Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Cate paturici(subtiri gen prosop) de invelit cumparati? Eu am 2, or fi de ajuns?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Carmen, mie niste prietene care au bebei abia nascuti mi-au spus ca as avea nevoie de 2 paturici , de 4-5 prosoape (ca fac pp sau kk cand te astepti mai putin) si de prosoape cu gluga...

si de scutece (de alea de finet) pentru scos din baie si altele...astea cat mai multe...care pot si luate si la metraj si apoi taiate 90 * 90 sau cumparate la set...

ti-am zis de toate astea, ca nu stiu exact la ce te-ai referit la paturici subtiri gen prosop

eu nu m-am apucat de cumparaturi, doar adun informatii deocamdata si de asta nu stiu cum arata

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata burticile mele frumoase

Buna dimineata aspiranta noastra albinuta

eu seara nu tin pasul, adorm la 10 ca un bebelus... dar la 6 dimineata, hop si eu cu trezirea

asa ca v-am citit de aseara si am avut timp si de micul dejun

bine, nu a fost greu de pregatit - azi va servesc cu un bol de lapte caldut cu cereale amestecate (musli cu fructe si fulgi de porumb)...sa fie si fructe, si cereale integrale si lactate...

si o ca e primavara iar afara

mai intru la serviciu printre picaturi sa vad ce mai faceti

o zi minunata dragelor! imediat vine weekendul Floriile, Pastele...

SI azi e Buna Vestire!

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neataaaa!

Multumim Flory pentru micul dejun, preferatul meu!

Carmen, sarcina usoara surorii tale si sa faca un bb sanatos de care sa se bucure si sa fie fericiti!

Mai fetelor, eu dupa sarbatorile de Paste o iau cu listuta la cumparaturi, joia mare la control, in vinerea mare primesc rezultatele de la amnio, asa ca, daca-mi voie doftoreasa am sa bat in lung si-n lat orasul, la pas, sa ma bucur de sprinteneala si de caldura faina de acum.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya,asteptam vesti bune de la echo!

Bafta celor care merg sa-si vada bbloii

Eu de cateva zile ma trezesc la 6:00 fix, , ma pregatesc oare de program?

Hbro, nu cred ca este cazul sa o iei personal, fiecare si-a exprimat parerea, nimeni nu detine adevarul absolut.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' burtici si delfinasi .
Azi e sarbatoare si eu sunt la munca. Dar...e o zi frumoasa cu mult soare si asta ma mai bucura putin...
Racusor multumim de micul dejun...
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 17+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

'Neata burici!
Am iesit din stup si mi/am inceput ziua... sper sa fie buna, cu spor si de folos.

Hbro... da un semnulet sa stiu de tine...

BZN.ule ce faci, pe unde/ti plimbi burtica la ora asta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

NEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,

va doresc o zi insorita cu vesti bune...fug sa citesc din urma dar aveti grija sa nu terminati capitolul prea repede ca nu mai recuperez nici la pranz!

Vine, vine, primavara!!!!!!!!!!!!!!!!

Asa si ce mai e nou?

+19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Carmen tensiunea e ok, am in medie 12 cu 7.Deci cumva se simte ca fac eforturi.

azi am fost la analize si o sa aflu si cu restul. dar sa va povestesc ca era o tanti draguta care nu a reusit sa imi ia sange din prima. eu am vene care se ascund si stiu ca e mai greu, dar nu mi-e teama si nu am nici o frica. si saraca asa s-a agitat ca nu a vrut sa ma mai intepe ea a doua oara si a chemat ajutoare. eu i-am zis sa mai incerce ca nu am nimic. nu a vrut si a venit o colega si a reusit. mi-a fost si mila de ea.era mai speriata ca mine.( eu nu eram deloc)
aaa ..si sotul s-a speriat cand le-a vazut pe astea..pe aia ca cere ajutor. el stie ca sunt rea de foame daca nu pap dimineata. si cand am iesit ca o floricica razand m-a intebat daca sunt bine. a fost tare simpatic si fetele dragute. ca nu m-au chinuit ca au mana usoara.

si uite asa..

----------------------------------------------
my somebody....

22+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Racusor, chiar vroiam sa fac un dansulet ca sa intreb de tine.... stii cum comunica albinutele intre ele... 'danseaza'pe limba lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata dragele mele!

Racusor, matinala ca de obicei. Multumim de tratatie. Eu de cand am ramas insarcinata nu mai suport cerealele, desi inainte erau preferatele mele.

Carmen, wow! Viata bate filmul. Eu cred ca sunt prea naiva si prea am incredere in oameni.
Multa sanatate surioare tale si sa dea DD sai ai un nepotel sau nepotica sanatoasa!

Eu n-am luat absolut nimic pt bebelusa. Sper sa-mi iau azi revansa. Mergem la targ cu ganduri mari: patut, carut si puiericultura mica. Poate gasesc perna gravidei (ziceti voi sa fie umpluta cu bumbac?) si mai vreau si safe belt pt centura de siguranta. Maine plecam la tara(n-am mai iesit din Buc din decembrie) si eu trebuie sa conduc.

Fetelor, cand vorbiti sa renuntati la sare, va referiti fara sare de loc??? nici in mancare gatita??? Eu de felul meu nu manac prea sarat, dar fara sare chiar nu pot. Pacatul meu e ca mai manac picant, asa din cand in cand.

Mysya te asteptam cu vestile. Sa fie bune!!!

Puiut, n-ai terminat turneul prin tara??? Sper ca esti ok si te asteptam sa revii printre noi.

O zi minunata!

Cris 23+ cu

Mergi la inceput