Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 17
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Eu stiam ca se poate da ceai de tei nu foarte concentrat. De ce nu este recomandat? Ce efecte nedorite are? Noi am fost la dr. si am facut vaccinul. A tipat putin cat l-a intepat si apoi a inceput sa rada la d-na dr. Are 5,500 kg si 60 de cm. A recuperat ce nu a crescut in prima luna. I-am pus o compresa rece pe piciorus iar locul intepaturii deja nu se mai cunoaste. Sper sa nu faca febra. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Felicitari pentru crestere!
sa nu faca febra!
Nu pot sa-mi amintesc de unde stiu cu teiul. Ca stiam ceva de inainte de a o intreba pe doctorita. Ea doar a confirmat.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela noi am fost afara pana la 6 1 ora juma....a fost f cuminte pana l-a apucat o criza de plans...ce plans....urlat...tata=kk....nik..i-am pus un compres rece pe vaccin..s-a mai calmat. i-am fc baie cu apa incalzita...a urlat...i-am fc destul de repede..fara cremuit...acu e la tt..bine ca vrea... mi-e o mila...tempare 37.5 oare sa-i pun ceva sau sa mai vAD.. bea...iti faci prb cu un t...io stiu sa scriu bine romaneste insa ...n-am chef sa ma corectez doar daca e greseala de ortografie...la conditiile in care scrim...important e sa se inteleaga.... cu papa..mie imi place mult sa gatesc dar am inceput sa fac minuturi.si nu ma mai stresez asa tare ca asta e voie asta nu si e mai bine. dar nu mai am timp de mancaruri complicate, de fapt eu am mic dej si cina..adik la 9-10 sau cand imi da voie jiji si 6 cand vine tasu. gratare: ceafa slaba, vita, pui, peste cu garnituri: salate, spanac cu lamaie, piure(renunt k ingrasa desi e bun), supe de pui cu galustele...si din carne ciulama, mai fac piept de pui inabusit cu sos de rosii si mamaliga, peste in folie la cuptor, supa de chimen cu crutoane, am fc chiftele de pui cu mancare de dovlecel cu smantana sau gulii la fel...nu mai stiu...oricum..f f rapide...sdesi io de 3 zile fara paine...legume, carne iar azi lactate si oua.....maine peste..se si mananca. am shalau...fac la cuptor pt je si prajit cu mujdei si mamaliga pt jijijmare...dar voi lua si eu o gura.. am scris atata de mancare...ca simt un gol in stomac.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
nuuuuuuuu, nu imi fac probleme, dar era ditamai scrisul, si de aia mi-e ciuda.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
ayanna_xem spune:
Fetele am vorbit cu Ioana_fota...era cam suparata...a ramas la dilatatie 3, n-a mai evoluat deloc si i s-au oprit si contractiile si nici dureri nu mai are...si ea care abia astepta sa nasca...e dezamagita, nu stie ce se intampla si asta o nelinisteste...
I-am transmis incurajarile noastre si poate totusi in noaptea asta se intampla minunea...acum e si sotul ei cu ea, dar am inteles ca nu mai poate sa-l tina nici pe el mult acolo asa ca ea tot spera sa sa intample totul cat mai repede...sa nu ramana singura chiar cand o fi sa nasca.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
cristies spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Fetele am vorbit cu Ioana_fota...era cam suparata...a ramas la dilatatie 3, n-a mai evoluat deloc si i s-au oprit si contractiile si nici dureri nu mai are...si ea care abia astepta sa nasca...e dezamagita, nu stie ce se intampla si asta o nelinisteste... I-am transmis incurajarile noastre si poate totusi in noaptea asta se intampla minunea...acum e si sotul ei cu ea, dar am inteles ca nu mai poate sa-l tina nici pe el mult acolo asa ca ea tot spera sa sa intample totul cat mai repede...sa nu ramana singura chiar cand o fi sa nasca. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
Offf... si era asa de nerabdatoare...
Poate in noaptea asta vine si Alexandra. Mai las niste fete
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
danasor spune:
Buna seara!
Si noi am facut azi vaccin, a venit dr. acasa , si a fost ffff cuminte, acum stam cu grija de febra .
Cine a mai facut Infarrix? ati avut febra, si daca da la cat timp?
Plateea multumim de intrebare, Anastasia e un copil bunutz, mananca tzatza, doarme bine noaptea cam 12 ore, ziua e o zambareatza , de asta nici nu prea zic multe de ea cand vad cum va necajiti unele. pupam bbTo si mai pune si tu niste poze ca poftim la pastaie .
Lorex mai erau carucioare, la miniblu in carr4 felicia, poti sa mergi sa-l vezi, si mai e si avantajul ca atunci cand e strans il tragi dupa tine ca si carucioarele alea de cumparaturi, e usor pentru bloc la scari.
danasor spune:
Of, of, in ce lume traim? eu stiam ca bebeii mici sunt protejati de anticorpi de la mama si nu se prea imbolnavesc, dar o groaza raciti.... si acum micutza Miruna..., sanatate multa ;
Sanatate multa si tie David, sa auzim numai vesti bune!
rlc_sandor spune:
Miruna
Mamidepuiuti,unde ai facut tortul pt botez?Am vazut ca avem acelasi model de carucior,esti multumita de el?Eu inca nu l-am inaugurat
danasor spune:
citat din mesajul lui floricel79 Mai fetelor si eu va invidiez ca aveti vreme de forum, pe langa copii/copil, sot, gatit, curatenie etc etc Noi suntem... ok acum. Am fost duminica cu Roxi la urgente - rosu in gat cu febra mare si e pe antibiotic, mai si tuseste de o luna si cica are si bronsita. Luni am ajuns la urgente cu Miruna of course cu febra, 38,2, - a luat rosu in gat de la Roxana, noroc ca e alaptata si a luat ceva anticorpi de la mine si nu a facut o forma asa grava ca Roxi. Ei i-am dat doar Panadol si aspirat nasul. Eu acum am aflat de la medic ca niciodata nu punem nimic(picaturi) in nas la copilul sub un an decat incalzit la 37 de grade!!! Deci ser fiziologic incalzit si aspiram apoi iar punem ser sa nu ramana nasul uscat. Si conjunctivita inca nu i-a trecut nici dupa tobrex nici dupa lapte nici dupa ser deci ii dau picaturi cu cloranfenicol 7 zile. Deocamdata suntem in a 3-a zi de tratament si nu vad nici o ameliorare. Una peste alta, asa ca sa ma laud, m-am descurcat foarte bine singura acasa cu 2 pui bolnavi, luni a stat si sotul acasa sa mergem la medic cu Miruna ca avea deja febra. Bine ca nu le-a apucat febra deodata. Roxi cand are febra, face o noapte intreaga de febra mare 39.5-40 si nu-i prea scade decat greu si pt putin timp si noapte aaia e pentru noi noapte alba. Si ca sa nu uitam de ce am intrat pe forum am o intrebare: cu ce crema ati dat pe fata sa treaca bubitele de bebelusi? Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si Miruna Ioana (18.02.2010). AMR 8 |
Si noi am avut probleme cu ochiul stang inca din maternitate. in fiecare dimineata se trezea cu ochiul incarcat de puchini si trebuia sa facem toaleta ochiului cu comprese si ser; ba chiar s-a agravat acum vreo trei saptamani ii curgea in continuu ochisorul, se aduna chestia aia galbena. la fel tobrex , lapte de mama - care apropos mai rau facuse-, si degeaba, pana cand am iesit la plimbare in parc cu carutul si a dormit cam vreo ora si ceva afara, de sambata nu mai avem nici o problema cred ca i s-a desfundat canalul lacrimal dupa 2 luni de stres.
decenuela spune:
citat din mesajul lui danasor Buna seara! Si noi am facut azi vaccin, a venit dr. acasa , si a fost ffff cuminte, acum stam cu grija de febra . Cine a mai facut Infarrix? ati avut febra, si daca da la cat timp? Plateea multumim de intrebare, Anastasia e un copil bunutz, mananca tzatza, doarme bine noaptea cam 12 ore, ziua e o zambareatza , de asta nici nu prea zic multe de ea cand vad cum va necajiti unele. pupam bbTo si mai pune si tu niste poze ca poftim la pastaie . Lorex mai erau carucioare, la miniblu in carr4 felicia, poti sa mergi sa-l vezi, si mai e si avantajul ca atunci cand e strans il tragi dupa tine ca si carucioarele alea de cumparaturi, e usor pentru bloc la scari. |
si jiji a fc ieri dimi, a urlat aseara dar i-am pus comprese reci, a fc kk cam moale..vedem, temperatura n-a fc inca. sper sa fie ok.
fetele ala de 4 luni se poate cumpara? io nu ma mai duc acolo la vaccin, prefer sa platesc sa mi-l faca darv sa fie in primul rand sterilizat si competenta pers. dr ala intreba asistenta pai ce-i jiji cobai? ii zic si la dr de fam daca se supara o schimb
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
decenuela spune:
noi la schimbul 3 ca de obicei....
tot vroiam sa intreb pt ca stiu ca s-a mai disc. voi ce ser folositi ast la fiole? io am cerut la farmacie, la perfuzie si mi-a zis paai..ala e de perefuzie....a zis devkiki doar ca sa dau io 25 ron pe fiole sau chiar e diferentza?
jiji e putoare sta juma de ora si mananca evident c u ghionteli din partea mea...ca adoarme si dupa ce adoarme la 2 ore juma iar da trezirea k -i chioraie matzele.noi acu suntem la a 2-a treziere.
offf..biata ioana...nu stiu de ce mai fetelor dar la ce-am citit de la ea park naste pe a;ta lume...in grajdi cu tzatza floarea. ce naiba mai..o lasa sa se chinuie...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA