Bobocei de sept-oct 2008 (270)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada ce sa zic...vreau si eu la "gradi" lui Teo
Nu merge nici asa, am incercat. Daca nu vrea, se lasa pe vine si gata. Sau sta nemiscat in picioare pana il iau in brate.

abe cam la fel si la noi, zici ca il picuri cu ceara cand vrei sa faci vreuna din cele enumerate de tine Nu mereu, adica uneori e chiar cooperant, insa de cele mai multe ori e cu cantec

Oana

Nerantula in rest e ok. Nu mai facem febra, e bine. Insa destul de ciufutel. Ca vrea aia, vrea ailalta, nu ajunge acolo, daca ajunge ... nu mai vrea acolo

Si se tarsaie ca rama pe covor ....imi vine sa ma duc la balamuc

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, v-ati gandit sa incercati la un psiholog de copii? S-o fi blocat in ceva, isi doreste ceva de la varsta la care mergea ca ramutza, nu stiu ... daca fiziologic totul e ok .. sper sa nu te superi pe gandul meu

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Nerantula nu am de ce sa ma supar Dar ideea ca l-as mai duce la inca un doctor nu e ok pentru el. Ar fi doar inca o trauma psihica pentru el. E satul de dr pana peste cap. Numai daca intru intr-o institutie urla cat il tin plamanii Acum numai daca se uita un strain la el si vine spre el , e jale ....
La cate analize a facut, ii e frica de moare de dr. Sta lipit de noi ca un pui mic si neajutorat ( cam asa si este )
Zilele astea crede-ma ca doar in fund nu l-am cautat Scuzati expresia, dar asa este .... Oare acolo o fi problema ???
Fac si eu haz de necaz sa nu o iau pe aratura, scuzati o mama nebuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, sugestia era pentru un psiholog, nu psihiatru si poate nu e nevoie sa fie si David de fata. Merge unul din voi, descrie evenimentele, probabil vor fi si alte intrebari nelegate strict de momentele de acum si poate apare un sens nou al comportamentului lui Daviduca. Ar fi o discutie cu parintii, nu o consultatie. Psihologul nu e medic.
E doar o parere ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

'neatza
Ada - esti selectata la concurs, ai sansa sa dai rasp corect

Mergi la inceput

Am prins ideea, insa momentan nu mai merg nicaieri. Astept sa vad ce spune dr de analize si o sa intreb ce ne sfatuieste sa facem mai departe.
O sa fie bine, stiu asta , simt asta . Doar ca as vrea sa il vad mai repede pe picioare ( la propriu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, sustin si eu ideea cu psihologul de copil.
Adica poate nu e stralucita comparatia dar eu imi aduc aminte de logoped....care chiar daca ideea lui era sa ajute un copil cu deficiente de vorbire, modul in care o facea si mediul in care o facea erau foarte potrivite pentru un copil.
Nu stiu cum e cu psihologii de copii..dar ma gandesc ca e posibil sa nu arate chiar ca doctorii aia clasici, sa aiba cabinete dragute...zic si eu....

LE:acum am citit postul tau.Atunci asteapta macar analizele...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Acum am reusit sa recuperez cu cititul....
Babytza - nu se deplaseaza nici pt un lucru pe care si-l doreste? Incearca sa il chemi, sa il atragi cu fel de fel de chestii ca sa-l stimulezi...Uff ce emotii mai ales ca nu stii ce poate fi asta....Multa putere mami!!
Nerantula
Joy - felicitari si o sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Neata,

ce bucurie pe noi! au venit berzele! la propriu:D

ne-am trezit cu un stol mare de berze pe campul din spatele casei

o sa descarc si fotografiile in curand..

sper sa fie un semn

Mergi la inceput

Iti dai seama ca daca nu isi revine o sa merg peste tot cu el, oriunde este nevoie, numai sa rezolvam problema. Insa azi, maine , avem nevoie de o pauza de spitale, cabinete, dr, ne-dr

Mergi la inceput