Bobocei de sept-oct 2008 (270)
Raspunsuri - Pagina 11
Mimihoo spune:
Buna dimineata,
anamona ce frumos trebuie sa fie la voi, aveti camp in spate, aer curat ...
Sofia a avut vreo 2 zile in care s-a trezit la 6 dar n-am bagat-o in seama si a adormit la loc. Ea doarme langa mine in pat incepand cu ora 3, in general. Se trezeste doar pentru transfer patul ei-patul nostru ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
gaia.nevia spune:
Am revenit. Nu vad selectia, probabil am ratat-o, o fi expirat.
A plans Teo azi, cel mai rau din toate zilele. Nu l-am lasat plangand, dar am plecat pe sest, din doua rele am ales-o pe asta, ca nu-i ok nici sa-l las urland si tavalindu-se, nici sa plec fara sa ii spun ca va plange oricum mai tarziu.
Inca nu m-au sunat, deci se descurca. L-am lasat cu una din directoare uitandu-se la poze cu colegii de gradinita pe laptopul ei, invata numele si deja ii cam recunoaste, bag sama ca a stat ceva pe la laptopul acela.
La modul foarte serios ma gandesc sa incerc si eu sa deschid o gradinita, cresa, sau un fel de day-care unde sa poti lasa copilul cateva ore etc, ma rog, dupa posibilitati. Inca nu stiu cu ce se mananca dpdv juridic chestia asta, si mi-e destul de clar ca nu am cum s-o fac singura. Deci... daca mai vrea careva din voi sa se gandeasca la ideea de a-si tine copiii pe langa ea la munca, la gradinita proprie... sariti cu propunere. Sunt anii cei mai faini ai lor, si ai nostri impreuna cu ei, si imi vine sa urlu de fiecare data cand ma gandesc ca ma voi intoarce la serviciul meu nemilos de-la-noua-la-cat-da-Domnul.
Ieri am oprit la o trecere de pietoni ca sa traverseze o mamica cu baiatul ei de vreo 10 ani, veneau din parc de la o lectie de tenis. La ora 14. Am plans, pe bune am plans, si m-am gandit ca eu n-o sa am niciodata posibilitatea asta, ori nu voi avea bani de lectii de tenis, pian, limbi straine, gradinita, etc dar voi avea timp... ori voi avea cum plati diverse astfel de activitati, dar nu voi avea cum sa particip cu ei in niciun fel, va trebui sa platesc pe cineva sa mi-i duca-aduca... Arrrghhhh...
Deci am vorbit serios. Vreau sa intreprind ceva care sa fie si profitabil si sa-mi lase timp sa fiu cat mai aproape de copiii mei. Mai vrea careva?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Neata
Si noi ne-am decalat ora de trezire. de la 10 la 9.
Azi a plans dupa taica-su cand a plecat la servici.
Ada si eu tot prospectez pentru a deschide o gradi..dar e cam complicat. In primul rand se pare ca directorul nu poate fii oricine..ci cadru didactic cu gradul II.
Nu vii la Craiova? sa facem impreuna?![]()
Mai nasol e cu spatiul..trebuie sa ai suficient..plus gradina pentru joaca.
MA intereseaza si pe mine subiectul..asa ca daca dai de mai multe informatii..sau stii pe cineva care are ..please share
babytza spune:
Ada si eu sunt interesata, am si zis ca as vreo o gradinita, insa imi lipsesc finantele ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
Despre imunizare, nici eu nu cred ca alaptatul ajuta `100% impotriva virusilor, insa eu personal nu prea sunt cu medicamentele de orice natura ar fi ele.
Insa daca un doctor ar considera ca, copilul meu are nevoie de o cura de imunizare as face-o altfel de capul meu niciodata.
nerantula de trezit la noi e de-a dreptul horror.Azi noapte daca am dormit 2 ore cu totul,
.Si frate si urca suge la una o freaca pe alta in somn , pe urma singura se schimba, escaladandu ma fara probleme.Nu vreau sa numar , de fapt nu am cum sa numar.
abe par, o pipetan la baie, ii pun putin balsam si rapid o descurc, unghiii groznic, urla rau dar rau.Nu suporta deloc.Buric, ce anume sa curat la buric o spal la baita si in rest nu fortez nota pe acolo, urechiuse nu ma prea bag la curatat cu betisoare sau alte chestii, o sterg cu prosopelul cat sa nu ramana apa atat cat vad si pot ajuta uscarea.
abe mi-au placut pozele voastre la nebunie, mica gradinareasa murdara de atata treaba facuta in gradina.![]()
anamona am vazut si pozele voastre, sunteti tare fotogenice si moderne.Frate si se vede meseria apartului, alta viata cu un aparat tare.
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
joy

pt samburelul drag din burtica, sper ca te-ai mai linistit acum ca esti 100% sigura ca e acolo
.
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
neatza!
si noi tot matinali, Edi la 06.10 si Robi la 07.15. De 2 saptamani se trezesc in jur de 07.00, dar e chiar ok asa, ca tot pe la 08.15 plecam spre cresa. e bine ca nu trag eu de ei sa-i scol, vedem la iarna.
joy

, ma bucur mult ca e totul ok cu samburelul! s-o tineti tot asa!
babytza, ma gandesc la voi, astept sa ne spui rezultatul analizelor. off, te imbratisez cu drag, o sa fie bine!

nerantula, cu Trixera ai incercat? ti-am mai spus parca, la noi Exomega nu a ajutat deloc... si atentie si la alimentatie, la peste de ex.
cristineescu
, acum ca spui imi aduc aminte ca pana in 6 luni si hunii au fost diagnosticati cu hidrocel. o fi tot asta, n-o fi trecut, cert e ca ma ingrijoreaza, incep sa-i controlez obsesiv si ce citesc pe net ma sperie. luna viitoare mergem neaparat la control de specialitate, macar sa scap eu de un stres. oricum, pana la 3 ani nu intervin in niciun fel, iar daca e vorba de operatie, atunci o sa aman si mai mult, cat se poate. merci de raspuns!
abe, si la noi e jale cu toaleta zilnica/saptamanala. unghiile le tai in somn, cu uscatorul s-au mai obisnuit, a fost jale la inceput, cu urechile e iarasi greu, trebuie sa-i pacalesc si nu tine decat la cate o ureche
. e o etapa, va trece si asta, eu una ma adaptez din mers si refuz sa ma stresez si din asta. pupici.
ada, si io si io vreau gradi! f serios vorbind! sau macar sa ma angajezi la tine la gradi, daca altfel nu merge...![]()
azi fac hunisorii 1 an si jumatate
! le-am dat trusa de prim ajutor pe care o cumparasem, printre altele, pentru Iepuras. sa-i vedeti cum alearga cu stetoscopul la gat, sunt tare haiosi! aaa, si azi au sosit si Piticii Duni, sunt incantata!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
gaia.nevia spune:
Si la noi e cu cantec taiatul unghiilor. La urechiuse sta fara probleme, la spalat pe cap la fel, mai greu cu uscatorul dar ne descurcam.
Buric - mai rar curatam, adica spal si clatesc la baie, uneori se mai aduna acolo si iau usor cu un betisor daca il prind linistit. La fel umblam si la putza, trebuie decalotat din cand in cand, dar na... daca mai mult se zbate decat sta, mai rarutz...
Pe dinti se spala singur, nu ma lasa deloc pe mine, si nu-mi mai da periuta inapoi. De obicei il pandesc s-o arunce prin casa ca sa ia altceva, altfel urla de zici ca i-am luat-o cu dinti cu tot.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nocom spune:
Neata,
Joy felicitari mami pentru saburic si inimioala lui!!!
Sa ai sarcina usoara si beb 2 la termen!!!! Mai face tati un jurnal si pentru surioara Sofiei?!?!

babytza iti tin pumnii pentru annalize, mai ai putin si sunt gata. hai ca o sa fe bine! 
Ada ai atins o coarda tare sensibila!!! Simt exact acelasi lucrri ca si tine, dra o gradinita... nu prea ma tenteaza.... daca vrei informatii spune-mi caci am niste prieteni ff apropiati care abia si-au facut gradi, probabil in toamna ii dau drumul.... sua poate la anul ca acum abia au construit-o!! au facut de la zero o gradi P+2 cu 1000mp/nivel!!!
Nu stiu ce sali de bal au facut acolo....
No, ai prins ideea... 
abe Dariei ii pot taia unghiutele la maini uitandu-se la TV dra la picioare numai in somn... la somnul d epranz dupa in primele 15 minute cand doarme adanc. La buric nu facem toaleta, urechile ma lasa sa le sterg, de pieptanat ii place... cam atat
PUP