Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -
Raspunsuri - Pagina 19
sufletel_80 spune:
balanta, felicitari pentru samburel, ti-am urmarit evolutia cu interes .... sarcina fara probleme iti doresc si un bebe sanatos
Ma poti ajuta cu un raspuns te rog: ai facut si nivelul PAI 1 din sange, dar insulina sau testul de toleranta la glucoza? Am citit ca mutatia genei PAI1 este corelata cu nivelul insulinei, cu un nivel mare al inhibitorullui activatorului de plasminogen (PAI) ....
Iti multumesc ...
mada23 spune:
ma primiti si pe mine? ma "laud" cu doua mutatii ale genei MTHFR, C677T genotip heterozigot si A1298C genotip hetreozigot.
Desi am cochetat cu voi de pe la inceputul subiectului, va admiram munca, in special pe Miki
, am ajuns si eu aici.
Sa va spun pe scurt de mine: din 2006 posesoare cu acte in regula de endometrioza, 2 IA nereusite in 2008, in februarie 2009 ramas natural , sarcina dusa cu bine pana la 19-20s cand s-a deschis colul si au iesit membrane afara, fara sangerari, fara nimic, dignostic col incompetent. Inainte sa raman luam de la mine putere magneziu, b-uri si acid folic de la doppel , aspenter 1/zi, flavin7 si extract din brocoli, si doar ce terminasem un tratament homeopat, sepia.
In sarcina am continuat preventiv cu flavin7 pana am terminat sticla,aspenter (doar pana prin saptamana 10), faceam pregnyl unu la 4 zile, magne-b6, utrogestan, pana in s14, dupa am luat numai omega 3 pana la 19, deoarece toate datele erau super ok( eco, morfo)nu stiam ce mutanta sunt
.
Semne ciudate in sarcina mancarimi picioare, maini, oboseala, dureri de picioare, care mi sau parut "normale" si ca atare nu am povestit medicului de ele 
Acum dupa perioada de lins ranile, schimbat medic pentru alta parere, executat analize si poftim rezultat.
Inca nu am ajuns la medicul ginecolog cu rezultatele sa vad ce zice, pana atunci e bine ce iau : acid folic 5mg,aspenter 1/zi, magneziu-b-uri de la doppel, flavin7 si extract din brocoli.
Cu d-na dr Uscatescu cum pot lua legataura, ma poate ajuta cineva cu o adresa de e-mail?
multumesc anticipat
mutatia MTHFR C677T heterozigota + A1298C heterozigota
Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimista![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm alla, am fost aseara la dr Ionita si mi-a lasat o impresie foarte, foarte buna. Se vede ca a studiat foarte mult despre trombofilie, stie exact ce vorbeste si imi e foarte clar ca isi face meseria din pasiune si nu pentru bani. Asa ca eu o sa merg pe mana ei. Deocamdata raman pe Clexane 0.6 si peste o luna vedem daca ajustam doza. A insitat foarte mult sa incerc sa nu ma ingras mult in sarcina, sa mananc cat mai echilibrat si sa beau multa apa. mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
chiar ma bucur ca ti-a facut o impresie buna!
sa ne povestesti si despre consultul de luna viitoare!
eu am o mica problema... ginecologul meu, desi la o discutie anterioara era pro clexane (inainte chiar sa stiu de PAI, cand stiam doar de MTHFR...), acum si-a schimbat parerea.
stiu ca nu gine are ultimul cuvand de spus din punctul asta de vedere, dar m-ar fi ajutat mult, tinand cont ca nu am hematolog pe aici

deci... ori la timisoara ori la cluj
ramane de vazut unde imi e mai convenabil
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
anabel79 spune:
miki miki ce mai faci?pe unde umbli, ca ne este dor de tine!!!
fetelor am si eu o mutatie si nu stiu care este diferenta dintre femibion si medyn forte, in ce situatii se iau?
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
danny1 spune:
alla,la cluj nu stiu vreun hematolog care sa recomande clexane.doar 2 ginecologi mai au habar si experienta in balariile astea.
eu as merge la Tm daca tot se pricepe Ionita.
mami de
, premiata la concursul de dans
16+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
balanta_tm spune:
sufletel, nu am facut nivelul PAI1; am vrut la un moment dat, dar ma saturasem sa dau atatia bani pe analize.
Insulina sau testul de toleranta la glucoza, de asemenea, nu le-am facut, fiindca nu aveam vreo predispozitie la PCOS.
anabel, cred ca cel mai bine ar fi sa mergi pana la dr Uscatescu si o sa iti explice dumneaei daca trebuie sa iei Medyn forte sau Femibion. Vitaminele luate gresit pot face rau, in special cele care au in compozitie vit B12.
De ex, eu am luat aproape trei luni de Medyn forte pana sa fac FIV si din Z1 de inhibare am luat Femibion; dar am facut asa fiindca asa mi-a spus medicul cu care am facut FIV, nu de capul meu.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
jasmine30 spune:
Fetele, vin cu o rugaminte:
Daca nu v-ati hotarat inca unde sa donati cei 2% din impozitul pe salarii puteti sprijini proiectele derulate in cadrul parohiei Poienarii Burchi din jud. Prahova.
CIF 13786962
IBAN RO52RNCB0295099343380001
Aceasta donatie nu va costa nimic, datorita prevederilor Codului Fiscal care ofera tuturor cetatenilor posibilitatea de a directiona 2% din impozitul pe venit catre o organizatie nonprofit sau catre o unitate de cult.
Tot ce trebuie sa faceti este:
> sa printati formularul care se gaseste la adresa: http://doilasuta.ro/pagini/resurse/decl_230_2008.pdf - pt cei care au doar venituri din salarii
http://doilasuta.ro/pagini/resurse/decl_200_2008.pdf - pt cei care au si venituri din alte surse
> sa il completati cu datele voastre
> sa il depuneti personal sau sa il trimiteti prin scrisoare recomandata la organul fiscal în a carui raza teritoriala aveti domiciliul.
Termenul limita de depunere al formularului este 15 mai 2010.
Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.
Multumesc anticipat celor care în acest mod dau o mana; de ajutor acestei parohii !
tamaryllis spune:
Hello!
Mada, imi pare rau pt mutatii! La ce ginecolog mergi acum?
Fetelor, sfatuiti-ma si pe mine cum sa fac clexane de 0.4, caci fiecare fiola are o bula de aer pe care nu o pot scoate, iar dupa ce imping solutia, mi-e frica sa imping si bula acea de aer. Am observat ca mai ramane o picatura - doua de solutie in seringa. Pana acum nu am obs, pt ca am avut de 0.2 si bagam 2 fiole intr-o seringa de insulina, a.i. sa imi fac de 0.4.
Stiu ca pe prospect scrie sa nu scoatem bula, dar parca ustura cand imping aerul acela...
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
balanta_tm spune:
tamaryllis, injecteaza si bula de aer, adica tot continutul seringii. Asa e, ustura un pic, dar toate stim ca injectiile cu Clexane ciup, fac vanatai, etc.
8+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
tamaryllis spune:
Asa e. Eu ma obisnuisem cu cele de 0,2 puse in alta seringa. Asta e!
Ce semnatuea frumoasa ai!!!

incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.