Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Doura, te invidiez!!! ce bine ca ai capsunele bune trimite si aici o laditza mica de vreo 50 kg sa impartim la toate burticile

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

offf piersici..nectarineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...de 2 luni mananc capsuni in fiec zi azi gataaaa mi-ati facut pofta de piersici si mai ales nectarine

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

va trimit ..la noi s-au facut f repede anul asta pt ca a fost iarna scurta...dar piersici si nectarine nu sunt inca offffff mai bine nu ziceati pt k eu nu pot sa dorm noaptea daca am vreo pofta..anyway am modificat lista ..NEM75 welcome on board

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

aualeu fetelor ma duc la cumparaturi ca imi ploua in gura...

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

aualeu fetelor ma duc la cumparaturi ca imi ploua in gura...

Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

La noi la ce iarna am avut piersici si capuni nu vedem decat in octombrie Sau de la dourandoudou

Nem75, saptamanile se calculeaza in functie de prima zi a cm intrucat inca de atunci se formeaza ovulul sau parte din viitorul bebe E de bine, avem cel putin 2 saptamani in plus

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

helou burtici!
azi a lot of work, deci nu prea pot sa va tin companie la sueta.
referitor la analize la mine a fost tare ca m-am dus in ianuarie sa imi dea analizele de pre-conceptie si dupa ce le-am asteptat pe toate (cam o luna) am aflat ca sunt insarcinata...dra mea nu mi le-a mai dat pe toate sa le repet ci doar pe cele de imunologie.la restul eram ok.

cat despre greturi, azi e o zi mai buna , am papat foarte putin oricum insa parca nu imi mai vine asa rau...sa vedem cum trecem si de ziua de azi...rabdare, multa rabdare!
eu abia astept sa trec peste perioada asta si sa ma bucur cat pot eu de mult de sarcina...acum sunt cam anti-sociala, ciufuta si nu am chef de nimeni...

[+7 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai, fetelor, ce active sunteti voi!!!
Anya- Georghiu se numeste!
Mirunam, multam de incurajari!
Fetelor, eu cand am mers la medicul de familie, am aflat ca testul urina se plateste, la fel si secretia vaginala, Testul Papanicolau. Ce nu se platesc sunt cele care oricum nu te usuca la buzunar: glicemie, creatina, FE, etc. Toxoplasma, Lysteria si totata lista aceea de care a scris si mirunam, se platesc.
Vroiam sa va intreb, voi mergeti la serviciu?eu sunt in concediu medical ca tocmai am iesit din spital. Dar nu stiu cum voi reusi sa fac fatza:mai ales ca am o stare de oboseala cronica,as sta numai lungita in pat, nu am vomitat pana acum , dar am o greata, ca ma dispera sotul cand vine acasa si se uita in frigider si vede ca n-am mancat mai nimic. Si eu tot fructe sau iaurt mai pot manca. m-ati innebunit cu capsunile, am mancat si eu de la supermarket-uri de pofta, dar abia astept sa se faca ele in gradini. Si eu am avut ieri pofta de piersici si mi-am cumparat!
Voi luati vitamine?Abia astept sa ajung la dr sa-i spun de acest lucru!sa-mi dea si mie sa iau vitamine.
Ce este TORCH?

Mergi la inceput

Anya- Gheorghiu se numeste

Mergi la inceput

Fetelor, am inteles ca la 10 sapt s-ar face primele teste pt depistarea......( ca sa nu mai folosesc cuvantul). A facut cineva pana acum?

(+7 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu astept sa vina sotul cu niste prajituri...

Mergi la inceput

malformatii, sindromuri

Mergi la inceput