Bobocei de sept-oct 2008 (270)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
scuze pt mesajul ala lung si agramat de peste zi, i-am dat send asa aiurea ca luam suturi de la anda.
Care Anda azi si-a turnat vreo zece lopeti de nisip in cap azi. I-am luat tot felul de ustensile de nisip, inclusiv o basculanta pe care o plimba prin casa stand pe burta, exact ca un baietoi.
Eu nu i-am dat rochite pe anul asta dar mi-ati facut o pofta...
300 spune:
Anamona ai dreptate cu alaptarea. Rezistenta la boli e subminata de multi factori, de exemplu daca bebe a avut bafta sa aiba o infectie pe caile respiratorii foarte devreme, ramane predispus racelilor la fel ca oricine, Copiii se refac greu si o vreme raman cu imunitatea slabita.
Am observat ca, daca prind eu boala, A face o forma mai usoara decat a mea. Sau nu se manifesta deloc. Daca ia ea boala, e la fel de virulenta cum ar fi la mine
300 spune:
joy, asta e super veste! sa va traiasca, sa va faca fericiti si sa te bucuri la maxim de sarcina.
babytza spune:
Neata 
Cafea cu lapte 

, cioco calda si pepsi 

Trezirea la 6:20 
Raport : nu ne ridicam inca...deloc.
Analizele ies la 12.
Joy ma bucur tare mult pentru samburel 

abe imi pare rau ca nu te simti bine
Multi pupici pentru voi 

Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Neatza! Poftiti la cafea
, pepsi
, ceai, laptic si mic dejun, ca tot nu am dat niciodata.
Gruia a trecut la program de vara, se trezeste la 6:30
..de tot adica, fara sa socotim trezirile de peste noapte.
Va rog sa-mi spuneti, boboceii alaptati de cate ori se mai trezesc sau, ma rog, nu se trezesc, dar se ataseaza la san peste noapte? La mine astea sunt treziri, ca eu nu pot dormi cat suge el, nici nu impartim acelasi pat pentru somn, numai pentru alaptat vin eu in patul lui, asta inseamna drumetii prin casa de cateva ori pe noapte.
Abe, Niko, mi-e mila de voi pentru starile de rau si greata, stiu cum e, eu am mai scapat de ele, nu de tot, dar nu mai e asa crancen ca pana acum vreo 2 saptamani. Tot imi vine sa
dupa ce beau apa, insa pot manca aproape orice. Burtica se vede din ce in ce mai bine, kg au inceput sa se acumuleze, mai rapid decat in sarcina cu G, dar nici nu ma retin la mancare ... plus ca pe perioada greturilor ceea ce puteam manca erau mai ales carbohidrati in diverse forme ..
Lumi, si Gruia are un out flotant, tot asa a zis pediatra, ca se rezolva pana pe la 2 ani. Deocamdata ii dau pace.
Ceea ce ma ingrijoreaza este ca a reaparut dermatita atopica, e plin de pete mari, rosii si uscate si Exoderma nu mai ajuta
... si petele se extind ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Nerantula spune:
Babytza, te-ai miscat mai repede cu bunatatile
Imi pare rau ca soricelul inca nu vrea sa mearga ... dar in rest cum se comporta?
Joy, felicitari pentru samburel!
Sa creasca mare si sanatos in burtica pana la 40 de saptamani!
neghinita
tzitziri spune:
Nerantula, si David de vreo 2 zile tot la 6.30 se trezeste.Dar nici eu nu mai sunt obosita la ora aia asa ca ne trezim impreuna.
Noaptea se mai trezeste de vreo 2-3 ori. Incep sa bag iar umidificatorul ca mi se pare uscat aerul in camera si cred ca si de aia se trezeste.Trezit inseamna cum zici tu ca mufeaza repede si nici macar nu deschide ochii.Si pentru ca inca doarme cu noi si pentru ca eu sunt genul care adoarme repede pentru mine nu e nici o problema.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Neatza!
muuulta, vreau!!!
Joy, felicitari! (adica felicitari inca o data
, ne bucuram si noi de cate ori te bucuri tu!)
Am intrat doar sa va salut, ca fug cu Teo la gradi
(nu vreau la gradi!!! Vreau la alta gradi?
Ca cum ar fi?
Vreau la CHEILE GRADI-STEI!!!!)
Radu nu mai are febra, dar n-am avut curaj sa-l duc si pe el azi... desi TL ma tot usuieste.
Babytza, daca il tii tu merge? adica sa il tii de torace si el sa paseasca, cum faceai cand inca nu stia sa mearga.... Ma gandesc ca poate ajuta niste "exercitii" asa... Oricum multi multi pupici, ma gandesc la tine!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
abe spune:
neata
si noi ne trezim la 6.30 de vreo cateva zile!! mie imi pica ochii de somn, nu stiu cum sa o mai tin in pat, dar nu mai adoarme. si-i gata de joaca!
am si eu o intrebare: voi puteti sa le taiati unchiile, parul, sa le curatati buricul, urechile fara scandal?
ca eu nici nu ma pot apropia de unele zone...
mami de Maria si
8+
Nerantula spune:
Abe, de vreo luna ma lasa sa ii tai unghiutele de la mana, i-am aratat cum fac eu la mine si, incet-incet, ba cu un ochi la tomsi jerry, reusim. Acum chiar ma duce el la sertarul cu forfecuta, daca ii zic sa ii tai unghiutele. Buricutul .. nu mai umblu la el, la urechiuse ma lasa cu betisorul ca ii zic ca trebuie sa scoatem soriceii de acolo ... tot asa ii scot si vreun mucusor din nas .. mai prost e ca vrea sa execute si el operatiunile (inclusiv la unghiute) si trebuie sa fiu foarte atenta la miscari, sa nu isi faca vreun rau.
Oana, multumesc de raspuns
Eu adorm greu la loc, trezirile de peste noapte inseamna minim o ora de somn pierduta, uneori doua, insa daca somnul e foarte fragmentat, nu mai inteleg nimic de el, iar dimineata ma ia de odihnita 
neghinita