Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sashenka, eu cred ca am luat tot atat si incer mi se pare foarte mult pentru aproape 2 luni. Ok, eu sunt si balonata, dar to mult este. Cu Alex aratam asa in luna a 5-a - 6-a.

Eu am ajuns la urmatoarea concluzie: cereale, legume, fructe, creme de legume, peste si in cantitati foarte reduse pateuri (mor daca vad asa ceva si nu mananc ) si alte dulciuri. Eu nu mananc paine dar daca nu poti fara ar trebui totusi sa reduci cantitatea...

Sigur, sunt mereu pe langa teorie dar incerc Ieri am papat 2 prajituri ceea ce nu inseamna cantitate redusa...sau mai rau, foarte redusa. Acum am bagat la sculet 1/2 de Pomelo si o chestie gen pateu, deh, mi-a iesit in cale azi dimineata un Agip unde au niste chestii .

Foame continua... subscriu, dar cu mari fite, fara mancare gatita!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

sa stii ca si eu sunt balonata si un pic constipata.
diseara o sa-l in treb pe doctor cum sa procedez si va spun si voua

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alinushca acelasi analzie le-am facut acum 1 an. Varsta nu cred ca ar impune probleme, constitutia nici atat, in viata mea nu am avut colesterolul sau trigliceridele mari ci mereu la limita inferioara. Astra a fost un exemplu care probabil in toata biochimia or fi si alte chestii inutile. Acum iti dai seama ca le fac, ca sa nu stau cu candul ca cine stie ce lucruri importante nu am facut, dar mi se pare exagerat.

Eu de felul meu sunt foarte constincioasa si oarecum ipohondra si le fac odata pe an. Dar chestiile importante.

Genius cred ca pe la Mega Image sa Carrefour gasesti piersici. Sigur nu sunt ca cele de vara, pretul e pe masura dar rezolvi pofta La Mega Image sigur gasesti...

Mergi la inceput

Sashenka pentru constipatie am o super reteta care nu te muta in baie toata ziua . Iaurt simplu, o lingurita de miere, 1 lingura de germeni de grau de la plafar, si optional alune/nuci pisate. Nu iti imagina ca in 5 minute ai scapat, la mine cel putin nu e asa rapid. Dar cu consum constant , macar o cescuta/zi nu mai ai probleme. Dr mi-a zis sa il mananc seara dar imi place si mananc de cateva ori pe zi.

Nu e acelasi lucru cu cel din comert cu germeni de grau, e mult mai bun si mai curat.

Constipatia de sarcina e super pacatoasa. Eu cu Alex beam o lingura de ulei dimineata, mancam prune cu piersici si lapte si nu aveam nimic . Asta a fost singura varianta...

Chiar ma duc sa fac unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu sincer nu am avut probleme cu constipatia pana acum, dar este un inceput...
oricum o sa incerc reteta de la tine. numai odata pe zi trebuie sa fac?
tata mi-a zis ca pot manca si un kiwi sau 2 pe stomacul gol si este f eficient. poate incerc cu kiwi dimineata si iaurtelul mai tarziu poate reusesc

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Kiwi cu iaurt mergea si la mine sau dimineata un suc de portocala cu gref

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Sashenka, o data pe zi, seara preferabil ca sa lucreze pana dimineata e suficient. Altii au dat in dependenta dar nu eobligatoriu. Dr mi-a zis ca sunt prima persoana care audie ca i-au placut germenii de grau

Anca, voi sunteti cazuri soft, la mine nici cu combinatii periculoase nu merge Pot manca un kg de kivi si un litru de lapte si n-am nimic

Ioanast, urata traba cu raceala. Faptul ca are doar febra mica nu trebuie sa te sperie. Noi chiar aseara am trecut prin aceiasi experienta. E vreamea inselatoare si racesc repede dar nu ca iarna, ci mai usor.

Gradinita...te compatimesc sincer. Iti doresc sa ai noroc si sa nu se lase cu scanda in fiecare dimineata. Eu l-am dat pe Alex la 4 ani si 10 luni si a plans 1 an Si acum mai plange... ca nu vrea, bla bla bla bla... Regula de aur este ca dupa ce ii lasi sunt veseli! e doar de impresie dat tot ti se rupe sufletul. Iti imaginezi ca plange pana vii si cand colo nu are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Ma duc la Mega Image dupa servici!!! MErci, fetele!!!

Si eu sunt constipata - e ceva genetic - si am uitat sa l intreb de remedii pe doctor cand am fost saptamana trecuta.. Voi astepta pana miercurea viitoare insa am sa incerc sigur cescuta de iaurt cu miere, fulgi si nuci suna fff bine. pana sa raman insarcinata luam herbolax si era relativ ok, acum insa nu mai iau nici un medicament de reglare a tranzitului - care duipa ce ca era lent.. a devenit un melc, nu altceva
pe toate

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

offf piersici..nectarineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...de 2 luni mananc capsuni in fiec zi azi gataaaa mi-ati facut pofta de piersici si mai ales nectarine

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Oh, da, piersicile alea m-au disperat si pe mine..m-am multumit cu ananas.
Cand mai aveti treaba la listuta, treceti-ma si pe mine va rog. Data ultimei menstruatii 11 februar , data posibila a nasterii 18 nov

Mai voiam sa va intreb, saptamanile de sarcina care le treceti jos la semnatura sa le scriu din data conceptiei, sau data ultimului ciclu? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

eu am considerat prima zi de sarcina ca fiind prima zi ultimului CM

Citat:
citat din mesajul lui NEM75

Oh, da, piersicile alea m-au disperat si pe mine..m-am multumit cu ananas.
Cand mai aveti treaba la listuta, treceti-ma si pe mine va rog. Data ultimei menstruatii 11 februar , data posibila a nasterii 18 nov

Mai voiam sa va intreb, saptamanile de sarcina care le treceti jos la semnatura sa le scriu din data conceptiei, sau data ultimului ciclu? multumesc

7+

Mergi la inceput