FIV la Sibiu (7)
Raspunsuri - Pagina 4
anelize spune:
Bitzy,
iti scriu si FSH-ul pt lista.Nu stiu ce inseamna FSH
,dar pare important. Al meu e 4,93 si l-am facut in ziua a 3-a de CM.
Mocanitza spune:
gabi ducu: am fost tare impresionata de mesajul tau, m-a inspirat si pe mine! Data viitoare o sa reusim!

yarrina: bafta sambata, la cat esti de hotarata sunt sigura ca o sa fie 
gemeni!
bytzi: o sa pregatesc si eu descrierea pt aspirante.
Azi la ora 15.00 am o programare la doc. Dragos Albu, o sa va povestesc maine cum a fost.
va imbratisez cu drag,
yarrina spune:
Eu azi trezit la 10...la 11 m-am dus sa dau sange pt Progesteron si apoi am luat-o usor spre centru. E asa superb...is pline terasele...
M-a 'kilarit' un pic mosulica ala de la recoltare...dar...asta-i treaba. Si la final mi-a mai si zis ca rezultatul luni dupa 4 in conditiile in care mie imi trebuie sambata dimineata. Binenteles ca sunat dr...plans..rezolvat.![]()
Mocanita eram tare optimista acum incep sa devin mai realista cand vad esecul tau...al lui Gabi...
Nu inteleg de ce nu se prinde daca toate conditiile sunt indeplinite.
simonete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Anelize sambata punctia si sper dupa 5 zile ET. Nici sa nu indrazneasca sa ma sune inainte de 5 zile! ![]() Bytzi mai stii ceva de Simo? Lipseste de ceva timp... |
Dragutza mea , sunt pe aici , cu ochii pe tine , ca pe butelie !!

Voiam sa intru maine , sa-ti spun ca iti tin pumnii f. stransi si ma gandesc la tine , ca sa fii curajoasa sambata.
Eu nu am ce sa va spun , n-am noutati , astept cm. sa mai fac niste analize si daca am noroc , la celalalt cm. poate incep FIV.
Daca n-am noroc si am analizele proaste , nu mai incep nimic
Gabi
o imbratisare de la mine , imi pare tare rau ! Poate data viitoare va fi cu noroc......trebuie !
yarrina spune:
Simo
ma bucur ca esti bine si revii cu forte proaspete. Mai intra pe la noi si mai zi-ne de tine...chiar daca nu are legatura cu subiectul bebe.![]()
bytzi spune:
| citat din mesajul lui yarrina Bytzilica vezi ca ai scris'Asiprante'. |
mocanitza,bafta la consultatie

simon',de mine nu-ti fu dor

anelize,FSH tau e de domnisoara ce sa mai....fsh indica rezerva ovariana
yarrina spune:
Mocanita vrei sa schimbi norocul de mergi la dr Albu? Nu ai fost complet multumita de Ispasoiu?
simonete spune:
simon',de mine nu-ti fu dor
Eeeee ,cum nu !
Mor de dorul tau !! ![]()
Vreau sa te vad cum povestesti ca Yarinna , ca ai avut 10-12 foliculi si astepti punctia. 
bonsai spune:
nu e chiar atat de liniste.
doar ca se apropie sarbatorile si nu ne ies socotelile.eu ,de exenplu,ar trebui sa-mi recoltez hormonalele de ziua 3 in 2 aprilie,dar nu pot sa plec de la serviciu si nici nu cred ca se vor lucra pana in 8 aprilie.
si o alta intrbare:analizele din col pt bacterii unde se fac la ei?
bytzi spune:
| citat din mesajul lui yarrina L-a chemat si pe sot sa dea o proba...cica mareste sansele...au testat ei acolo treaba asta. |
yarrina,imi descifrezi si mie fraza asta ,caci nu am inteles-o
mai vreau istorioara lui:alina,mocanitza,
gabi ducu,johanes,hipnotic,monaramona,simonete,
rodicutza,gabri-ela,misspii,dordemunte,llary,daria08,
daria76,bonsai si daca mai este cineva care ne citeste
multumesc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi