Goldie Pants - 39
Raspunsuri - Pagina 19
oana_n spune:
mey "ceva" ala ce va sa zica...e spaga? sau mita?
sau e plata parpal..ca s ate retragi mai devreme la mansarda cu baietii tai, ca ai auzit ca iaste acolo cel mai bun loc ...de la palat?

na vreu si eu spaga...ca altfel ma fac invisibila 

si mai departe intuiti 

JoAnn spune:
buna dimi 
adica blueshirt isi gasi domiciliu stabil la lisa 

in alta ordine de idei ![]()
![]()

a trecut data de 1 si io am uitat sa duc reteta pt limonada 

oanaaaaaaa
una de pofta nu dai ?
6+
oana_n spune:
neatza

mey JoAnn, ai dreptu doar la o www.youtube.com/watch?v=Fd1X6fKs47s&feature=related" target="_blank">limonada si o consumi cu maaare mare grija, incet si cu ![]()
lisa reusit party ai facut aseara. am descoperit si un loc sicret, o casuta de oaspeti foooarte primitoare, ascunsa undeva dupa neste trandafiri 

si ne-am simtit ca neste oaspeti 

pacat ca de dimi a trebuit sa luam
cam devreme pentru neste treburi personale de-a lu cavaleru
fetili 

purple_blue spune:
Hello 
Am disparut aseara
..pt. ca...de fapt nu am disparut, doar ne-am pierdut prin galeriile secrete de sub mansionul Lisei
.
Acel "ceva" nu este mita, doar un gest de politete din partea celor care nu au putut veni. 
Ce bine ca azi este vineri !!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!
lisa-marie spune:
neatza
![]()
mey fetili
deja e vineri???

duamne, ce saptamana scurta am avut

sa tot fie asa ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iaca va servex www.youtube.com/watch?v=NdLuBlw2Fs4" target="_blank">

www.youtube.com/watch?v=fRck0ZOOBRQ" target="_blank">

www.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs" target="_blank">

cat despre party, cu placere si alta data

oana
iar tu erai jeloasa pe purple
cu "mita" si mansarda

pai vezi ce loc bun gasisi?![]()
![]()
![]()
![]()
joann
mey pai blueshirtu

tot umbla pribeag zilili astea
si niminea nu l-a bagat in seama

na, ca acum nu-i mai dau voie sa plece ![]()
![]()
![]()
si nici el nu mai vrea![]()
![]()

iona
ceva www.youtube.com/watch?v=69a8LuNuA-c&feature=related" target="_blank">pentru tine

sa iesi de pe unde te-ai ascuns

cine stie peste ce loc sicret ai mai dat si tu?

mj
o zi www.youtube.com/watch?v=fHo3Fev9mjk" target="_blank">insorita

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
iona2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa-marie iona ceva www.youtube.com/watch?v=69a8LuNuA-c&feature=related" target="_blank">pentru tine![]() ![]() ![]() sa iesi de pe unde te-ai ascuns![]() ![]() ![]() cine stie peste ce loc sicret ai mai dat si tu?![]() ![]() ![]() ![]() |
vedeti de ce nu mi-am aratat fazta inca
langa acest ceva pt.mine

e nevoie si de neste doze de www.youtube.com/watch?v=NdLuBlw2Fs4" target="_blank">oxigen

locul
peste care am dat ramane sicret
la intrebarea
ione ce zici? is in faliment au ba??? |

ca nu ti-am raspuns aseara dar am fost retinuta
nu va spun

firma e din ce in ce mai prospera

mey fetele

ce facem cu ziua de azi?
mj
e plecata in lume

dar totusi e ziua ei
io propun sa punem inregistrarile de luna trecuta cu baietii

atat ai ei cat si ai nostrii
oricum nu-si va da nimeni seama si sa ne intoarcem la lisawww.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
lisa-marie spune:
| citat din mesajul lui iona2005 mey fetele ![]() ![]() ce facem cu ziua de azi? mj e plecata in lume![]() ![]() dar totusi e ziua ei![]() io propun sa punem inregistrarile de luna trecuta cu baietii![]() ![]() atat ai ei cat si ai nostrii![]() oricum nu-si va da nimeni seama si sa ne intoarcem la lisa |
uuuuuuu, pai in cazul asta mj

sper sa nu fiti chiar looooooooooost in lumea larga

si sa gasiti tu si baietii tai
the way back home
ca eu v-am spus doar

iar tu iona
....daca esti prin arhive

...nah, puteti sa va instalati la mine confortabil si sa le revedem

a nu se intelege gresitpoate...intre timp....apare si sarbatorita sa ne faca o surpriza

lisa-marie spune:
![]()
![]()
![]()
am uitat sa va servex si.....www.youtube.com/watch?v=fcZT11Jqem8&feature=channel" target="_blank">ceva

pt.ambient![]()
![]()
![]()

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
JoAnn spune:
mey oana
schimbasi ingedentele limonazii
, sau credeai ca papilele mele gustative nu vor realiza ???
oricum f savuroasa si asta 

lisa super ambient stii sa creezi 

6+
lisa-marie spune:
| citat din mesajul lui JoAnn lisa super ambient stii sa creezi ![]() ![]() |
si un www.youtube.com/watch?v=QpNB8Y7UXDU&feature=related" target="_blank">ceai

pentru tine

dupa limonada...mai tarziuwww.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does