Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
azi m-am intalnit cu o cunostinta...si cand a vazut ca suntcam socata ma intrebat daca stiu la ce m-am inhamat cu al doilea...ce nu ne ajungea un copil? cred ca era invidioasa ea nu are nici unu
iti dai seama la mine,la al treileaaaa ce fetze fac????
si stai ca inca nu m-a vazut cartierul,ca am iesit pana acum cu pardesiu sau pulover deasupra ,si inca nu s-a cunoscut,dar deja se face cald,msi cand oi afisa burta,sa te tii !
am avut multe intrebari de la prietene,gen:si il tii?dar te-ai gandit bine ?dar sigur ?dar trei??

ultima a fost zilele trecute,nici nu stiam daca sa ii spun,dar daca nu spui cand afla zic ca ai avut ceva de ascuns..si asa gandindu-ma daca da sau nu,in ideea ca ea nu are copii si vrea,pana la urma zic nu am de ce sa ascund,ce naiba am 15 ani?si ii spun,reactia a fost in multe taceri,ce naiba trei?? dar de ce trei?oleeei,dar cam mult ! si apoi tacere,nici o felicitare sau vreo urare...

Mie imi e foarte greu sa cred in gelozie si invidie,nu prea ma impac cu explicatia asta,nu pot sa cred ca exista lume care sa faca asa din invidie...mai degraba cred ca sunt persoane care raporteaza totul la ELE,si raspund ca si cand ar fi persoana lor in joc,si asta eu nu inteleg,domleeee nu e vorba de tine aici,e vorba de mine;de ce nu te poti detasa de problema ta?
Asta nu inteleg oamenii,sanu mai raporteze totul prin filtrul gandirii lor .
sunt oameni care nu ar face nici in vise 3 copii,si ii inteleg,e normal ca fiecare sa faca ce isi doreste,dar unii uita ca nu e vorba despre ei,ca altul are alte criterii sau dorinte !

asa cum eu pot intelege pe cel care nu isi doreste copii.
sau pe cel care isi doreste doar unul.
doar nu putem fi toti la fel.

dar unii oameni tind mereu sa isi impuna stilul lor de viata si gandirea.

apropos de ceea ce zice DRAGAICA,si eu cunosc o persoana care banuiesc ca nu putea face copii,pe vremea cand o intreba toata lumea zicea ,stiti cum sunt oamenii,intreaba mereu persoanele care nu au copii,pe mine ma zapacisera !
si persoana asta spunea ca nu vrea pt ca au deja un copil,pt ca sotul avea un copil ramas in custodia lui,cu prima sotie.
mie mi s-a parut just raspunsul,si la inaltime ! ca sa aflu in timp,cele mai multe spuse de ea,ce batai ii aplica baiatului de cativa anisori,pe care il cresteau defapt bunicii ,nu tatal,nu ei impreuna,iar ea doar iesea pe geam si il striga atunci cand il vedea ca se murdareste,si ii aplica bataile,la fel cand dadea firimituri pe jos,si de fiecare data cand nu era bibelou.apoi l-au lasat bine merci la bunici pana la 18 ani,si au plecat din tara,si cu anii spunea ca spera sa nu vina la 18 ani pe capul ei..Deci afland in timp ca nu acel copil era motivul pt care nu dorea ea copii,ca nici nu il iubea nici nu il crestea,ca mai simplu era sa spuna:nu vreau copii! asa am dedus ca probabil nu putea,altfel nu ai de ce sa minti,stiu ca persoanele care nu isi doresc o spun sus si tare !

sunt si persoane care nu suporta vestile de gravide,nu suporta copiii altora,ii uraste efectiv,dar nu din gelozie,ci pur si simplu in perioada respectia de viata nu suporta copiii,majoritatea facnd propriii copii si devenind fanatici,si de obicei cer de la cei din jur ceea ce ele nu au facut niciodata:atentie,zambete...

Dragaica,ce am ras la mesajul tau.iti dai seama ca pe mine ma intreba insistent daca sunt sigura la 3 luni??dar il tii???
de parca ma mai auzise vreodata de vreun avort! eu ii ziceam ca toti 3 au fost doriti,ca ne-am dorit 3,ca nu au venit la 20 de ani,si o tinea "dar totusi,nu e cu 2 cum e cu 3..te-ai gandit bine?esti sigura?..treaba ta...dar nu e doar material,e si psihologic..." si nu se mai oprea.iti dai seama cand i-am spus ca mi-as fi dorit chiar sa fie gemeni acum la a treia sarcina!!!?

stiu si o poveste cu soacra-nora..ma rog ,mai multe ca astea sunt mii.
nu a fost cazul meu,era o pereche care facea copil la 20 de ani,necasatoriti,vaaaai a ramas gravida intentionat sa il apuce !!! de parca nu mai erau barbati pe lume,el neavand nimic in plus fatza de ea! la al doilea copil soacra a propus avort,a vorbit cu medicii si se tinea de capul lor,avorteaza hai hai hai,spunea la lume ca nu vreaaa ,eu ii propun sa o duc pe maini bune si ea nu vrea ! ca si cand ii propunea ce?
in final,copiii sunt mari acum,adolescenti,bine merci.

aa,si cum spune si ELADEEA,daaa,mi s-a spus si despre criza de multe ori " pai faceti copii pe criza??"
stiti ce am raspuns la asta?
"pai daca e criza si nu avem ce manca,si nici munca,ce sa facem altceva decat copii,ca sa nu ne plictisim?"

ALINA-
Citat:

Aelita, listeria nu se distruge prin fierberea laptelui? (nu pasteurizare)
eu stiam ca nu,ca trebuie temperaturi f inalte.poate stiu si fetele mai bine.
de listeria asta mie imi e frica pt ca da nastere prematura,printre altele.
si e la noroc:o iei sau nu o iei.

CARMEN ce spui de femeia aia din Malaiezia ca iti trimiteaaaaaaaaaa???
mai spune-ne despre ele,chiar nu stiu nimic.
cat concediu de maternitate aveti acolo?

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

off Doamne cum e viata, pe noi ne compatimesc cu 2, ca o sa fie greu, ca-s o gramada de bani pentru 2, etc......
Ne-am facut calculu inainte de transfer, cand am hotarat sa punem 2, spre bucuria noastra s-au agatat amandoi de mami

Clar sunt hormonii, v-am povestit ca plang la reclamele cu masini, mai ales la una cu un track de la Dodge, Doamne ce mai rade sotu de mine

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Dragaica, marginalizata e poate mult spus, in schimb un gust amar si parere izolata, ma simteam ca o femeie din alta epoca, dar a fost scurt, m-am dat peste cap si mi-a trecut.
Din saptamana 20, poate si putin mai devreme, piticotul asta face niste valuri in burta, da niste sutane, uneori am impresia ca el se pregateste pentru niste sporturi extreme, se vede prin bluza efectiv cum face valuri. Maica-mea mi-a povestit ca la frate-miu o durea de i se punea pe suflet in ultimele 2 luni, ii aplica strumful o karata...

Racusor, sa-ti fie de bine masajul. Nu te ingrijora, nu ramane bb rusinos, stiu eu

Alina 21+ cu
gargarita

Sa stii ca e frumos sa fii din alta epoca ! Si sa lupti pana la capat in ceea ce crezi tu ca e bine indiferent ce zice lumea! Cam asa m-am simtit si eu acum cand nu mi s-a inteles intentia..Asa ca daca vrei putem plange una pe umarul alteia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

hi, mi-am schimbat semnatura ca azi am implinit 25 saptamani fix!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor voi ati simtit mai tare bebeii dupa 20 de saptmani???
La mine parca sunt inca firave miscarile

Dragaica eu da,chiar de cateva zile o sitm tare,chiar vad si prin bluzita.si simt s cand sunt in picioarenu numa cand stau jos relaxata cum era inainte.sigur ii vei simti mai tare peste cateva zile,stai fara griji

Bianca 20+

E clar tre sa ai astept un picut sa ai creasca ca sa-i simt asa cu ar trebui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor ma bucur asa mult ca ai gasit mai multe inclusiv in pret,sigur te vei simti mai bine dupa gimnastica si masaj.e bine ca acum stii ca retii si apa,si poate cu ajutorului sportului vei putea sa elimini putini.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pt fetele care nu simt mult sau deloc miscarile:e posibil sa miste noaptea ,cand dormiti !
la mine toti au miscat mult noaptea.de multe ori ma trezesc din diverse cauze,si misca mult mult,adica deja misca atunci cand abia ma trezeam..si simteam initial asa ca prin vis..si adorm in miscari multe.
la alte sarcini imi spunea sotul,cand dormeam,ca el tinea mana simisca mai mult decat ziua.
asa ca se poate ca si la voi sa fie la fel,si sa nu va fi trezit exact atunci.
pe timpul zilei,daca va miscati mult,ei sunt ca si leganati si dorm mult.noaptea,cand dormiti,burta e relaxata,liniste,si incep ei frecusul!

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:

Fetelor voi ati simtit mai tare bebeii dupa 20 de saptmani???
La mine parca sunt inca firave miscarile

eu de 3 saptamani il simt din ce in ce mai tare si tot de 2-3 saptamani se simte la mana.

la celelalte sarcini,dupa 21 sapt se vedeau miscarile cu ochiul liber,scotea calcaie ascutite,coate,ziceai ca am alian in burta
Cred ca la doi nu va fi asa vizibil .probabil unul se plictiseste mai tare.in doi isi fac de lucru acolo si nu mai au treaba cu tine

19+

Deja ii simti la mana, ma pui pe ganduri, o fi ceva in neregula cu ai mei???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Dragaica chiar la reclame la masini?

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Salutare,

Of of, dragi imi sunteti toate... si va tare multumesc;
Draguteor bumblebee, aelita, lalala13 si voi toate, sa va povestesc...mi-a cam trecut durerea din stanga a mai ramas doar spaima ca atunci cand ma ridic sa ma tina in partea stanga, capul e in semifierbere adica trece...
Dupa ce i-am pus in alerta pe toti din familion, care si ei azi au fost vai de ei, tata a facut un pic de febra, sora are un bebe de 9 luni si i s-a umflat obrazul- are o celulita si amigdale inflamteiar baietelul de 5 ani tocmai a facut varicela si eu...cu durerea mea ce sa mai zic;
Am sunt pe doctorul ginecolog si a zis ca daca n-am tensiune mare si temperatura sa iau in continuare no spa, sotul a trebuit azi sa plece in delegatie si l-am tinut numa in telefoane- bebe mi-e rau ce ma fac cand vii?- l-am stresat vai de el...
Si acu mi-am adus aminte de ceva..ieri dimineata am mancat cartofi prajiti si azi dimineata am repetat operatiunea...si cred ca asta mi-a pus capac...gaze, constipatie si tot ce v-am povestit...Imi pare rau pentru ce-am facut iar voi sa nu faceti ca mine...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
Deja ii simti la mana, ma pui pe ganduri, o fi ceva in neregula cu ai mei???????

nunu nu !!! vezi ca am scris intre timp inca un mesaj cu explicatii "de noapte"
la celelalte odisee erau multe mamici care nu simteau deloc,si toti copiii au fost sanatosi !!!
mai e o proba:la ecograf ii vedeti cand misca?da ! si ii simtiti?nu ! deci nu e problema lor,ei misca de nu au aer !! dar poate ca depinde de cum sunt asezati ca sa dea tare in perete.
ai mei toti 3 au fost asezati in dreapta jos.zici ca traiesc aceeasi sarcina !
cand misca spre interior,se simte altfel,mai slab..se confunda.dar cand misca spre exterior,se simte tare,deci dupa cum le place lor si unde sa dea !

ai tai dau mana unul cu altul,joaca carti,nu iti fa probleme,isi fac de lucru intre ei ca uita de tine sa iti mai dea un branci

19+

Mergi la inceput