dau LP de multe luni ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
gaia.nevia spune:
Nerantula, incearca laptele gata preparat de la Humana sau Parmalat, are gust ok (si eu gust tot ce dau copiilor
). Plus miere, daca aveti voie.
Tu poti sa dormi cu silicoanele in urechi? - eu nu as putea, de frica ca misca vreun copil prin casa si eu nu-l aud.
Si nu in ultimul rand, neatza!
serviti?
Piolica, si eu as vrea schema homeopata pt tuse.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Ada, nu vreau sa il intarc pe Gruia, el pare sa fie ok cu LP, mananca intre 200-400ml zilnic (ii dau pentru ca nu bea alte lichide aproape deloc) ... ma gandeam eu, asa, cat e de oribil. Daca/cand voi vrea sa il intarc fara sa vrea el, sper sa nu fie cazul, o sa incerc Humana sau Parmalat (cu astea am inceput) sau chiar lapte de vaca 3.5%, dar e o chestie nedefinita in viitor.
Cu silicoanele dorm pentru ca am un videofon care are si modul vibratii si vibreaza chiar naspa, adica sar ca arsa cand incepe, deci il aud pe Gruia cand se trezeste .. si plange. Nu se trezeste niciodata fara sa planga si, daca ar face-o, nu ar fi nici o problema daca eu mai dorm, nu?
E in camera lui, inchisa, nu are ce pati pe acolo ... oricum, never-ever nu s-a trezit fara sa ma ceara insistent ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
_irina_ spune:
Neatzaaaa... servim
ca ne-am trezit de la 6:30. Pe la 8 cand s-a trezit si mama am zis ca o las pe pitica cu ea si eu ma arunc la loc in pat, ghinion, si-a dat seama Andreea si a venit la mine urland, a inceput sa traga de mine si in final m-am dat jos din pat.
Ada tot uit sa iti spun
,asa mai de criza au scos si Humana LP pentru copii peste un an.