Crestinismul si evolutia spirituala 5

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunt in Bucuresti de 17 ani..... :)

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Iasmin, n-am citit din urma, ce-au zis medicii?

Nikole, nastere usoara. Ai sa te descurci, sunt sigura. Si eu ca si Conchita, imi doream baiat, si este fata, sincer, acum nu-mi mai doresc decat fete Chiar delicate, ca-s mai usor de crescut

Dragelor, nu stiu daca mai intru, asadar, va doresc o saptamana usora. Saptamana viitoare e Saptamana Patimilor, fie ca noi toate sa putem intelege semnificatia acestei saptamani.

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Io ti-am spus Nikole ca suntem gemene. Mie mi-e teama sa mai fac un copil, pt ca am ce mi-am dorit, baiat ( de mica am vrut baiat), pt ca nu simt nevoia altui copil, pe cand inainte de Rayan era " to be or not to be", adica scopul vietii mele era sa fiu mama, si de baiat daca se poate, si apoi m-am tot visat mama de fata si nu simteam nimic, desi vroiam, ceea ce ma sperie oarecum, pt ca n-as vrea sa fac vreo diferenta vreodata, asa ca cel mai bine e sa ma limitez la unul, evident daca Dumnezeu e de acord cu mine, ca daca are alte planuri... atunci ma supun.
O inteleg pe Nikole, in multe privinte parca suntem gemene. Ai spus la un moment dat de un pacat, un anumit gand parca, daca tin bine minte, si cam asta e si problema mea, iar citindu-ti mesajul am ramas uimita de coincidentele dintre noi.

Ma uitam la tine Nikole, esti o frumusete, atat exterioara, cat si interioara, pt ca, in ciuda darurilor cu care te-a coplesit Dumnezeu, esti modesta, simpla, iar asta imi place nespus la tine, intelegi?

Conchita, vezi cum aranjeaza Dumnezeu lucrurile? Daca nu deschideai tu acel subiect, nu ne intalneam noi, si nu se forma acest grup in care ne simtim toate bine.
Asa se intampla si in viata daca stam sa ne gandim.....; practic nimic nu este intamplator

Noi am avut astazi concert la Biserica cu copiii, a fost obositor, dar frumos, insa nu s-au terminat zilele grele. Abia urmeaza Saptamana Mare....
Pe Rayan nu l-am luat azi, pt ca ar fi facut ca la repetitie: a stat langa mine,si-a incolacit mana de a mea, si mai canta daca poti, dar am cantat atunci, ca asta era, insa a fost incomod. Ca sa evit azi ceva similar, l-am lasat acasa, iar cand m-am intors, m-a primit cu " papusica mea, te iubesc, mi-a fost dor de tine"..... ceva ca niciodata :). E o papusa, eu asa ii spun " papusa mea".

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Neata tuturor
Io's ca de obicei cu cafeaua in mana, cam tarziu, ca deh, trupul meu inca nu stie ca s-a devansat ora... Dar de cafea intelege imediat.
Crinuta, mi-ai muiat inima la prima ora. Imi si imaginam pe Rayan tinundu-se de tine ca o maimutica (probabil caracteristic copiilor, ca si al meu tot ca o maimuta se agata de mine) iar tu incercand din rasputeri sa canti. Asta imi aduce aminte (a cata oara) de ce inseamna sa fii mama, o permanenta jertfa, cel mai dulce si de neinchipuit de frumos chin. Cata incantare pe noi cand ne striga mama, cand vedem puiul pasind, cand prima data ne povesteste ceva, cand joaca fotbal (si da pe langa minge), apoi treptat vedem mijind omul ce va sa fie... Si stim suntem fiecare constiente ca in fiecare ceas am fi in stare sa murim pentru copilul nostru, ca o parte din noi traieste prin el. Imi aduc aminte de o ispita pe care nu o voi uita niciodata, un cosmar oribil in care visam ca in fata ochilor mei, intr-un mod violent, imi vad copilul murind sub rotile unui tren. Asa de tare tipam si urlam de durere, fizic am simtit asa o durere cumplita in inima, daca nu ma trezea Dumnezeu probabil muream in somn. M-am trezit si cu greu mi-am revenit, inima m-a durut mult, mult de tot, mult timp, ca o cange care imi smulge bucati din ea. Atunci m-am repezit la pui, el dormea linistit si i-am luat manuta lui in mana mea. Am simtit ca un pansament pe inima, care sangera in continuare. Si am adormit. Vreau sa va spun ca durerea aceea a disparut intr-o luna de zile. Nu glumesc. Asta in conditiile in care n-a fost decat un vis. De atunci cred ca in realitate as muri sa se intample asa ceva, as muri si gata, nu mi-ar rezista inima.
Si atunci, cum o fi simtit Maicuta Domnului??? Ce durere cumplita, mai ales stiind cine era pe cruce. Cata durere de neinchipuit. Si cata durere are pentru noi toti. Ce bine ar fi sa o putem mereu multumi ca fii.
Da, e adevarat ca ne-am adunat la subiectul Conchitei, si a fost bine ca a fost asa. Poate ne-am fi adunat oricum, cine mai stie.. Eu sunt fericita acum ca va am cu mine, mi-e teama totusi, am o teama absurda sa nu va pierd cumva. De aceea eu sunt mai nerabdatoare sa va vad, stiu ca atunci cand vezi un om, cu greu te poti desparti de el, nu e ca o imagine , ca o proiectie virtuala. Chiar daca ar pica site-ul, stiu ca am cum sa dau de voi, stiu ca am cum sa va gasesc si asta ma linisteste.

Ma gandeam zilele trecute ca ar fi super sa avem o pagina pe un site pe care putem upload-a ceva poze. Adica la modul: Iasmin- new haircut. Sau ce am gatit bun, sau ma rog, detalii. Copii luand lumina, noua trambulina cumparata, in vizita la manastirea X si tot asa. Sii am avea toate parola sa intram sa vedem si sa postam pozici cu noi, cu foldere cu numele noastre. Ce ziceti?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Dragelor, nu stiu daca mai intru, asadar, va doresc o saptamana usora. Saptamana viitoare e Saptamana Patimilor, fie ca noi toate sa putem intelege semnificatia acestei saptamani.

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Ica, in sfarsit ai venit, incepusem sa ma ingrijorez pentru tine. Eu sunt un pic mai bine dar inca nu am facut mamografia. Dupa ce o fac voi vedea, doar ca e scumpa, e 350 ron in conditiile in care ceea ce iau eu salar e atata (restul sunt o rata la banca). Asa ca sa vad dupa Pasti ce si cum.
Ca si tine, nici eu nu ar trebui sa mai intru pe internet in saptamana patimilor, dar nu pot sa zic si sa nu ma tin de cuvant. Eu n-am atata vointa ca tine, dar cred ca nici eu nici fetele nu vom avea prea mult timp la dispozitie. Eu vreau sa merg si la denii, sper sa nu uit in dimineata asta sa intreb cand incep, la ce ora. Mai am trei zile sapt viitoare de mers la servici si o sa ma cam plictisesc acolo. Deci s-ar putea sa intru in primele trei zile, dar dupa aia... nu stiu. Poate sambata seara. Oricum marea bucurie se apropie, eu o simt. Abia astept sa merg la inviere, o sa fie ca un vis. Nu am deloc rabdare, of, tare sunt neputincioasa.

Mergi la inceput

Iasmin draga, Rayan de regula nu se tine de mine, e f independent, de mic chiar, si eu chiar vreau sa se tina mai mult de mine.
Bine, nu vorbim de giugiulelile zilnice, dar faza aia cu agatatul de mine cand cant a fost atunci doar. Ba si-a mai pus si capsorul scump pe mine. Ce mi-a placut.....

Of, ma simt obosita....

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna ziua dragele mele!

Ma bucur si ma relaxez realmente cand va citesc, de aceea sper sa reusim sa intram macar cate putin si saptamana viitoare. Macar asa , sa ne spunem Doamne ajuta!, si spor la treaba si la rugaciune. Si apoi trebuie sa stim ce mai face iubita noastra Nikole, cand vine "nepotica" noastra.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Deja l-am pus in tema pe sotz ca pe vinerea, sambata dupa Pasti tragem o fuga pe la Agapia si merg sa verific prafu de dupa aragaz la mamabear, Daca imi deschide usa

Iubita, va astept cu mare mare drag. Va rog doar sa nu priviti atent in jurul vostru, priviti doar in ansamblu, ca asa va fi si curatenia in casa si curtea mea , in ansamblu.
Am emotii sa te cunosc si in realitate, sper sa nu te dezamagesc prea tare.

Mergi la inceput

Mamabear stii cum zic calugarii ''frate''? Socoate-ma ''sora''. "Sora de credinta". Si asa cum nu te-ai astepta sa vina sora ta sa te judece pe tine, familia ta, sau casa ta in vreun fel, asa sa nu te astepti de la mine. Inca nu ma cunosti, dar nu are rost sa fii asa emotionata din atata lucru. Dupa ce ma vizitezi, o sa-ti treaca emotiile, eu prefer sa citesc decat sa stau ca zombi cu carpa in mana. Voi credeti ca as avea atatea povesti (sute de mii nu mi le amintesc) sa va spun daca as fi asa de ahtiata dupa sters prafu? Eu citesc si imi aleg ca Maria cele bune, decat sa fiu Marta, saraca, cea care se ostenea asa de mult. Sa stii ca sotzul meu este asa de sensibil. Lui ii e teama cum va fi socotit de catre sotzul tau, mi-a si zis ca parca n-ar veni. Asa ca nu e exclus sa nu reusesc sa ajung pana la urma. Te rog in genunchi, nu ma privi ca pe comisia Domestos & comp.
Te pup cu drag

Mergi la inceput

Iasmin, iubita, la faza cu ordinea si curatenia, glumeam. Chiar nu cred ca vii cu manusi albe in control.
Eu am emotii in privinta intalnirii (asa cum am si cand vine duhovnicul in vizita), dar legate de mine, ca om. Sper sa nu te dezamagesc, ca mie tare mi-e drag de tine si de-abia astept sa ne intalnim .
Aaa, si sotul tau nu are de ce sa-si faca griji in privinta sotului meu, ca nu e pretentios si in nici un caz formal sau in vreun fel intimidant. I-am si spus ca avem musafiri dupa Pasti si va asteapta, asa ca sa faceti bine sa veniti.

Te pup si eu cu mult drag. Si pe restul fetelor.

Mergi la inceput