Bobocei de sept-oct 2008 (270)
Raspunsuri - Pagina 13
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi lumi sa inteleg ca sau mai obisnuit cu cresa???? super misto...bafta multa in continuare...eu cred ca am abandonat ideea ptr. moment nu stiu cred ca si din frica bolilor...in fine..ma mai gandesc inca....aaaaaa.....si apropo ne-am luat carutzu acela de 100 de lei se pare ca rezista, cat? nu stiu, acum |
pai nu i-am dus decat 3 zile, 17, 18 si 19 martie, apoi de-o saptamana stam acasa. cand sa se obisnuiasca??? f probabil ca luni o luam de la capat, daca ajungem luni, azi mi se pare ca s-au indesit mucii
, desi sper in continuare ca-s eu paranoia...
.cat despre carut, sa-l stapaneasca sanatoasa Amalia, sa-l foloseasca cu placere si sa faca mai mult decat toti banii dati pe el!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
nocom

, si noi stim demult de filmuletul ala. cam asa faceau si hunisorii cand erau mici si dormeau tot asa, pe lat, in acelasi pat. acum se trag de par, isi fura jucariile si se catara unul pe altul. sigur, atunci cand nu se imping si nu dau cap in cap
.
dya, eu ii scot pe huni daca e vant afara, mai bine imbracati si cu ceva pe cap. sigur, daca nu-s f raciti sau cu febra.
sunt de acord cu Paula, raceala o dai in primele 2-5 zile, cand e destul de probabil sa nici nu stii c-o ai, n-ai simptome evidente. daca totusi ai simptomele si tot iti duci copilul in colectivitati, nu e ok. si eu ii plimb pe stradute,, daca inca avem muci sau tusim.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
babytza, hai o data cu vestile alea!!!! Doamne ajuta!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Si vroiam si eu sa intreb ceva Daca e vant puternic afara dar puternic nu asa adiere chiar daca sunt 16 grade ii scoateti pe copii afara???? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
eu nu il scot...in astfel de zile il scot seara, dupa 18-19, ca se potoleste vantul
azi l-am scos nitel, desi e cum ai spus si tu...ne-am plimbat vreo 20 de m cu vantul in spate si l-am luat in brate...ridica vantul un praf...asha ca am fost intr-o vizita si o sa-l scot pe seara
nikolici spune:
De abia ne-am intors de afara...grav din ce in ce mai grav, a urlat dupa toate jucariile pe care de altfel le-a si primit, insa i s-a pus pata rau rau pe un dezinfectant din tricicleta unui copil.Nu va spun ce a fost s-a trantit pe jos, are niste julituri dragute in genunchi, a fugit de mine si a fost cat pe ce sa o loveasca un leagan, cred ca la mm a fost, cu mine in spate la 1 m, si-a schimbat dintr-o data traiectoria direct spre leaganul ala, nu am avut ce sa fac am luat sacul de cartofi si dusa am fost spre casa.
Ce ma fac cu copilul meu?![]()
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claudinna
eu nu il scot...in astfel de zile il scot seara, dupa 18-19, ca se potoleste vantul azi l-am scos nitel, desi e cum ai spus si tu...ne-am plimbat vreo 20 de m cu vantul in spate si l-am luat in brate...ridica vantul un praf...asha ca am fost intr-o vizita si o sa-l scot pe seara www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Si la noi e un vant puternic e un praf ...nu l-am mai scos sper ca mai pe seara sa se potoleasca vantul si iesim atunci.Lui Andrei nici nu ii place deloc vantu sta cu ochii inchisi si vrea in brate sa isi ascunda fata
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Muuh spune:
Eu am studiat problema unei scoli si in conditiile in care locatia este a mea investitia minima initiala este pe la 20 000 Euro. De exemplu legea iti cere ca intr-o scoala cu clasele 1-4 sa ai 15 microscoape, nu, nu ma intrebati de ce va rog frumos.
Nocom spune:
dya noi iesim si stam cat rezista copila cu vantul in ochi.. dar de iesit iesim oricum...
nikolici nu prea ai ce face, noroc ca este doar o faza. Se va dezobisnui, numai ca tu trebuie sa ai rabdare in aceasta perioada si sa-i explici calm de fiecare data cum trebuie sa se comporte...
O sa treaca... 
nikolici spune:
nocom promiti ca e doar o faza, ca in stilul asta ma si bate in curand
.
dya dc. e vant puternic nu ies deloc, la praful din Bucuresti...yac.
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Dau eu startul da?
piolica piolica piolica