Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Dragaica chiar la reclame la masini?

Bulina 25+ cu poznas

Nu rade.....ca nu-i de ras .....barbatamiu ma intreaba de ce nu planga la reclama la Mercedes sau Lexus si plang numai la reclamele Dodge, cica e clar ca baiatul lui stie cat e de proasta masina

Iti zic, hormonii astia te aduc in pragul nebuniei.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Off, asta cu alaptatul e grea. Imi doresc din tot sufletul sa fie suficient si de caliate, sa ia bb in greutate cum trebuie. Vorba lui Carmen, ma preocup de sani dupa. Am o prietena care a avut cantitativ mai mult decat suficient, dar calitativ.... nu lua bblina in greutate, avand colici, mamica a avitat fructele, legumele, tot ce fermenteaza, adevarul e ca nu stiu de unde mai putea avea ce trebuie lapticul ala.
Fetele care ati mai alaptat, voi ati papat de toate in timpul alaptarii? Stiu ca sunt totusi chestii de evitat, gen fasole, prune, altele mai stiti?

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Aelita aici nu am deloc concediu de crestere, sunt angajata cu contract cu clauze(fac copil pe palaria mea dupa muulte tratamente dar sefii stiu si ma vor lasa mai libera), atat eu cat si sotul lucram in media, si chiar daca legea spune una se face cam alta in functie de clauzele angajatorului, lucrez de 7 ani la firma asta si stiu ca nu ma vor da afara dar stiu ca trebuie sa fie si pe acolo, nu mereu dar din cand in cand!
Sa nu mai spun ca locuim intr-un apartament foarte mare 500 metri patrati si cand vine si bebelina nu voi mai avea timp de nimic, intre tot (nu stiu nimic despre un nou nascut decat din carti dar ne dorim din suflet!)
Si sa mentionez ca nu am parinti,, deci o parere avizata, sau cineva pe care sa contez!
Cu Malaezia, aveam o prietena de fapt super simpatica dar foarte poasesiva, cand nu-i raspundeam suna incontinuu, si imi facea scene si toate cele, pana intr-o zi cand ma chiama receptionera la serviciu sa ridic un pachet, il desfac la receptie si era un borcan cu sange uscat in interior si un soarece mare/ sobolan asasinat!
Am chemat politia, stiu ca ea avea vodoo personal pe care il suna de fiecare data si cultul soarecilor, dar nu m-am asteptat, pana la urma au descoperit-o la serviciu ca autoare si au concediat-o!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

KAtERINA-sper ca esti mai bine !

Bumblee-medicii aici imi spun ca nu exista studii clare care sa spuna ca face ceva rau,din ceea ce mananci,laptelui,ca toate sunt ipoteze dar nimic stiintific dovedit,si ca prin urmare mananci orice nu iti face rau,si daca observi totusi ca bebe e mai agitat,elimini anumita mancare,dar nu inseamna sa elimini prea multe ca undeva clar e o greseala.
fructele in nici un caz nu se elimina,sunt importante si NU dauneaza sub nici o forma.
daca e vreun fruct care iti face rau,da,dar nu fructele in general.
eu am evitat doar varza,piperul..si cateva care oricum am considerat ca maaare pierdere nu ar fi !!
dar cele esentiale cu vitamine si fier,nici gand sa le eliminati!!!!

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Aelia si eu simt bebele foarte mult seara cand sunt gata sa adorm,atunci incepe ea gimnastica,eu incep sa rad sii spun sotului ca sia inceput si potza mica activitatea,imi e asa de draga Doamne.mie mia spus doctorita ca bebele inca e mic ca sa ii simt manutele si picioarele cand le misca,si simt atunci cand se intoarce,inseamna va bebe meu face dea tumbe de am impresia ca mi se intoarce tot acolo.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

nunu nu !!! vezi ca am scris intre timp inca un mesaj cu explicatii "de noapte"
la celelalte odisee erau multe mamici care nu simteau deloc,si toti copiii au fost sanatosi !!!
mai e o proba:la ecograf ii vedeti cand misca?da ! si ii simtiti?nu ! deci nu e problema lor,ei misca de nu au aer !! dar poate ca depinde de cum sunt asezati ca sa dea tare in perete.
ai mei toti 3 au fost asezati in dreapta jos.zici ca traiesc aceeasi sarcina !
cand misca spre interior,se simte altfel,mai slab..se confunda.dar cand misca spre exterior,se simte tare,deci dupa cum le place lor si unde sa dea !

ai tai dau mana unul cu altul,joaca carti,nu iti fa probleme,isi fac de lucru intre ei ca uita de tine sa iti mai dea un branci

19+

Joaca carti , ma intreb cum interactioneaza intrei ei in burta, ce discutii filosofice au

Sa stiii ca aseara am visat ca miscau.....acum ma intreb daca am visat sau ei chiar miscau

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Hbro, cum a fost abordata problemqa, tu pareai mai din viitor, dar nu-i nimic, mai am vreo 2 costumatii de sec XIX.

Dragaica, daca are Aelita dreptate? si joaca strumfii carti

La mine strumful am impresia ca asteapta sa ma auda vorbind, sau sa ma misc mai mult si trece la sport, ori sunt eu nebuna, ori chiar se trezeste, si de fiecara data cand sotul pupa burta (zgomotos) si vorbeste cu el, reactioneaza si incepe iar sportul.

Spuneati la un moment dat ca intraunterin un bb doarme cam 20 din 24 h, la noi nu e chiar invers, dar sta mult mai mult treaz, numai ce simt eu (nu stiu daca citeste ceva sau are vreo activitate mai putin solicitanta). Nu pot face o presupunere, privind orarul lui dupa nastere pe baza programului actual?

Aelita, si eu m-am gandit sa elimin picantul, saratul si altele de la care nu are niciun beneficiu, dar am auzit multe si am zis sa intreb persoanele cu experienta.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vai,CARMEN,ce spui tu acolo despre nebuna aia????????
cred ca acum nici in vise nu ai mai baga una in casa,chit ca ar fi buna,dar iti va aduce amintiri,oricum iti e frica..
in general,sa stii ca doua culturi diferite ca sef si angajat de cele mai multe ori nu dau randament,pt ca nu se inteleg,angajatul incearca sa faca pe cont propriu dupa propria cultura(mai ales cand e vorba de copii la mijloc),impotriva dorintelor sefului..Normal ca nu e mereu asa,ca sunt oameni care se adapteaza,dar cei mai multi aleg un post de munca din necesitate si nu de drag...din pacate.si nu se dedica trup si suflet.eu stiu multe pvesti de bone care faceau doar de capul lor,nu ce li se spunea .ca ele stiu mai bine!si e greu sa le verifici.

revenind la maniaca aia depresiva...periculoasa femeie !!!! sper ca nu ai mai avut probleme din partea ei,ca vad ca poate fi capabila,mai ales din razbunare.
despre chestia aia ai aflat ce semnifica ,in cultura ei sau a cui o fi??asa de curiozitate macar,ce a vrut ea sa faca prin gestul ala?
e prima oara cand aud de soareci in magie neagra,nu ca as sti prea multe,dar auzisem de gaini,etc..
doamne,ce dezaxata una lume !!!

am inteles cum e la tine cu concediul,altfel in general cate luni ar fi cocediu de maternitate?
aici sunt nici 4 LUNI !!!!
asa ca nu exista optiunea stat in concediu pana la cresa/gradinita.
Cresa incepe la 4 luni,din pacate ,pt cei mai multi.
ma bucur ca in Romania au concediu de 2 ani,ceea ce ar trebui sa fie peste tot !

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Hbro, cum a fost abordata problemqa, tu pareai mai din viitor, dar nu-i nimic, mai am vreo 2 costumatii de sec XIX.

Dragaica, daca are Aelita dreptate? si joaca strumfii carti

La mine strumful am impresia ca asteapta sa ma auda vorbind, sau sa ma misc mai mult si trece la sport, ori sunt eu nebuna, ori chiar se trezeste, si de fiecara data cand sotul pupa burta (zgomotos) si vorbeste cu el, reactioneaza si incepe iar sportul.

Spuneati la un moment dat ca intraunterin un bb doarme cam 20 din 24 h, la noi nu e chiar invers, dar sta mult mai mult treaz, numai ce simt eu (nu stiu daca citeste ceva sau are vreo activitate mai putin solicitanta). Nu pot face o presupunere, privind orarul lui dupa nastere pe baza programului actual?

Alina 21+ cu
gargarita

credca reactioneaza cel mai mult la zgomot,eu dimineata cum m-am trezit nu simt nimic,dar cum am vb oleaca cu sotu...hop si ea,cand incep sa pap la fel,probabil aude mancarea cm se duce la vale in stomac,dar de fiecare data am realizat ca se misca cand mananc,cand vorbesc,cand ascult muzica si cand is reclamele la tv si se mai aude un zgomot mai ciudat

Bianca 20+

Mergi la inceput

Carmen , nici eu n-as mai vrea malaezianca, clar! Nasoala experienta..

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput