FIV la Sibiu (7)
Raspunsuri - Pagina 5
yarrina spune:
Bai se cunoaste ca aici e Centru de Fertilitate. In fiecare zi vad 1-2 perechi de gemeni! Si ma opresc si ii admir de se uita saraca mamica...'ce-i si cu zuza asta?'. Maine seara imi vine soata!!! Se lasa cu 'no sex' ca sambata dimineata tre sa fim in regula pentru punctie.
simonete spune:
Am vazut ca ziceati ceva de un panou cu poze de copii , in cabinetul de la Sibiu.
Unde mai frate ? Cred ca eu sunt chioara !!
Am facut 2 IA acolo , am fost la monitorizari , cred ca de 50 de ori si n-am vazut nimic .
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonete simon',de mine nu-ti fu dor Eeeee ,cum nu ! Mor de dorul tau !! Vreau sa te vad cum povestesti ca Yarinna , ca ai avut 10-12 foliculi si astepti punctia. |
asta chiar n-o sa se intimple
si mie imi fu dor de tine,na ca am aparut si eu o data cu caldura,azi ne urcaram cu sotul in masina si colindaram toata ziua...ma simt super bine si cu forte proaspete si nu in ultimul rind ,super optimista
bytzi spune:
citat din mesajul lui simonete Am vazut ca ziceati ceva de un panou cu poze de copii , in cabinetul de la Sibiu. Unde mai frate ? Cred ca eu sunt chioara !! Am facut 2 IA acolo , am fost la monitorizari , cred ca de 50 de ori si n-am vazut nimic . |
nici eu nu am vazut ,l-am intrebat pe sot si el a vazut simon,voiam sa mai zic ceva ,dar ma abtin ,eu stiu unde ne uitam noi de nu am vazut
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
yarrina spune:
Bytzi si eu ca si tine am crezut in prima faza ca n-am inteles bine. Am intrebat de 3 ori. Exact n-as putea sa-ti spun pentru ce. Mi-a zis doar ca au testat si creste sansele...cred ca o prelucreaza si apoi o adauga in mediul unde se iubesc gigeii cu outele...habar nu am. Mi-a zis ca ar contine niste treburi bune...
Cum nu vazusi Simo? Pe peretele din stanga....cum faci coltul spre ecograf. Eu l-am vazut de cand am intrat prima data. La ceva timp schimba pozele semn ca se inmultesc bebeii obtinuti acolo.
yarrina spune:
Bonsai analizele le faci unde doresti tu. La ei sau la tine in oras...chiar nu te conditioneaza deloc. Eu le-am facut in oras la mine toate.
bytzi spune:
off topic
citat din mesajul lui simonete Si eu stiu , dar mi-a fost rusine sa zic ! |
ok,sintem pe aceeasi lungime de undaiar ne distrabalam
simonete spune:
Chiar sunt uimita , cat pot fi de zapacita ( nu ca n-as stii )
Pe cuvantul meu ca n-am vazut nimic ( adica poze )