Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Eu nu am spus ca nu este bine, ci doar ca se face un abuz. Apoi "conceperea artificila" este o ultima tentativa de a avea un copil, la fel cum si nasterea prin cezariana ar trebui sa fie, dupa parerea mea, ca o ultima alternativa. Iar "scoaterea matelor" si pe vremea egiptenilor tot de medici era facuta Ce am scris eu nu a fost cu intentia de a deschide o dezbatere, fetele si-au dat deja cu parerea, decizia este pur personala si nu tre sa se "atace" nimeni. Pana la urma de asta intram aici sa ne spunem parerea, nu sa ne-o impunem, sa schimbam impresii, sa ne ajutam, sustinem. Chiar nu inteleg de ce ai luat atat de personal cele spuse de mine. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si ![]() |
Eu una personal nu as blama pe cei care concep pe cale artificiala..e ultima sansa de a avea un copil a unui om si fiecare trebuie sa incerce orice pentru un copil.nici eu nu-s de acord cu cezarienele decat in cazul in care chiar este nevoie de ele.iar cu alaptatul, sincer mi se pare aiurea sa ai lapte si sa nu dai la copilul tau.nu vreau sa supar pe nimeni, dar mi se pare corect sa-i judeci pe oameni pentru ce fac ca sa aiba un copil.eu cunosc cel putin 3 cazuri de oameni care sunt disperati sa aiba un copil si le e imposibil aproape..nu vreti sa stiti cata suferinta inseamna asta.la un moment dat mi-a fost atat de mila incat ma gandeam sa le zic sa ii ajut cumva sa aiba un copil (mama surogat).
am luat cu filozofia de dimi
pupici

Laura
21+
paula_m spune:
Buna dimineata!! Si o zi insorita!!
Si eu mananc sarat, dar chiar nu pot renunta la sare, am sa caut si eu in farmacie sarea de care zicea Lalala, dar parca sa renunt si la sare e prea mult...stiti si voi povestea cu "sarea in bucate"![]()
In privinta cumparaturilor, inca nu am cumparat nimic, am primit doar hainute, o gramada, dar tb sa-mi comand un dulapior pt ele, sa le spal si sa le calc, si prin iunie ne vom apuca si noi de umblat prin magazine.
Am auzit ca in unele farmacii,(Sensiblu, de ex) se gasesc gentute care cuprind tot ce tb pt nastere. Stiti ceva de astea?
Paula,
22+ cu 
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui aelita pt fetele care nu simt mult sau deloc miscarile:e posibil sa miste noaptea ,cand dormiti ! la mine toti au miscat mult noaptea.de multe ori ma trezesc din diverse cauze,si misca mult mult,adica deja misca atunci cand abia ma trezeam..si simteam initial asa ca prin vis..si adorm in miscari multe. la alte sarcini imi spunea sotul,cand dormeam,ca el tinea mana simisca mai mult decat ziua. asa ca se poate ca si la voi sa fie la fel,si sa nu va fi trezit exact atunci. pe timpul zilei,daca va miscati mult,ei sunt ca si leganati si dorm mult.noaptea,cand dormiti,burta e relaxata,liniste,si incep ei frecusul! 19+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
El simt pe bebe mai mereu..uneori ma trezesc si noaptea si simt miscari, dar cel mai tare a fost sotu, care mi-a povfestit el cum dormeam eu linistita, a venit si a pus mana e burta si cica bebe era foarte activ...era foarte incantat de situatie. aseara a fost soacra pe la noi si bbebe facea gimnastica..i-am zis sa puna mana si ii dadusera lacrimile de emotie...o mai iert de diverse cand o vad asa la copilul emu

Laura
21+
anca_vlad spune:
bb acum cred ca face nani ca sunt si eu in pat cumintica, dar daca incep sa ma invart incepe si bb schiul!![]()
![]()
+19s cu chitibus ELENA-MARIA si fericita posesoare de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 'Neata dragele mele! Racusor, matinala ca de obicei. Multumim de tratatie . Eu de cand am ramas insarcinata nu mai suport cerealele, desi inainte erau preferatele mele.Eu n-am luat absolut nimic pt bebelusa. Sper sa-mi iau azi revansa. Mergem la targ cu ganduri mari: patut, carut si puiericultura mica. Poate gasesc perna gravidei (ziceti voi sa fie umpluta cu bumbac?) si mai vreau si safe belt pt centura de siguranta. Maine plecam la tara (n-am mai iesit din Buc din decembrie![]() ![]() ) si eu trebuie sa conduc. Cris 23+ cu ![]() |
Cris, mergi la Kidex? Te rog te rog sa imi zici si mie ce ai gasit si ce ti s-a parut mai interesant. noi mergem sambata dimineata, cred ca va fi mai nebunie ca azi, asa ca nu stiu cat rezist pe acolo. o sa incerc sa merg la prima ora.
si la noi sunt primele cumparaturi! mercic

si weekend placut!

Bulina
25+ cu
poznas
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad am si eu o curiozitate, de ce va grabiti sa cumparati lucrusoare pt bb? eu am lasat treaba aceasta pt luna iulie cu toate ca e ff cald-dar parca e pprea devreme! fara suparea sunt doar curioasa nu superstitioasa! +19s cu chitibus ELENA-MARIA si fericita posesoare de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Anca, eu nasc in prima saptamana din iulie
Bulina
25+ cu
poznas
anca_vlad spune:
sunt mai ieftine la kidex eu ma gandeam sa fac o tura in europa dupa ce imi va trebui pt bb!
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
Anca, eu nasc in prima saptamana din iulie Bulina 25+ cu poznas |
ce sa zic...bravo voua si bafta multa la cumparaturi1
eu la prima sarcina la 24s am intrat in spital si am stat vreo 12s asa ca ...
Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui aelita Carmen,deci ai scapat de maniaca! sperca de acolo nu are ce sa iti faca ! cat despre femei,eu am constatat aici intre vreo 15 ginecologi prin cati am trecut in ultimii ani,ca barbatii nu ca sunt neaparat draguti,ca nici ei nu sundar sunt mai indiferenti,nepasatori,sa zicem,femeile in schimb una draguta zambitoare,restul ACRE.deci mai mult decat nepasatoare,acre,rele,puse pe cearta,priviri ascutite. si eu care alegeam numai femei. am zis ca poate e o coincidenta,ca inca nu am intalnit 100de ginecologi ca sa fac statistica completa,asa din 15 pot spune ca e doar intamplare personala. dar eu credeam ca barbatii trebuie sa fie mai rai in ginecologie,ca nu stiu cum e sa fii femeie.pe cand femeile credeam ca stiu prin ce trecem si au mai multa grija.si am observat cu uimire si dezamagire ca sunt mai rele tocmai ele,pt ca gandesc de genul" ete na,toate vrecem prin asta,ce atata vaicareala !",pe cand un barbat nu stie cum e si din afara cred ca isi inchipuie ca e mai rau decat ar suporta el fizic.ca stioti cum e sa vezi rana altuia si sa nu o fo experimentat-o niciodata,ca ti se pare mult mai grea?asa cred ca e psihologic la EI,si la ele invers,ca au cam trecut prin asta,si daca din intamplare nu le-a durut nimic,nu te vor crede.sidaca le-a durut,parca se razbuna subconstient ,si spun" hai ca nu esti singura care trece prin asta"-ca si cand iti ia durerea ideea asta,ca sufera toata omenirea:))) cred ca ati inteles,vorbesc doar despre cele 15 pe care le-am intalnit eu. am intalnit una draguta foc,zambitoare,imi venea sa o iau acasa concluzie:Care e draguta,e muuuult mai draguta decat un barbat gineco,care e ceeel mult amabil.cel mult! deci ei sunt cam de mijloc,intre nepasator si amabil.iar ele la extremele:acritura-draguta. 19+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
eu pana acum am mers la 3 gineco femei si unu barbat...la care am si ramas.femeile..vai de capu meu, rautacioase,cem 'violente'..in schimba medicul la care merg acum e super ok, nu ma deranjeaza cand face control..are si o asistenta dragutza, deci ca idee (si o mai zic catev adin rietenele meele), mai bine la gineco barbat decat femeie.
Laura
21+
ciristina_serban spune:
Salutare si de la noi...
Nu reusesc sa mai recuperez din ce ati scris, dar sunt alaturi de voi... si mai intru si va mai citesc printre picaturi...
Nici eu nu am luat nimic pentru bebe, si nici nu m-am agitat, pana nu stim si noi de e fata...de-i baiat...!?? Oricum maine merg la eco si sper sa ne arate, ca nu mai pot de nerabdare...
Abia dupa aceea o sa incep sa cumpar ce e necesar. Oricum hainute la Razvan eu am primit la greu, incat nu a fost nevoie sa cumpar prea mult in primul anisor..
Tineti-mi pumnii la eco...am mari emotii.
Odihniti-va azi, plimbati-va, e sarbatoare. Si mai e si foarte frumos afara...![]()
Va pup
si va doresc sanatate multa tuturor.
Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 20+
Razvan

18+ de 
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
(n-am mai iesit din Buc din decembrie