Goldie Pants - 39
Raspunsuri - Pagina 20

purple_blue spune:
Cred ca de acum o sa beau si eu mai multe ceaiuri
. Sau poate le amestec cu ceva limonada, vad eu cum fac.
Daca pun neste cafea, ceai, limonada si putin oxigen in acelasi recipient ce credeti ca iese????????????Doar nu mi-o fi rau????
Mj . Esti la
????????
Buna ideea ta, iona...

JoAnn spune:
oana multumesc de limonada
lisa multumesc de ceai
nu vreau sa aud ca iar sunt nerecunoxcatoare
fetelor oare azi ne mutam la apartament nou???

oana_n spune:
mey...e rost de sarbatorit aci, apoi sa ma gandesc
poi sarbatorim, insa nota de plata pentru delicatese o plateste sarbatorita, de fapt cred ca o s ao plateasca unu din baietii ei. lisa nu trimete prin lumea larga factura, ca CT vine din cand in cand sa isi rezolve biznisurili
cu inregistraili... e tare buna ideea. macar asa sa mai videm si noi restul baietilor, ca doar suntem fiinte sociale, tre sa si socializam, nu?

iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa-marie iar tu iona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
citat din mesajul lui purple_blue Buna ideea ta, iona... ![]() |
citat din mesajul lui oana_n cu inregistraili... e tare buna ideea. macar asa sa mai videm si noi restul baietilor, ca doar suntem fiinte sociale, tre sa si socializam, nu? ![]() ![]() ![]() ![]() |
tot prin arhive..saraca iona

inregistrarea de acu 1 luna
inregistrarea de acu 2 luni
inregistrarea de acu 3 luni aci am dat peste neste delicatesi

dar daca tot v-ati instalat in fata teveului am zis sa nu vin cu mana goala si am luat inregistrarea de la ultimul party a lu oana

www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

FanClubMJ spune:
Rugam moderatorii sa inchida aici deoarece ne-am mutat la capitol nou! Multumim!
Continuam aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150873