Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
Cris, mergi la Kidex? Te rog te rog sa imi zici si mie ce ai gasit si ce ti s-a parut mai interesant. noi mergem sambata dimineata, cred ca va fi mai nebunie ca azi, asa ca nu stiu cat rezist pe acolo. o sa incerc sa merg la prima ora. si la noi sunt primele cumparaturi! mercic ![]() ![]() ![]() ![]() si weekend placut! ![]() Bulina 25+ cu poznas |
Da, avem in plan pt azi. Daca nu reusim, maine dimineata sigur suntem acolo, pt dupa-amiaza plecam din Buc, si vreau neaparat sa ajungem la targ. Dau raportul dupa vizita
Cris
23+ cu
Creatza11 spune:
buna dimineata si de la noi!!!
Eu astazi m-am trezit cu un chef de curatenie....nu m-am apucat de curatenia de Pasti inca si mi-am gasit tocmai ziua de azi pt asta. Norocul meu a fost ca am sunat-o pe mama sa vina la mine pe la 10.30 sa ma ajute cu geamurile, si surpriza, azi e sarbatoare, deci ma apuc de maine, sper sa ma mai trezesc cu cheful asta!
Oricum, eu termin repede curatenia.....stau la apartament cu 3 camere, insa 2 camere sunt goale golute, nemobilate. Deci mai ramane doar bucataria, baile, holul si camera noastra, pe care, oricum le fac in fiecare sambata, insa acu mai sterg si geamurile si spal cele 4 covorase mititele pe care le am, ca doar vine Pastele, nu?
Tin sa va precizez ca nu am mai intrat de marti pe net, erati la cap 57, aseara, cand m-am intors din Bucuresti, erati la 59, iar acu, de dim, la 60.Deci, in concluzie, am stat vreo 3 ore aseara si inca ceva de dim sa recuperez si eu. Pai cand sa mai apuc sa mai si scriu, mai fetelor?
. Cu toate astea, va trimit multi 
ca tare dragi imi sunteti!
Ieri am fost si noi (eu cu flacaul, ca tacs-o a fost la munci)la Fundeni, unde trebuie sa mergem mereu dupa fiecare eco. Partea nasoala e ca la noi o zi la Fundeni inseamna trezit la 5.30 dim, plecat la 6, si intors inapoi pe la 18-19 seara, si mai merg si singurica, dar nu ma plang deloc, m-am obisnuit, iar ziua de ieri a fost superba. Dupa ce mi s-a luat sange la 10 dim, a trebuit sa astept pana la 14-15 rezultatul, deci s-a plimbat fata ,s-a relaxat intr-un parculet cu burtica la soare pe o bancuta, a citit, a mancat mere, a vorbit cu bebe, a fost bestial, cald si aer curat, Doamne ca de cand asteptam o zi ca asta, sa ma plimb PE JOS ca-s satula de masina.......Si, ca totul sa fie perfect, au iesit si analizele bune....
Vreau sa spun ca am ramas oripilata de cele 2 scorpii: soacra nebuna a lui bts-ovi si fosta prietena a lui Carmen.
numai pumni in gura le-as trage.....Carmen, bine ca ai scapat de ea, iar bts-ovi, important pt tine este doar sotul si bebe, ea sa macane
ca oricum cu asta ramane, nepoti ciuciu.
Dragaica,sincer, la mine nici acu nu-l simt pe bebe....foarte vag si nici nu-mi dau seama daca e el sau nu, nici macar flutursi parca nu sunt. O singura data am simtit ca si cum imi batea inima mea acolo in burtica (exact asta a fost simtamantul), in rest nimic, si crede-ma ca stau si ma rog sa-l simt, sa vad ca-i bine. La eco de vineri, el se misca pe acolo, nu facea cine stie ce tumbe dar nici pe loc nu statea, se intorcea ba cu spatele, iar cu fata .... Oricum, pana acum l-am simtit de maxim 3 ori, daca a fost el in toate cazurile....si noi am facut azi 20 sap ..... si-mi vine sa plang cand vad ca voi toate vorbiti de bebei tare miscatori....

20+ cu un
invingator
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Cate paturici(subtiri gen prosop) de invelit cumparati? Eu am 2, or fi de ajuns? http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 21+ cu ![]() |
Eu zic ca sunt suficiente. Eu pe langa paturici din bumbac mai am si din acelea grosute care se pot pune in landou iarna, sa stea copilul ca intr-un sac de dormit, sunt cu capse sau fermoar.
Ah, si pentru invelit se recomanda cele din bumbac cu gaurele, sa nu si le traga bb pe fata sa se axfisieze. Eu sunt la al treilea si tot nu am din acestea, la primul nu stiam, la al doilea am folosit ce aveam.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+
Iulia Alexandra
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfini, delfinute!!
Anca eu le fac sa nu ma stresez in iunie si iulie(nascc la sf iulie!), si vreau pe caldurile alea cand nu se poate sa ma relaxez
, sa stiu ca am tot pregatit! La mine in inceputul lui iunie va fi totul gata, si nu ma gandesc la ce e mai rau!
Lala bravo pentru tensiune!! Sora ta e bine, nu?
Fetele mersi pentru gandurile bune indreptate catre sora mea!
Aelita mersi de sfaturi, aici sunt calduri din alea mari, 40 grade vara, asa ca ma voi pregati!!
Fetelor voi luati umidificator pentru bebe?
Michelle ce repede!!! Cand a masurat toate oasele??
Nu mai stiu ce am vrut sa mai scriu![]()
Sa aveti o zi frumoasa, ce bine de voi ca aveti targ!!!
Criss si eu conduc, nu am stiut ca am nevoie de cenmtura speciala!!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu 
tina_80 spune:
Buna dimineata gagici!
De la ora 8.30 citesc la voi....dar pana la urma v-am "dovedit"![]()
Racusor, tare matinala mai esti! Multumim pt micul dejun!
Mycya, te asteptam cu vesti bune de la eco!
Elena, Florentina, va multumesc pt ca m-ati adus cu "picioarele pe pamant"...am uitat ca azi e sarbatoare! In cazul asta plec si eu de-acasa
. Plimbare placuta Elena!
Michelle, felicitari pt fetita! Sa fiti sanatoase!
Victo, Carla, refetitor la femeia care ma ajuta la curatenie.....intr-adevar nu este o suma mare, e chiar mica!
Eu sunt din Braila si aici o femeie iti munceste cu aprox 40-45 lei/zi. Eu colaborez cu ea de vreo 3 ani si ne-am inteles de la inceput sa vina in fiecare sapt.(vroia sa fie sigura pe acel venit saptamanal).
Eu am un apartament cu 2 camere (48mp)...deci e f mic si mobila nu am f multa. Imi spune ca atunci cand vine la mine, se relaxeaza, chiar daca imi calca rufe numai mie, pt ca in alte case mai mari nu are timp si de calcat.
Ea cere un pret in functie de cum arata casa si ce e de facut in ea, nu pt nr de ore.![]()
Carla, nici eu nu am stiut exact ce inseamna FIV....aveam niste cunostinte generale. Am ramas cu gura cascata, nu stiam de anestezie si de multe......Acum imi dau seama cat este de pretioasa sarcina la voi trei (Sheri si Dragaica). Ati facut mult mai multe sacrificii decat noi, celelalte. Bravo voua!
Sa va dea DD multa sanatate!
Eu am vrut sa raman insarcinata in oct 2008 ca sa il nasc vara,(asa imi facusem planul
), pt ca eu sunt nascuta toamna tirziu si sotul iarna. Nu am ramas cand am vrut, dupa am cununat si ma gandeam cum sa arat eu cu burta la gura
, ca nasa... si am decis sa mai amanam pt cateva luni(ce fel gindeam acu ceva vreme
)
La un moment dat am intrat in panica si am crezut ca e posibil ca unul din noi sa nu fie fertil. am inceput analizele, atat eu cat si sotul, am facut si histerosalpinografie si multe altele.
Iar in oct 2009 am ramas insarcinata si uite cum am sa-l nasc eu in vara lui 2010 cu ajutorul lui DD.
Va doresc la toate multa sanatate si sa ne vedem la scutece in aceeasi formula!

Sa aveti o zi superba!
Maya
tina
22+ cu 
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui Otiliav
Eu zic ca sunt suficiente. Eu pe langa paturici din bumbac mai am si din acelea grosute care se pot pune in landou iarna, sa stea copilul ca intr-un sac de dormit, sunt cu capse sau fermoar. Ah, si pentru invelit se recomanda cele din bumbac cu gaurele, sa nu si le traga bb pe fata sa se axfisieze. Eu sunt la al treilea si tot nu am din acestea, la primul nu stiam, la al doilea am folosit ce aveam. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra |
Mersi Otilia, eu nu am nici o idee, sotul e fericit ca va am pe voi
Eu ma gandeam ca rochita aia de dormit e suficienta pentru iarna!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata delfini, delfinute!! ![]() Anca eu le fac sa nu ma stresez in iunie si iulie(nascc la sf iulie!), si vreau pe caldurile alea cand nu se poate sa ma relaxez |
nici eu nu ma gandesc la ce este mai rau, si nu vreau sa sperii pe nimeni dar ma gandeam ca poate sunt eu defect
, intradevar imi e greu sa ma gandesc la cumparaturi pana nu am siguranta 100%, numai eu stiu prin ce emotii am trecut cu vlad...pana l-am tinut in brate si am stiut ca e bine!eu o sa nasc la inceputul lui august undeva intre 1 si 15 august!
eu sunt nascuta pe 29 iulie!!!!...
+19s cu chitibus ELENA-MARIA si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Cris2010 spune:
Fetelor, si eu l-am simtit pe bebe mai tarziu. Incepand cu saptamana 21 l-am simtit la mana, in s 22 se vedea si la suprafata burticii, iar in saptamana asta, 23 face balet. In ultimile zile s-a pus rau cu vezica mea. CAnd ma mai "mangaie" la vezica am senzatia ca fac pe mine
, dar e pe moment. Nu va zic, cand chiar vreau la toaleta si-mi da un ghiont, e musai sa ma duc
.
Cris
23+ cu
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui aelita Am gasit un mesaj inceput aici,nu l-am trimis ,nu? cand sa inchid calculatorul,sa merg la nani,am dat de el.l-oi fi mai trimis odata,nu face nimic...
la noi abia dupa septembrie,oct cred ca ne invelim. pe iarna va fi nevoie de mai multe,ca se usuca mai greu,dar de inceput iti ajung. mai repede scutecele,simple,din panza.vara sunt bune si pe pielicica goala. cand ma gandesc cat de cald o sa fie si cate bube or sa ii umplepe la gusulite ![]() in iunie Andres avea o luna si era rosuu de bube de caldura! nici gand de invelit. la voi poate se face mai racoare. HBRO hai nu te supara tu,asa se intampla la toate odiseele,apar contraziceri din diverse subiecte.nu e cazul sa pleci din asta ! 19+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Acum imi pica si mie fisa ca eu am gandit strict la cazul meu, vara in Norvegia, adica o toamna in Romania
Aelita fata inteleapta.Si mi-am mai adus aminte ceva, in special pentru plimbareti
. Foarte utile sunt si paturicile de unica folosinta, daca mergem intr-o vizita si schimbam bb pe patul gazdei sau mergem la un picnic si il schimbam in landou, sau la magazin, sau in aeroport. Eu am o salteluta de schimbat la geanta carutului, puneam bb pe ea si sub salteluta o paturica de unica folosinta care se poate arunca dupa aceea sau cum decide fiecare in functie de caz. Adica intr-o vizita mai lunga n-avea sens sa arunc paturica dupa prima schimbare ci doar cand se termina vizita.Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+
Iulia Alexandra
anca_vlad spune:
la mine e pe vezica de la inceput, am abonament si daca plec de acasa si stiu ca am ceva drumuri de facut sigur intru de vreo 3-4 ori la toaleta pana plec sa fiu sigura ca nu am surprize pe traseu!
Explicatia primita a fost asa, e normal la a doua sarcina dupa cezariana sa merg de fff des la toaleta pe zi, deoare ce la cezariana au treaba cu vezica care este lipita de uter si trebuie data la oparte in timpul interventiei ca sa il poata scoate pe bb!!!!!!!!!!
+19s cu chitibus ELENA-MARIA si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)