Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Anca eu sunt nascuta pe 17 august,nu o sa fie nimic, bebeii nostri deja exista, au personalitate si sigur vom rade toate la vara!!
Deci tu mai poti astepta linistita o luna de zile , eu luna viitoare vreau sa merg la viena sa iau carutul ( acolo e mai ieftin aceeasi marca),si la jumatea lui mai vine camera!!! Ma simt deja mamica!!, Vorbim cu pitica in fiecare zi, ne intrebam ce-o face , o intrebam pe ea, si ne raspunde cuun sut sau gaseste ea o metoda!, Imi pare rau ca ai trecut prin multe cu primul, acum o sa fie totul bine!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Anca eu sunt nascuta pe 17 august,nu o sa fie nimic, bebeii nostri deja exista, au personalitate si sigur vom rade toate la vara!!
Deci tu mai poti astepta linistita o luna de zile , eu luna viitoare vreau sa merg la viena sa iau carutul ( acolo e mai ieftin aceeasi marca),si la jumatea lui mai vine camera!!! Ma simt deja mamica!!, Vorbim cu pitica in fiecare zi, ne intrebam ce-o face , o intrebam pe ea, si ne raspunde cuun sut sau gaseste ea o metoda!, Imi pare rau ca ai trecut prin multe cu primul, acum o sa fie totul bine!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

multumesc mult de sustinere si eu sper din tot sufletul sa fie bine pana la final, dar deja am avut parte de o serie de evenimente-sper sa trecem peste si sa fie doar un episod trecator!

+19s cu chitibus ELENA-MARIA si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Carmen, asa ceva vreau sa iau. http://newreclama ilegala - avertizare/2009/12/10/pregnant/
De la Otilia am aflat de ea (merci). Poate gasesc la targ, ca asa nu-mi dau seama cum se pune...

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

la mine e pe vezica de la inceput, am abonament si daca plec de acasa si stiu ca am ceva drumuri de facut sigur intru de vreo 3-4 ori la toaleta pana plec sa fiu sigura ca nu am surprize pe traseu!

Explicatia primita a fost asa, e normal la a doua sarcina dupa cezariana sa merg de fff des la toaleta pe zi, deoare ce la cezariana au treaba cu vezica care este lipita de uter si trebuie data la oparte in timpul interventiei ca sa il poata scoate pe bb!!!!!!!!!!

POZE VLADUT

Intr-adevar si eu la sarcina cu Elisa fiind dupa o cezariana mergeam des la baie. Dar eu cred ca mai conteaza si unde se fixeaza bb. Elisa a fost jos de tot, placenta peste cicatrice si putin pe col, de aceea am avut si sangerari. Acum s-a fixat bb sus in uter si n-am treaba.
Plus ca in cazul tau e mare diferenta de ani intre sarcini, mai mare decat intre cezariana mea si nasterea de acum.

Edit: Poate nasti de ziua ta. Cu ceza e usor de aranjat
Mie mi-ar place sa se nasca pe 08.08.2010 Si 10.08.2010 e frumos dar am niscaiva retineri.
Cris, Carmen, poate merge www.hts.no/en/products/pregnant.php" target="_blank">linkul acesta, sunt si Instructiuni de folosire.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

cum schimb si eu fonturile si culoare la semnatura!
si unde gasesc caruciorul roz!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Nu ma lasa sa pun link-ul. Nu mai inteleg... cateodata se poate si alta data nu???

Poti intra pe bebelusultau.ro si vezi la utile gravide.

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Otiliav
gasisem si eu o explicatie care ma multumea si acum...

multumesc!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

cum schimb si eu fonturile si culoare la semnatura!
si unde gasesc caruciorul roz!

POZE VLADUT

Anca eu am scris toata semnatura intr-o fereastra normala de raspuns si am dat copy /paste in casuta cu semnatura. Ca sa-mi fie mai usor, am deschis doua pagini si lucram simultan.
Poate fetele stiu o metoda mai usoara...

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Oooh, Anca iti trimit un buchet de . De fapt trimit toate fetelor suparate.
Ce sa fac si eu parca-s "darama mituri"

Se pare ca merge linkul pus de mine cu centura, daca e ascuns in text e mai greu de depistat, plus ca nu-i site romanesc

HBRO, tu cum ai nascut prima data?
Eu la prima odisee nu m-am bagat in discutii despre nastere. La a doua odisee am simtit nevoia sa spun ce greu mi-a fost dupa cezariana. Acum deja mi-am spus punctul de vedere in capitolele trecute.
Atat ca nu-mi plac afirmatiile care clar sunt dubioase.
Hbro a scris ca e mai sigura pentru mama cezariana. Eu stiu clar ca in general nu este cezariana mai buna pentru mama si experienta mea mi-a confirmat. Cezariana s-a lasat cu 2 transfuzii de sange ca "materialul clientului" a fost prost si hemoragia uterina puternica. La nasterea naturala am pierdut doar vreo 400 de ml de sange, parca asa am notat in dosar.
Pentru bb este mai putin traumatizanta cezariana, dar totusi Ana s-a ales cu o mica displazie de sold (se intampla la copii voinici cand trag sa-i scoata) si nici n-a respirat din prima, a trebuit sa fie aspirata bine. In cazul copiilor mei, Ana cu ceza a primit Apgar 7 si Elisa natural 9.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput