Bobocei de sept-oct 2008 (270)
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:
Nocom, pai ma tenteaza in ideea in care ar cauta asociati, au nevoie de ceva banutzi etc. Adica, in ideea de afacere din care sa imi iasa bani de traiul zilnic, cat si ca sa zic asa un loc de munca unde sa ma duc si cu copiii dupa mine... daca prinzi ideea ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Banuiesc ca daca ma intorc in septembrie la serviciu ma voi obisnui incet incet si mi se va parea normal sa muncesc ca sa imi permit diverse standarde pentru mine si copii.
Doar ca acum simt altfel. Si vad altfel. Vad ca Teo nu are nevoie de niciun standard, Radu cu atat mai putin, ei ma vor pe mine langa ei. Si mi se pare normal sa le ofer asta, dar in mod inteligent, pentru ca nu ar folosi nimanui sa raman de azi inainte acasa pe veci.
Stiu asta sigur, soacra-mea s-a pensionat devreme si barbati-miu practic a urat-o pentru cat statea pe capul lui, sufocandu-l. Normal ca nu vreau asa ceva, fiecare are nevoie de spatiul lui, de o ocupatie... de o viata.
Pe de alta parte ma uit la sotul meu care munceste de da in branci si nu pe mare lucru, ma uit cum lui i se pare normal sa vina de la serviciu si sa gaseasca totul calm si linistit acasa ca el sa poata intra frumos la el in birou, sa mai munceasca nitel pana pe la 2-3.
Ce viata e asta? Sa muncesti non-stop si sa ti se para normal si de dorit sa muncesti seara si noaptea pentru a doua zi la serviciu????
Nu inteleg.... zau ca nu inteleg. El nu-si doreste timp liber, sa iasa undeva, nu-si doreste nimic decat sa il lasam in pace ca sa-si FACA TREABA?!?!?! Ce pusca mea viata e asta.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
ada, si eu imi strofoc mintile in cautarea unei idei de afacere care sa imi permita mai mult timp cu Thea.....fac o gramada de scenarii, gasesc hibe la orice si apoi imi e teama de sa nu imi perd banii
intr-adevar ar fi mult mai usor cu unu/doi asociati, ne-am mai incuraja reciproc si s-ar iesi la liman.....
in fine, eu inca as vreas a gasesc afacerea ideala in care sa nuinvestesti prea mult dar totusi sa iti iasa un pic mai mult decat castigi la servici.....si daca s-ar putea ceva care sa mearga, barem o vreme, in paralel cu jobul actual.....
din ce scriu aici, o idee ar fi sa incep ceva in online....dar ce anume mai exact nu stiu....
anamona spune:
mimihoo, lasa campul din spate, sa vezi ce aer curat avem in fata, de la padurea de peste drum ![]()
nikolici, multumim frumos, nici voi nu sunteti mai prejos :)
abe, la noi doar la unghiute se lasa cu cantec, noroc cu bona ca i le taie atunci cand doarme.
nerantula, T se trezeste minim de vreo 3-4 ori pe noapte, de fiecare data adoarme doar la san
cat despre trezitul de dimineata, T se trezeste la 7 odata cu mine...noua ne convine, pot sa o alaptez astfel de dimineata.
Azi de exemplu ne-am trezit la 8, pentru ca am ramas cu ea acasa.
Mai are nopti cand se trezeste pe la 5, dar daca vede ca nu e nicio miscare in pat, dupa vreo 30-60 de minute in care se foieste de pe o parte pe alta, vorbeste, ne ciupeste etc, reuseste sa adoarma, la san evident. Tot e bine ca ramane cu noi in pat, nu se apuca de excursii prin casa
kllemi spune:
buna fetele si noi o zi da, una ba...nu mai fac fatza..ieri de ex: a trebuit sa las copilul cu socrii si sa fug ca descreierata sa ii iau ceva sotului de ziua lui, dupa care am venit acasa cuilca repede copilul(ca nu putea sa adoarma fraa mine), dupa care pune-te pe calcat a venit sotu' intre timp sa trezi copilul iar am plecat la cumpararturi si uite asa sa facut noapte....si nu mai zic ca, am impresia ca o sa ingrosam si noi randurile celor bolnaviori...sa trezit cu febra si nu ma lasa deloc sa ii pun termometru
..deci nu stiu cat are, dar oricum simt ca frige....ce sa mai spun ca de doua luni suntem in tratament de imunizare...deci ce sa mai spun..si cu bolile astea 
babytza ma bucur ca nu mai ave-ti febra..dar nu imi place ca nu vrea sa mearga
...chiar nu stiu ce sa zic...parerea mea este sa il mai lasi vre-o doua zile pina se mia inzdraveneste el mai bine si sunt convinsa ca o data ce o sa se simta mai bine nu va mai sta el asa, fara sa alerge dupa o jucarie sau sa urce pe cal
...zic si eu...
-ici multi si muuuuulta putere
ada ma bag si eu la gradinitza cu pricina
...dar nu prea dispun de finante..eu stiu poate un imprumut ceva...ar ajuta la ceva...si nu te mai gandi ca sigur vei putea sa iei parte cu ei la toate copetitiile la care vor participa...sigur va fi atunci o ferestra sa poti face asta
lumi sa inteleg ca sau mai obisnuit cu cresa???? super misto...bafta multa in continuare...eu cred ca am abandonat ideea ptr. moment nu stiu cred ca si din frica bolilor...in fine..ma mai gandesc inca....aaaaaa.....si apropo ne-am luat carutzu acela de 100 de lei se pare ca rezista, cat? nu stiu, acum ![]()
...dar e ok
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Paula poate nu ma crezi dar nu apucasem sa vad ce ai scris tu deschisesem fereastra de raspunsuri inainte de postul tau si intre timp am vb si la tel si apoi am terminta de scris si postat.Deci nu era cu aluzie la tine.
Insa eu raman la parerea mea si eu asa am si facut cand Andrei a fost bolnav il duc afara dar doar la plimbare pe stradute nu in parc nu in apropierea copiilor exact cum a zis Babytza.Chiar daca e sub tratament eu consider ca inca e tot bolnav.Stiu ca la gradi ii primesc asa indeosebi la particular deoarece acolo unii parinti se duc si spun pai eu platesc asa ca trebuie sa il tineti...
Sa nu te superi dar eu asa gandesc ca e fair play e ceva de genu ,,ce tie nu-ti place altuia nu face" pt mine.
Babytza soricelul va alerga in curand azi maine ai sa vezi.Patreaza-ti optimismul si fii tare cum te stim noi!!!
Cu gradi particulara si eu am fost interesata acum vreo 2 ani dar studiind mai bine problema mi-am dat seama ca e o investitie mare si nu prea imi permiteam.Insa acum mi-ati dat o alta idee daca ai 1-2 asociati trebuie sa mearga mai simplu.Deci Cristina nu vii tu incoace???Ca eu indeplinesc conditiile pt functia de director![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Morning: unghii: le taie tai. Urechi: vrea sa se curete ea; o curat cand vad ca se scarpina acolo sau cand stiu sigur ca are apa. Acum mai am 2 bete, sper s anu uit iar sa-i cumpar
.
Trezit oaptea: cred ca o data, pe la 4, ddar nu e o regula, acum doua nopti s-a trezit mai des. Dimineata insa aproape dinora-n ora suge, si vad ca si productia mea s-a conformat la program. Nu ma mir ca nu mananca pana dupa 12... Asta cu intorsul celuilalt sna o are si anda, uneori doar pune palma pe el, alteori se joaca invartindu-i capatul intre degete. La inceputsimteam ca-mi rasuceste creierii,a cum m0-am nesimtit. Cu sanul stang oricum eu am probleme in a i-l da, deci nu sunt escaladata.
Nerantula, tu cum iti dai seama ca vrea lapte, plange? Spuneai ca mergi prin casa - aceeasi camera banuiesc, nu? Foarte aiurea ca tocmai acum ati incepu sa-l mutati in patul lui, cand tu ai nevoie de somn mult.
Cu gradi e foarte complicat intr-adevar si nu trebuie decat foarte multi bani... si niste autorizatii afurisite rau. Eu voiam afte school, copiii de scoala nu plang
.
Nocom spune:
Ada asociati sigur nu vor, deja sunt pe ultima suta de metri, nu duc lipsa nici de fonduri... Daca vrei, mai vorbim pe tema asta....in caz ca te hotarasti sa-ti faci tu una iti vor spune toti pasii si actele de care ai nevoie si pe unde sa umblii...bla bla...
lumi nu am putut sa nu ma gandesc la hunii tai....
http://www.youtube.com/watch?v=X7mOzWQSnaQ&NR=1
Beeey, daca vreti aer curat ca la anamona, am eu teren de vanzare intre lac si padure langa Bucuresti!!! fix la buza padurii...![]()
![]()
![]()
![]()
A adormit matza, dau o fga pana la kidex, sa vad pe ce mai sparg banii....
dyanira spune:
Si vroiam si eu sa intreb ceva
Daca e vant puternic afara dar puternic nu asa adiere chiar daca sunt 16 grade ii scoateti pe copii afara????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Dyanira da, dar cu ceva de fas si o bandana la gat. Daca-si duce mainile la cap si se stramba ii dau si o caciula / palarie cu urechi.
.
Nici mie nu-mi place sa vad cum copii muciosi sau care tusesc se joaca la 2 metri de fata mea
Stiu, pe de alta parte, ca de tuse se scapa greu si nu le-as putea condamna pe femeile care-si aduc copiii acolo. Dar mucii curgatori... sunt altceva. Poate teoretic nu-s asa contagiosi, dar bacteriile si virusururile alea sunt foarte rezistente, raman pe locul de joaca si o zi intreaga. Personal incerc s-o sterg pe maini cu touch inainte de a-si baga de prea multe ori mainile in gura. Ieri a mancat nisoip deci oricum nu pot preveni accidentele. Acum ce-o fi o fi, avem granule homeopate, ne tratam... Ieri a stranutat pe seara de doua ori, dar am uitat sa-i administrez vreun remediu :)) azi n-are nimic.