Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

douradoudou pentru greturi mari mie mi s-a recomandat sa tin langa pat si sa mananc imediat cum ma trezesc, pana sa ma ridic umpic macar cativa biscuiti populari, din aia simpli, patrati. Eu iti spun ce mi s-a spus si mie, incearca si asa, poate functioneaza. Cica mai absorb din aciditatea aia.
Sa speram ca iti trec repede starile astea. Multa bafta!

8+

la celalate sarcini incercasem si chestia cu biscuitii dar nu a mers deloc..de fapt atunci nu puteam nici apa sa beau pana pe la pranz. merci oricum...acum ma simt mai ok

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna eu parcurg o perioada foarte "ciufuta" adica mie fff foame dar nu as manca orice...sunt tare mofturoasa ...dar fructe si legume crude sunt fan

Doamne ai grija si de noi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Cu mancatul incepe sa-mi fie cam greu din cauza starilor de greata :(
Ma pun la masa dar parca nu prea intra mancarea.
E bine macar ca la pranz pot sa manac bine, ca atunci nu mai am starile astea.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor as manca si lemne goale, imi este tot timpul foame si de dimineala m-am cantarit si am crezut ca pic de pe cantar. cat am fost in ardeal 5 zile am luat 4 kg, se poate asa ceva???
pai cred ca intru pe regim ca daca continui asa ajung la 200 kg . in celelalte 2 sarcini mi-a fost rau asa ca in prima perioada nu am luat f mult ptr ca nu puteam manca, dar acum mi-e foame incontinuu. si asa nu sunt o slabuta ptr ca am ramas cu surplus mare de la iustin cand am luat 35 de kg, am dat ceva jos si apoi am ramas gravida cu sasha cand mi-a fost toata sarcina rau si am luat numai 12 kg. uffff ajutati-ma cu un sfat

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Multumesc pentru modificare!
Am gasit o lista de preturi pe net de la SYNEVO:
- GRUP SANGUIN - 15 lei
- RH - 11 lei
- VDRL - 30 lei
- GLICEMIE - 33 lei
- TGO,TGP - 8 lei + 8 lei
- ACID URIC - 8 lei
- CREATININA - 8 lei
- HIV - 45 lei
- sumar ex. urina - 9
- urocultura - 37 lei

8+

pe vremea mea astea erau gratuite cu trimitere de la medicul de familie

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Fetelor va invidiez ca aveti asa putine analize, sincer m-au rupt. La alex am pltit 1800 Ron, acum 7 ani si erau date de alta dr, care imi urmarise sarcina initial. Nu intelg de ce trebuie sa fac colesterolul, trigliceridele si cine stie cate alte lucruri inutile pe care nu le inteleg. Cred ca i-a fost lene sa scrie tot ce vrea si asa a luat direct toata categoria

cred ca toate primim multe analize. si poate si in functie de antecedentele din familie si de varsta. nu-i deloc rau sa faci colesterolul si trigliceridele, mai ales daca nu le-ai mai facut de o vreme buna. sigur, depinde si cat de sanatoasa te stii tu si cat de in forma te simti. si eu cam mustacesc la analize, dar sunt unele care chiar sunt utile nu numai in sarcina.

si eu ma duc maine sa vad ce analize se pot face "pe banii statului". ca altfel ne cocoseaza astia.

Mami de (28.10.2008) si bb2 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Da, asa am inteles si eu ca ar fi gratuite cu trimitere numai ca cica nu mai sunt laboratoare cu plafon ...
Acum cine stie, pentru orice eventualitate zic sa reusesc sa-mi fac un calcul cat de cat sa stiu macar cu cati bani sa ma pregatesc.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sashenka, eu cred ca am luat tot atat si incer mi se pare foarte mult pentru aproape 2 luni. Ok, eu sunt si balonata, dar to mult este. Cu Alex aratam asa in luna a 5-a - 6-a.

Eu am ajuns la urmatoarea concluzie: cereale, legume, fructe, creme de legume, peste si in cantitati foarte reduse pateuri (mor daca vad asa ceva si nu mananc ) si alte dulciuri. Eu nu mananc paine dar daca nu poti fara ar trebui totusi sa reduci cantitatea...

Sigur, sunt mereu pe langa teorie dar incerc Ieri am papat 2 prajituri ceea ce nu inseamna cantitate redusa...sau mai rau, foarte redusa. Acum am bagat la sculet 1/2 de Pomelo si o chestie gen pateu, deh, mi-a iesit in cale azi dimineata un Agip unde au niste chestii .

Foame continua... subscriu, dar cu mari fite, fara mancare gatita!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Maine dimineata la ora 9.20 am si eu prima programare la doctor. Sper sa se auda deja inimioara desi eu la prima sarcina la 6 saptamani nu am auzit-o, ci doar la 7.
In rest draci la maxim, hormonii zburda prin mine, alte simptome nu am.
Sunt si cam stresata cu fetita mea de 3 ani ca are o raceala ciudata, doar cu febra, si febra mica, m-am sculat azi noapte, ce sa va mai spun. SI greul abia incepe, dupa Paste o dau la gradinita! Sa te tii atunci. Speram ca am castigat experienta la cate raceli am avut de cand s-a nascut si ca nu ma mai panichez, dar se pare ca experienta nu ma ajuta:-). Oricum nici nu mai racise de mult, din toamna, poate mi-am pierdut antrenamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Aseara m am uitat la Seinfeld si Kramer manca niste piersici zemoase si super frumoase.. Imi ploua in gura si acum cand ma gandesc.. Dar de unde sa scot piersici proaspete?! mi a luat sotzu compot insa nu e ca fructul proaspat.. Ajung sa cred ca nu e poveste cu poftele astea. JUR ca as face orice (ma rog... aproape orice ) pentru o piersica...

7+

Mergi la inceput