Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

sal profaaaaaaaaaaaaaaa
te asteptam, si m-am ingrijorat.de o mie de ori

mami de , premiata la concursul de dans 15+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Balanta,Danny va astept la Odisee!
Balanta stiu ce greu trebuie sa-ti fie sa innumeri zilele....sa treaca timpul mai repede .Ultimele sapt au fost groaznice si pt mine.Acum mai m-am calmat un pic.
Tuturor un gand bun si sa ne ajute Dumnezeu sa ne strangem puii la piept!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

alla76 am facut un test de compatibilitate HLA intre mine si sot, avand in vedere cele 4 sarcini oprite in evolutie. Culmea, din toate cuplurile care s-au testat pana acum la Institutul de Hematologie Transfuzionala din Bucuresti, adica 7, noi suntem singurii care am iesit pozitivi. Iata ce inseamna compatibilitatea HLA
(Compatibilitate HLA intre mama si tata
Da, ati citit bine. Compatibilitate si nu incompatibilitate. Stiu ca pare un paradox si ca, poate, contrazice tot ce am scris mai sus, dar lucrurile chiar asa stau. Judecand la scara evolutiei, diversificarea unor trasaturi reprezinta un avantaj pentru specia respectiva, astfel incat Natura favorizeaza la maxim speciile la care aceasta diversificare se produce. In consecinta daca mama are antigene HLA clasice similare cu cele ale tatalui, si in special HLA-DQ, embrionul nu mai este recunoscut drept ceea ce este (adica un organism tolerat) si in consecinta nu se vor mai fabrica anticorpii blocanti, fenomen cu consecinte dezastruoase pentru embrion: celulele NK vor avea "mana libera" sa atace trofoblastul, celulele trofoblastice nu vor mai fi stimulate sa se dezvolte, sarcina oprindu-se in evolutie. In continuare placenta va fi categorisita drept self alterat si va fi distrusa de catre sistemul imun matern.)

Din pacate mai ales la noi, dar si prin stainatate, problemele imunologice in sarcin sunt inca in faza de studii. Asa ca imi pun sperantele in Dumnezeu si dramul de noroc pe care sper sa il am.

Scuze pentru off topic, asta tine de imunitate si nu de trombofilie. Dar avand in vedere ca sunt fericita posesoare a amandurora sper sa fiu iertata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine. Ma pregatesc sa fac Fiv si sunt la capitolul analize. Mi-au venit analizele de coagulare si mi-a iesit Proteina C coagulativa 144 interval de referinta 70-140 si fibrinogenul usor marit. Restul analizelor au iesit in limite. Asta ce inseamna ca am sindromul antifosfolipidic? Nu stiu ce sa fac...probabil urmatorul pas este programarea la un hematolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

alla, saptamana viitoare voi merge pt prima oara la dr Ionita.

ok, saptamana viitoare te asteptam cu pareri despre Ionita. chiar sunt curioasa ce iti spune si cum se poarta

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Rog fata care face modificarile pe prima pagina (scuze, nu mai stiu cine mentine pagina), sa ma treaca la gravidute:

balanta_tm 34 ani mutatiile: MTHFR C677T heterozigot, protrombinica (G20210A) heterozigot si PAI 4G/4G homozigot, insuficienta venoasa cronica bilaterala, un singur ovar functional, FIV1 reusit la Clinica Wunschbaby Viena, Prof. Feichtinger.

Multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Rog fata care face modificarile pe prima pagina (scuze, nu mai stiu cine mentine pagina), sa ma treaca la gravidute:

balanta_tm 34 ani mutatiile: MTHFR C677T heterozigot, protrombinica (G20210A) heterozigot si PAI 4G/4G homozigot, insuficienta venoasa cronica bilaterala, un singur ovar functional, FIV1 reusit la Clinica Wunschbaby Viena, Prof. Feichtinger.

Multumesc .

OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

M-am gindit ca poate la unele dintre noi le este de folos legat de DHEA 7 de ex aici:
http://www.vitabasix.com/index.php/page/p58_de_dhea-7-keto-info.html

sau numai despre DHEA mai jos:

http://www.vitabasix.com/index.php/page/p56_de_dhea-info.html
Poate cineva cunoaste sau stie care e diferenta intre ele si care ar fi ceea mai buna de comandat.
O zi buna.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykymario spune:

fetele care au luat aspenter in sarcina, dupa 28 de saptamani ce va dat dr sa luati???????? sa stiu si eu ce ma asteapta....mentionez ca iau aspenter,vitC,omega3,mgB6,elevit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

alla, am fost aseara la dr Ionita si mi-a lasat o impresie foarte, foarte buna.
Se vede ca a studiat foarte mult despre trombofilie, stie exact ce vorbeste si imi e foarte clar ca isi face meseria din pasiune si nu pentru bani. Asa ca eu o sa merg pe mana ei. Deocamdata raman pe Clexane 0.6 si peste o luna vedem daca ajustam doza.
A insitat foarte mult sa incerc sa nu ma ingras mult in sarcina, sa mananc cat mai echilibrat si sa beau multa apa.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput