Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
bumblebee spune:
Eu o iau din loc, ma intorc mai la amiaza, sotul e liber, e sarbatoare asa ca mergem in vizete.

Alina
21+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bamboletta
medicul tau e la medcenter?si eu as vrea sa merg sa fac o ecografie nu mai am rabdare pana in aprilie si nu stiam unde sa merg...ce medic ginecolog este acolo?stii cat costa 3D-4D ? felicitari pt "pasarica" ![]() chiar nu vazusem intrebarea ta... in 2006 cand am facut cursurile Lamaze la maternitarea Elena Doamna la d-na doctor Nichita,facea si cursuri de puericultura sau dadea adeverinta...dar pe mine nu ma interesat prea mult... cauta pe google natalisplus.org si intra pe site-ul ei poate gasesti mai multe info.... Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Da, eu merg la Medcenter pt ca firma noastra are contract cu o firma de asigurari de sanatate care lucreaza cu Medcenter si se mai deconteaza o parte din analize, consultatii, ecografii.
Nu pot spune ca sunt 100% incantata de dr., dar ca si aelita am dat si eu numai peste dr. grabiti/ zoriti/ acrituri (6 la numar: 4 femei si 2 barbati). Intr-adevar barbatii mi-au placut mai mult ca si dr.
In schimb am inteles ca e un dr. f bun si asta ma consoleaza (e femeie). Ecografia morfologica a durat mai putin de 20 minute, nu mi-a explicat nimic, mi-a aratat fata lui bb insa eu si sotul nu am putut distinge nimic
Sotul e de parere ca e cam superficiala si stau si ma gandesc daca e cazul sa caut alt dr. sau sa raman tot la ea. Pare dura, serioasa si e mereu scurta si succinta, nu da explicatii decat daca intreb eu.
Cu siguranta daca as fi avut o sarcina cu probleme as fi ales alt dr.
Ecografiile costa 60-70 lei (nu mai stiu exact ca eu nu am platit nici una, insa am auzit cand a platit o clienta).
Medicii sunt cei de www.medcenter.ro/pentru-tine/consultatii/ginecologie/" target="_blank">aici.
Daca mai vrei detalii putem discuta pe PM sa nu acaparam tot forumul
O zi buna tuturor!

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu
anca_vlad spune:
am si eu o curiozitate, de ce va grabiti sa cumparati lucrusoare pt bb?
eu am lasat treaba aceasta pt luna iulie cu toate ca e ff cald-dar parca e pprea devreme!
fara suparea sunt doar curioasa nu superstitioasa!
+19s cu chitibus ELENA-MARIA si fericita posesoare de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
lalala13 spune:
Cris2010 eu am fost nevoita sa renut ca am probleme. dara daca nu papi multa sare si nu ai alte probleme nu cred ca trebuie sa te stresezi cu asta. la mine a venit de la doctor recomandarea asta cu tot cu un regim mai special, ca daca nu e posibil sa nasc prematur.
anca ba uite eu sunt superstitioasa, si asa le admir pe cele care deja fac cumparaturi si eu nu am curaj inca
. dar cred ca e vorba de fiecare cum planifica. eu o sa am si ajutor, asa ca nu vreau sa ma stresez acum ...am pus deja ochi pe patut ,carut s.a.md., ramane numai sa mai cumpar.
----------------------------------------------
my somebody.... 
22+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
anca_vlad spune:
cred ca o sa aplic regula mea de aur in acest caz....vazand si facand!![]()
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 Cris2010 eu am fost nevoita sa renut ca am probleme. dara daca nu papi multa sare si nu ai alte probleme nu cred ca trebuie sa te stresezi cu asta. la mine a venit de la doctor recomandarea asta cu tot cu un regim mai special, ca daca nu e posibil sa nasc prematur. ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 22+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Aha, acum am priceput. Lala, multa sanatate iti doresc, iar bebe sa stea cumintel pana la termen
.Anca, nici eu nu ma grabesc. Cred ca nu constientizez inca pana nu-l tin in brate ca vom avea un copilas

. Ma mai impulsioneaza fetele, harnicutele care deja au purces la cumparaturi si listute. Eu sunt convinsa ca azi, desi ma duc cu ganduri mari, parca vad ca nu iau nimic. Sunt o fire tare nehotarata, mai ales cand am de ales intre multe variante.

Cris
23+ cu
anca_vlad spune:
eu de cumparaturi efective ma voi apuca abia cand ma voi vedea in saptamana 34-offf offff tot patitul e priceput!
dar fac studii de piata pe net-pana atunci trebuie sa ma documentez pt camera lui Vlad ca incepe scoala la toamna!
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
michelle1981 spune:
Fetelor e normal sa doara burta (ca niste intepaturi radiale) in zona buricului? De aseara ma tot doare..
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu 
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Fetelor e normal sa doara burta (ca niste intepaturi radiale) in zona buricului? De aseara ma tot doare.. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu ![]() |
eu zic ca da..si mie mi se intampla
----------------------------------------------
my somebody....

22+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
anca_vlad spune:
BUMBLEBEE
--------------------------------------------------------------------------------
Off, asta cu alaptatul e grea. Imi doresc din tot sufletul sa fie suficient si de caliate, sa ia bb in greutate cum trebuie. Vorba lui Carmen, ma preocup de sani dupa. Am o prietena care a avut cantitativ mai mult decat suficient, dar calitativ.... nu lua bblina in greutate, avand colici, mamica a avitat fructele, legumele, tot ce fermenteaza, adevarul e ca nu stiu de unde mai putea avea ce trebuie lapticul ala.
Fetele care ati mai alaptat, voi ati papat de toate in timpul alaptarii? Stiu ca sunt totusi chestii de evitat, gen fasole, prune, altele mai stiti?
Alina 21+ cu
nu vreau sa readuc in discutie subiectul cu alaptatul, dar sa iti raspund!
eu la vlad am alaptat 7 luni(a renuntat singur dupa ce am inceput diversificarea si mi-a venit menstruatia-laptele si-a schimbat gustul si nu i-a mai placut)
am mancat ce am dorit mai putin citrice si am fost ff atenta in periaoada de inceput cu ce mananc cand erau si colicii fff puternici atunci am mancat mai mult fiert si m-am ferit de ceea ce baloneaza-cartofi, fasole, varza, mazare-am mancat carne de vita rasol supe multe, spanac, morcovi-sa vezi numai ce sillueta am obtinut in 4 luni eram de invidiat!
Dupa 3-4 luni nu am mai tinut cont chiar asa si nu au fost probleme!
am nascut prin cezariana la 35s(indicatie terapeutica era prea riscant pt bb si pt mine sa nu putem face fata travaliului) si am avut lapte incepand cu a doua zi de am hranit bb-ii de la reanimare prematuri si amlasat lapte de rezerva...
sanii nu mi s-au lasat deloc-chiar nu am simtit nici o deferenta majora-poate au mai intrat la apa dar cam atat!
Stiti regula de aur! "vazand si facand cu datele de la fata locului"
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT

Antonia-Gabriela(1 nov 2006)